Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 27-8-2006

 

 

 

 

 
Με Θερμαϊκό ο Αστέρας στο Κύπελλο Ελλάδας
Ο Θερμαϊκός θα είναι ο αντίπαλος του Αστέρα στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, που κέρδισε χθες εκτός έδρας στο Κορωπί (1-0). Ο αγώνας θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 20 Σεπτεμβρίου. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

 

 

 
Παναργειακός-Αστέρας Τρίπολης 0-4
Δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο

Σημειώνοντας δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο με έναν παίκτη να αναλαμβάνει δράση κάθε σαρανταπεντάλεπτο, ο Αστέρας κέρδισε με 4-0 στο Αργος τον Παναργειακό και παρέμεινε αήττητος και στο δέκατο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Αλαιν σημείωσε τα δύο πρώτα τέρματα του Αστέρα, με πλασέ στο 20ο λεπτό και με κεφαλιά στο 45', ενώ στο 43ο λεπτό δυνατό σουτ του Κανακούδη έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο την «σκυτάλη» του σκοραρίσματος πήρε ο Ζουντί, που με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 51ο λεπτό και με μία επέλαση στο 82' (πέρασε και τον τερματοφύλακα) σημείωσε τα δύο επόμενα γκολ του Αστέρα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γονεής.
Αστέρας: Λυμπερόπουλος, Παπαθανασίου, Μασάρα, Σέζαρ, Λαζαρίδης, Λουντάλα, Ζουντί, Αλνταίρ, Κανακούδης, Αλαιν, Ροζάριο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Προκόπος, Παπαδόπουλος, Πουρτουλίδης, Καλογιαννίδης, Αναστασάκος, Λαδάκης.

Ο Αστέρας θα δώσει ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας την Τετάρτη 30 Αυγούστου στο Κιάτο, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Πέλοπα.
 

 

 

 
Επίσκεψη Αλαβάνου στο Μαίναλο
Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλέκος ΑΛΑΒΑΝΟΣ την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2006 μετά τις 2 το μεσημέρι θα επισκεφτεί τις καμένες περιοχές του Μαινάλου από την πρόσφατη πυρκαγιά.

Στις 7 μ.μ θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε στο Εργατικό Κέντρο.

Στις 8 μ.μ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου θα πραγματοποιήσει ομιλία - συζήτηση με θέμα: « Η Αριστερά μπροστά στις προκλήσεις της σημερινής πολιτικής συγκυρίας και στα διεθνή προβλήματα που δημιούργησε ο πόλεμος στον Λίβανο».

 

 

 

 
Ένα τριήμερο γευσιγνωσίας και οινικού τουρισμού στον αμπελώνα της Νεμέας
Μεγάλες μέρες της Nεμέας!

1 -2 -3 Σεπτεμβρίου

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη ανήκει στις Μεγάλες Μέρες της Νεμέας και στα φημισμένα κρασιά της. Για τρία εικοσιτετράωρα μπορείτε να επισκεφθείτε πολλά από τα οινοποιεία της Νεμέας, να γνωρίσετε τους οινοποιούς, να σας ξεναγήσουν στους αμπελώνες, να δοκιμάσετε τα κρασιά και να χαρείτε πίνοντας και τραγουδώντας. Περισσότερα...
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα