Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 27-7-2006

 

 

Επειδή το ελεύθερο πρόγραμμα των νέων, που χρησιμοποιούσαμε έως σήμερα, δεχόταν συνεχώς επιθέσεις από χάκερ αναγκαστήκαμε και διακόψαμε τη λειτουργία του.

Λόγω και των θερινών διακοπών  θα δημοσιεύουμε έως 31 Αυγούστου, με διαφορετικό τρόπο, μόνο τα σημαντικότερα δελτία τύπου που φτάνουν σε μας.  Από 1 Σεπτεμβρίου θα είμαστε και πάλι μαζί με αναβαθμισμένο πρόγραμμα.

Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μη χαθεί το αρχείο νέων, που είχαμε δημιουργήσει από 1-1-2003, με σχεδόν 5000 θέματα.

 

 
Τα φιλικά παιχνίδια του Αστέρα
Στην Τρίπολη ξεκίνησε σήμερα το τρίτο μέρος της προετοιμασία του Αστέρα, μετά τις δύο ημέρες ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Παπακώστας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, ενώ το ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι στραμμένο την Κυριακή, όπου θα γίνει η «πρώτη» εμφάνιση του Αστέρα μπροστά στο κοινό του, αφού θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Καλαμάτα στο γήπεδό του.

Το πρώτο φιλικό του Αστέρα στην Τρίπολη θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. και θα είναι το πρώτο από τα εννέα, προγραμματισμένα μέχρι σήμερα, φιλικά παιχνίδια. Αναλυτικά η σειρά των φιλικών αγώνων του Αστέρα έχει ως εξής:

30 Ιουλίου Αστέρας-Καλαμάτα
2 Αυγούστου Καλαμάτα-Αστέρας
5 Αυγούστου Αστέρας-Αιγάλεω
9 Αυγούστου Αστέρας-Παναχαική
12 Αυγούστου Ατρόμητος-Αστέρας
13 Αυγούστου Λεωνίδιο-Αστέρας
17 Αυγούστου Αστέρας-Κορωπί
20 Αυγούστου Παναιτωλικός-Αστέρας
23 Αυγούστου Αστέρας-Ηλιούπολη

Έγιναν γνωστά τα νούμερα που θα έχουν στις φανέλες τους οι τέσσερις τελευταίες μεταγραφές του Αστέρα Τρίπολης στους αγώνες πρωταθλήματος.

Ο Ηλίας Ιωάννου θα φοράει το Νο44, ο Νίκος Πουρτουλίδης το Νο77, ο Σέζαρ Ρικάρντο Ντε Λουσένα το Νο23 και ο Αλνταίρ Μοσελίν το Νο29.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα