Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 28-8-2006

 

 

 

 
Την Τετάρτη στο Κιάτο ο Αστέρας
Μία ενδεκάδα φιλικών παιχνιδιών θα συμπληρώσει ο Αστέρας την Τετάρτη 30 Αυγούστου, όπου θα παίξει στο Κιάτο με τον Πέλοπα.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 6.00 μ.μ. και η διοίκηση της Κορινθιακής ομάδας θα τιμήσει τον Αστέρα για την άνοδό του στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται και το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο, με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Παπακώστα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το φιλικό της Τετάρτης, με μοναδικούς αμφίβολους τους τραυματίες Γιάννη Συμεωνίδη και Βασίλη Γκόλια.

Στο μεταξύ, όσο πλησιάζει η έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, τόσο αυξάνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες του Αστέρα στην αγωνιστική περίοδο 2006-2007.

Στις 1 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν εξ άλλου, οι προπονήσεις οι ακαδημίες του Αστέρα. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για εγγραφές στα τηλέφωνα 2710 230 490, 6932 341537.

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας θα γίνει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου με τον Αστέρα να υποδέχεται το Μεσσηνιακό στην Τρίπολη, ενώ η λήξη του θα γίνει στις 13 Μαΐου.
Διακοπή του πρωταθλήματος θα υπάρξει στις 15 Οκτωβρίου λόγω των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών. Η 6η αγωνιστική που είναι ορισμένη για τότε, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου.
Αντίστοιχα θα γίνει και η επόμενη αγωνιστική, με τα παιχνίδια να γίνονται την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου. Διακοπή προβλέπεται ακόμα να υπάρξει στα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και φυσικά την Κυριακή του Πάσχα.
 

 

 
Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ε.Ε.Σ. Τριπόλεως αρωγός στην φωτιά του Μαίναλου
Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης συμμετείχε με τετραμελή ομάδα στην κατάσβεση της πυρκαγιάς του Μαίναλου στις 23/8/2006. Η ομάδα παρέμεινε για 13 ώρες στο δυτικό μέτωπο της φωτιάς στο όρος Μαίναλο όπου και συνεργάστηκε με την 1η Ε.Μ.Α.Κ που βρισκόταν υπό τη διοίκηση του κου Παπαγεωργίου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι Εθελοντές Σαμαρείτες εργάστηκαν στους τομείς της κατάσβεσης, της δημιουργίας αντιπυρικών ζωνών και εγκαταστάσεων παροχής νερού ενώ αντιμετώπισαν με επιτυχία δύο αναζωπυρώσεις υπό την καθοδήγηση των αξιωματικών της Ε.Μ.Α.Κ.

Σε περιπτώσεις δασικών πυρκαγιών το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ενισχύει το έργο κατάσβεσης και παρέχει υγειονομική και διασωστική κάλυψη σε όσους επιχειρούν στην πληγείσα περιοχή. Αυτήν την χρονιά οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. Τριπόλεως, συμμετείχαν σε τρεις περιπτώσεις μετά από κινητοποίηση από την Πολιτική Προστασία Νομού Αρκαδίας και την Π.Υ. Τριπόλεως, ως αρωγοί στο έργο των κρατικών υπηρεσιών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να εκφραστούν προς την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας Νομού Αρκαδίας που μερίμνησε για τη μεταφορά της ομάδας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης και την Ελληνική Αστυνομία για την στενή και άψογη συνεργασία.


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ
ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα