Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 25-8-2006

 

 

 

 
Δυναμική Πορεία του Σ.Α.Τ. στο χώρο του tennis
Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης, συνεχίζοντας την έως σήμερα δυναμική του πορεία στο χώρο της καλλιέργειας και εξάπλωσης του tennis στην περιοχή μας, προχώρησε στη συνεργασία με τον γνωστό προπονητή tennis κ. Αντώνη Ψυχογιό (καταγωγή από Άκρα Τεγέας), ο οποίος αναλαμβάνει στο εξής ρόλο Τεχνικού Υπεύθυνου στον Όμιλο.
Ο Σ.Α.Τ. μετά από αυτή την επιτυχημένη μεταγραφή, φιλοδοξεί να πετύχει πολλά, στηριζόμενος πλέον στον επαγγελματισμό, και την τεράστια εμπειρία του νέου προπονητή.

Ο κ. Αντώνης Ψυχογιός, είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ απόφοιτος των Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών, με δίπλωμα ειδικότητας στην Αντισφαίριση (tennis). Τα τελευταία 5 χρόνια εργάστηκε ως προπονητής tennis στον Όμιλο Αντισφαίρισης Βριλησσίων, στον Όμιλο Αντισφαίρισης «ΠΕΡΑ» Παλαιού Φαλήρου, στο CAMP Χαλανδρίου, στην κατασκήνωση Olympic Sport Village, καθώς και στο ξενοδοχείο ΡΟRTO HYDRA (θερινή σεζόν).

Επιπλέον της θητείας του δίπλα σε γνωστούς και έμπειρους προπονητές, έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων. Μεταξύ αυτών, έχει παρακολουθήσει το 6ο,7ο,8ο,9ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Συνδέσμου Προπονητών Αντισφαίρισης Ελλάδος (2003-2006, ξενοδοχεία Λεβέντη και Γαλήνη), είναι ενεργό μέλος του Σ.Π.Α.Ε. (Σύνδεσμος Προπονητών Αντισφαίρισης Ελλάδος) και έχει αποκτήσει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Οι αθλούμενοι του Σ.Α.Τ. αλλά και όσοι επιθυμούν να μυηθούν στα μυστικά του tennis (αρχάριοι ή προχωρημένοι) θα έχουν πλέον τη μοναδική ευκαιρία να κερδίσουν ΠΟΛΛΑ από την εμπειρία, το ταλέντο, την άψογη τεχνική και παιδαγωγική κατάρτιση του Αντώνη, αλλά κυρίως από την αγάπη και το πάθος του για το tennis.

Οι εγγραφές στον Σ.Α.Τ. έχουν ήδη ξεκινήσει, και γίνονται δεκτοί αρχάριοι και προχωρημένοι από όλες τις ηλικίες (από 4 ετών και πάνω). Συγκεκριμένα λειτουργούν τμήματα για παιδιά Νηπιαγωγείου-Δημοτικού Γυμνασίου-Λυκείου, για ενήλικες, αλλά και τμήμα για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ TENNIS!!! Ο προπονητής και οι υπεύθυνοι του Συλλόγου, είναι καθημερινά στη διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιαδήποτε πληροφορία και για τη δυνατότητα δοκιμαστικής προπόνησης, στα τηλέφωνα 6944-420404, 2710-241828 και 6979-921192.
 

 

 
Πρεμιέρα με τον Μεσσηνιακό ο Αστέρας
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στις 10 Σεπτεμβρίου, ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί το Μεσσηνιακό, στο Πελοποννησιακό ντέρμπι της πρεμιέρας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Αστέρα και όλων των ομάδων της Β' Εθνικής.
 

 

 
Αύριο ο φιλικός Παναργειακός-Αστέρας
Το δέκατο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει ο Αστέρας το Σάββατο 26 Αυγούστου, όπου θα παίξει στο Αργος με τον Παναργειακό. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 6.00 μ.μ.

Στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, ο Αστέρας έχει απολογισμό τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Μέχρι σήμερα ο Αστέρας, έχει κερδίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (1-0), στην Καλαμάτα την ομώνυμη ομάδα (2-0), την Παναχαική (1-0) και την Ηλιούπολη (4-1) στην Τρίπολη, ενώ οι πέντε ισοπαλίες του είναι όλες με το ίδιο σκορ (1-1) και ήταν στο Καρπενήσι με τον Ιωνικό, στο Λεωνίδιο με την ομώνυμη ομάδα, με το Αιγάλεω, την Καλαμάτα και το Κορωπί στην Τρίπολη.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, που σημαίνει πώς ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Παπακώστας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το αυριανό φιλικό παιχνίδι στο Αργος, με εξαίρεση τους τραυματισμένους Γιάννη Συμεωνίδη και Βασίλη Γκόλια.

Στον αντίποδα, επέστρεψαν από χθες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Πέτρος Κανακούδης και ο Κώστας Καλογιαννίδης που τις προηγούμενες ημέρες ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα.

Εξ άλλου, άρχισαν οι εργασίες για την τοποθέτηση μίας ακόμα κερκίδας στο δυτικό μέρος του γηπέδου χωρητικότητας 600 θέσεων.

Τέλος, καθορίστηκε ο αριθμός των ομάδων Β’ Εθνικής για άνοδο και υποβιβασμό. Από τη Β΄ Εθνική θα ανέρχονται στην Α΄ Εθνική οι τρεις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, ενώ θα υποβιβάζονται στη Γ΄ Εθνική οι τρεις τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.
 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα