Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 29-9-2006

 

 

 

 
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Έκθεση του Ζαππείου
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει στη 2η Πανελλήνια Έκθεση Εκπαιδευτικού-Περιβαλλοντικού Τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 30 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Την έκθεση στο Ζάππειο αναμένεται να επισκεφθούν πολλά σχολεία (δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) της Αττικής, τα οποία θα προμηθευτούν το ενημερωτικό υλικό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά θα έχουν και τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις σχετικές προβολές με τα τουριστικά αξιοθέατα της Περιφέρειας.

Η Έκθεση αυτή αν και δεν είναι από τις μεγάλες εκθέσεις παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι η μόνη που επικεντρώνεται στο μαθητικό τουρισμό. Αυτονόητος στόχος της Περιφέρειας είναι η προσέλκυση του μαθητικού τουρισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Προσκεκλημένοι στην Έκθεση είναι 3.500 Διευθυντές Σχολικών Μονάδων, 6000 Εκπαιδευτικοί, Πρόεδροι Συλλόγων και Κηδεμόνων.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα δίνεται ακόμα και προωθητικό υλικό που έχει εκδοθεί από το Φορέα Διαχείρισης Περιβαλλοντικού Πάρκου Πάρνωνα/Λίμνης Μουστού.
 

 

 

 
Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Αστέρα για την Κυριακή
Ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Προοδευτική, όπου μοναδικός στόχος της ομάδας του Γιάννη Παπακώστα είναι η νίκη.
Ο προπονητής του Αστέρα δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την Προοδευτική, αφού ποτέ στο παρελθόν οι δύο ομάδες δεν είχαν ξαναβρεθεί αντίπαλες.

Ο Κυριακάτικος αγώνας θα αρχίσει στις 4.30 μ.μ. και το γήπεδο του Αστέρα αναμένεται να γνωρίσει μεγάλες πιένες, αφού οι φίλαθλοι της ομάδας θα δημιουργήσουν και πάλι μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Παναγιώτης Καραγκούνιας του Συνδέσμου Αχαΐας, με βοηθούς τους Χ. Μπαλτά, Α. Χρυσόπουλο του ιδίου Συνδέσμου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ι. Βασιλόπουλος του Συνδέσμου Αχαΐας επίσης.

Λίγο πριν αγωνιστεί η ανδρική ομάδα, την Κυριακή, ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της παιδικής ομάδας του Αστέρα που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νεστάνη (1.30 μ.μ.)
Με απόφαση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας, το αγωνιστικό πρόγραμμα της 5ης 6ης 7ης και 8η αγωνιστικής διαμορφώθηκε ως εξής:
5η αγωνιστική (8/10): Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης
6η αγωνιστική (29/10): Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννενα
7η αγωνιστική (5/11): Νίκη Βόλου-Αστέρας Τρίπολης
8η αγωνιστική (12/11): Αστέρας Τρίπολης-Καστοριά

Τη Δευτέρα εξ άλλου, έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» με το Αιγάλεω. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 4.30 μ.μ.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα