Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 26-11-2006

 

 

 

 
Αστέρας-Ηλυσιακός 2-0 (0-0)
Κέρδισε με πολύ καλό ποδόσφαιρο

Αποδίδοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας κέρδισε δίκαια τον Ηλυσιακό 2-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν ο Ζουντί στο 46' και ο Αλαιν στο 63' ξεσηκώνοντας σε αρκετές περιπτώσεις τους φιλάθλους του στο γήπεδο.
Με αυτή τη νίκη ο Αστέρας αναρριχήθηκε στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα εκμεταλλευόμενος και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής.

Στο πρώτο γκολ, ο Αλαιν έβγαλε κάθετη μπαλιά στο Ζουντί, που μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο «παράθυρο» του Βενιαμίν.
Τέσσερα λεπτά αργότερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν, αφού ο Ζουντί έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Αλαιν έπιασε την κεφαλιά πηδώντας ψηλότερα από όλους, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Ηλυσιακού.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 63' όταν ο Ζουντί έκανε κούρσα από δεξιά, σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, ο Ιωάννου με κεφαλιά πάσαρε στον αμαρκάριστο Αλαιν που με πλασέ δε δυσκολεύθηκε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας ήταν απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού και ήταν η ομάδα που δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσει και άλλο το δείκτη του σκορ, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις ο Βενιαμίν έδειξε τα καλά αντανακλαστικά του, ειδικά στα σουτ του Αλαιν και του Ιωάννου.

Ο Ηλυσιακός δημιούργησε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, όταν στο 4ο λεπτό κεφαλιά του Κάμπα μπλόκαρε ο Συμεωνίδης, ενώ στο 11' δυνατό σουτ του Αναστάζιο πέρασε πάνω από το δοκάρι της εστίας του Αστέρα. Ενδιάμεσα, ο Εμεράν έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Βενιαμίν έπεσε στη γωνία του και παραχώρησε κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ο Κατσιδώνης (Δωδεκανήσου)

Αστέρας: Συμεωνίδης, Παπαθανασίου, Μασάρα, Καλογιαννίδης, Λαζαρίδης, Τσουκαλίδης, Εμεράν, Λαδάκης, Ζουντί (80' Ροζάριο), Ιωάννου (90' Πουρτουλίδης), Κανακούδης (46' Αλαιν).
Ηλυσιακός: Βενιαμίν, Ψαρρής, Γκαρέ (57' Μακρής), Νίτης, Κάμπας, Ντάγκας, Φορτσέτι, Κοζανίδης, Πέτκοφ (46' Μανωλιάδης), Αναστάζιο, Παπαδημητρίου.

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι

Παπακώστας (προπονητής Αστέρα): «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Προχωράμε με σταθερά βήματα μέσα από τη δουλειά που γίνεται. Αυτή τη νίκη την αφιερώνω αποκλειστικά στους ποδοσφαιριστές μου. Τους ανήκει. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Παίξανε με περισσότερο πάθος στο παιχνίδι τους, πειθαρχημένα και έχασαν ευκαιρίες για να πάει το σκορ ψηλότερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και να ευχηθώ στον Ηλυσιακό και στον κ. Θανέλα καλή συνέχεια»

Θανέλας (προπονητής Ηλυσιακού) «Ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων, που προέρχονταν από δύο μεγάλες νίκες. Θα ψάξω τα αίτια της ήττας μόνο μέσα από τα δικά μας λάθη. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος, πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και εκεί που χρειάστηκε ήταν πιο ομάδα από εμάς και κέρδισε δικαιότατα. Να ευχαριστήσω πολύ για τη φιλοξενία τη διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης. Συγχαρητήρια στον Αστέρα για τη νίκη του, αλλά και για τη προσπάθεια που έχει καταβάλλει τα τελευταία 3-4 χρόνια»

Καλογιαννίδης (παίκτης Αστέρα): «Θέλαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε τις νίκες μετά το διπλό στη Ριζούπολη. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα πολύ επικίνδυνη και θα τολμήσω να πω πώς ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Τρίπολη όπως έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό δίνει διπλή χαρά στη νίκη μας, διότι η αξία του ηττημένου δίνει μεγαλύτερη αξία στο νικητή»

Κάμπας (παίκτης Ηλυσιακού): « Ο Αστέρας κέρδισε δίκαια και θέλω να το συγχαρώ για τη σημερινή του επιτυχία, αλλά και να τον ευχαριστήσω για την άψογη φιλοξενία του. Όπως δουλεύουν στον Αστέρα και σε αυτό το επίπεδο, θα πρέπει να δουλεύουν και άλλες ομάδες. Σήμερα χάθηκε μία μάχη όχι ο πόλεμος. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι»

 

Κείμενο: Σταύρος Κουκάκης
Φωτο: Νικήτας Κώτσιαρης www.nik.gr

 

 

 
Β' Εθνική, αποτελέσματα- βαθμολογία

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Αστέρας Τριπ.-Ηλυσιακός 2-0
ΠΑΣ Γιάννενα-Καστοριά 0-0
Καλαμάτα-Μεσσηνιακός 3-1 (27-11-06)
Χαιδάρι-Εθνικός Αστέρας 2-2
Νίκη Βόλου-Προοδευτική 1-0
Βέροια-Αγροτικός Αστέρας 0-0
Πανσερραικός-Θρασύβουλος 1-2
Καλλιθέα-Λεβαδειακός 2-0
Εθν. Αστέρας-Καλλιθέα 1-0
Πανθρακικός-Εθνικός 3-2

Η Βαθμολογία

1. Λεβαδειακός 19
2. Καλλιθέα 18
3. Ηλυσιακός 17
4. Χαιδάρι 17
5. Αστέρας Τρίπολης 16
6. Αγρ. Αστέρας 16
7. ΠΑΣ Γιάννενα 15
8. Πανθρακικός 15
9. Θρασύβουλος 14
10. Βέροια 14
11. Καστοριά 13
12. Πανσερραικός 11
13. Εθν. Αστέρας 11
14. Καλαμάτα 10
15. Νίκη Βόλου 10
16. Προοδευτική 10
17. Εθνικός 10
18. Μεσσηνιακός 9

Η επόμενη αγωνιστική

Προοδευτική-Θρασύβουλος
Καστοριά-Νίκη Βόλου
Αγροτικός Αστέρας-Πανσερραικός
Εθνικός-ΠΑΣ Γιάννενα
Μεσσηνιακός-Βέροια
Ηλυσιακός-Πανθρακικός
Εθνικός Αστέρας-Καλαμάτα
Καλλιθέα-Αστέρας Τρίπολης
Λεβαδειακός-Χαιδάρι
 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα