Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 24-9-2006

 

 

 

 
Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 2-2 (0-0)
Έμεινε στο τέλος με την πίκρα της ισοπαλίας

Παρά την πολύ καλή του εμφάνιση, ο Αστέρας δεν κατάφερε να κερδίσει το Λεβαδειακό στην Τρίπολη, μένοντας στην πίκρα του τελικού 2-2, όπως διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού..

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πίεσε σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, ικανοποίησε με την απόδοσή του τους 3.000 φίλους του, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς
Ο Αστέρας προηγήθηκε 1-0 στο 71ο λεπτό όταν ο Ιωάννου έκανε κούρσα από αριστερά, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και τη σωστή στιγμή γύρισε τη μπάλα στο Ζουντί που δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει προ κενής εστίας.
Τρία λεπτά αργότερα, ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με πλασέ του Αλεξ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
 
Ο Αστέρας ξαναπήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 76’ όταν ο Ιωάννου μπήκε και πάλι μέσα στη μεγάλη περιοχή και τροφοδότησε τον Αλαιν που με δυνατό σουτ από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 2-1.
Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και ύστερα από φάουλ του Θεοδοσιάδη, ο Αλεξ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα..

Ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε τους αντιπάλους του και ήταν αυτός που έχασε τις κλασσικές ευκαιρίες. Στο 27’ ο Ζουντί έκανε κούρσα από δεξιά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σέντραρε. Ο Ζαφειρόπουλος απέκρουσε προσωρινά, η μπάλα έφτασε στον Πουρτουλίδη, αλλά το πλασέ του από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε άουτ.
Τρία λεπτά αργότερα, μετά από φάουλ του Τσουκαλίδη, ο Καλογιαννίδης πήδηξε ψηλότερα από όλους και πάσαρε στο Ζουντί, που σούταρε δυνατά στη γωνία του Ζαφειρόπουλου, αλλά η μπάλα βρήκε τη ρίζα της δοκού και απομακρύνθηκε στη συνέχεια από τους αμυντικούς του Λεβαδειακού.

Στο 14ο λεπτό ο Λεβαδειακός απείλησε για μοναδική φορά την εστία του Αστέρα, αλλά η κεφαλιά του Μπασαλά από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε άουτ.
Ο Αστέρας έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Κούλια (Θεσπρωτίας) σε καίριες φάσεις του αγώνα, με κορυφαία το μη καταλογισμό πέναλτι, όταν ο Ζαφειρόπουλος σε μία έξοδό του ανέτρεψε τον Πουρτουλίδη.

Αστέρας: Συμεωνίδης, Παπαθανασίου, Μασάρα, Καλογιαννίδης, Λαζαρίδης, Τσουκαλίδης, Λαδάκης, Πουρτουλίδης (68’ Ροζάριο), Ζουντί, Ιωάννου (83’ Παπαδόπουλος), Αλαιν (86’ Σέζαρ).
Λεβαδειακός: Ζαφειρόπουλος, Καλλιμάνης, Μπάλαιτς (52’ Μαχαίρας), Παστός, Ολιβέιρα, Κιάσσος, Θεοδοσιάδης, Μπασαλά (77’ Γκούρμα), Αλεξ, Γκάντσεφ (46’ Ζησόπουλος), Σίσιτς

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Προοδευτική-Χαιδάρι 1-2
Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 2-2
Καλαμάτα-Καλλιθέα 0-1
Πανθρακικός-Εθν. Αστέρας 2-1
Βέροια-Ηλυσιακός 3-0
ΠΑΣ Γιάννενα-Μεσσηνιακός 4-0
Πανσερραικός-Εθνικός 1-0
Νίκη Βόλου-Αγροτικός Αστέρας 1-2
Θρασύβουλος-Καστοριά 1-0

Η βαθμολογία

1. Λεβαδειακός 7
2. Πανσερραικός 7
3. ΠΑΣ Γιάννενα 7
4. Καλλιθέα 7
5. Ηλυσιακός 6
6. Πανθρακικός 6
7. Θρασύβουλος 6
8. Αστέρας 4
9. Εθνικός 4
10. Βέροια 4
11. Αγροτικός Αστέρας 4
12. Εθν. Αστέρας 3
13. Μεσσηνιακός 3
14. Χαιδάρι 3
15. Καστοριά 2
16. Καλαμάτα 1
17. Προοδευτική 1
18. Νίκη Βόλου 0

Δηλώσεις μετά τον αγώνα

Παπακώστας (προπονητής Αστέρα): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δυστυχώς μία σπουδαία εμφάνιση δε συνοδεύθηκε και με το αποτέλεσμα, που κρατάγαμε μέχρι το 96’. Όμως τα παιδιά αξίζανε τη νίκη γιατί παλέψανε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο, παίξανε καλό ποδόσφαιρο και η διοίκηση αποφάσισε να τους δώσει το πριμ νίκης. Η ομάδα αυτή δεν έχει προβλήματα, για να διαψεύσουμε και κάποια δημοσιεύματα που υπήρχαν μέσα στην εβδομάδα. Κάποιοι θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα. Ο Αστέρας έχει μέλλον και αυτό φτιάχνεται βήμα-βήμα. Δεν είπαμε πώς φέτος θα πάρουμε την άνοδο. Σήμερα η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αν συνεχίσει έτσι θα πρωταγωνιστήσουμε. Ο Αστέρας θα φτιαχθεί βήμα-βήμα, θα προσαρμοστεί στην κατηγορία και θα δημιουργηθεί μία ομάδα-μοντέλο που θα παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Αυτό θέλει διαρκή προσπάθεια, θα έχει απογοητεύσεις, θα έχει επιτυχίες, αλλά το περιβάλλον που θα φτιαχτεί σε αυτή την ομάδα όταν θα είναι έτοιμη, η επιτυχία θα γεννάται συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην προσπάθειά της ομάδας και να ευχηθώ στο Γιώργο Κωστικό και το Λεβαδειακό, να πετύχουν τους στόχους τους»

Κωστίκος (προπονητής Λεβαδειακού): «Ήταν ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Στο τέλος είχε διαφορετικά συναισθήματα για κάθε ομάδα. Δεχτήκαμε δύο γκολ από αδράνεια. Ισοφαρίσαμε δύο φορές και φεύγουμε από το γήπεδο με το βαθμό της ισοπαλίας. Ένας βαθμός που δεν αφήνει ικανοποιημένο το Λεβαδειακό, δεν τον ευχαριστεί γιατί παίζει κάθε φορά για τη νίκη. Εύχομαι στον Αστέρα, γιατί έχει πολύ καλή υλικοτεχνική υποδομή και πολύ καλή ομάδα να βρει το δρόμο της και να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα»

Λαζαρίδης (παίκτης Αστέρα): «Αν υπήρχε μία ομάδα στο γήπεδο σήμερα, αυτή ήταν ο Αστέρας. Ο αντίπαλος σε καμία στιγμή του παιχνιδιού εκτός των δύο τερμάτων, δεν μας απείλησε και δεν έκανε ευκαιρίες. Πιστεύω αξίζαμε τη νίκη, αφού κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Τέτοιες εμφανίσεις στο μέλλον θα μας φέρουν αποτελέσματα, αλλά το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έτσι είναι. Εκεί που κερδίζεις ένα παιχνίδι, εκεί το χάνεις. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε και πιστεύω πώς θα δικαιωθούμε κάποια στιγμή. Είναι κρίμα γι' αυτή την ομάδα, γιατί έχει μία πολύ καλή ομάδα, πολύ καλούς παίκτες και πιστεύω πώς θα τα καταφέρουμε στο τέλος»

Ζησόπουλος (παίκτης Λεβαδειακού): «Δε θέλω να πω πολλά. Ήρθαμε στην Τρίπολη με στόχο τους τρεις βαθμούς, πήραμε έναν βαθμό. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για αυτόν το βαθμό και συνεχίζουμε την προσπάθεια για το στόχο που έχουμε βάλει. Συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης και του εύχομαι καλή χρονιά»

Ανακοίνωση Αστέρα Τρίπολης

Η διοίκηση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θεωρεί πώς από το σημερινό παιχνίδι με το Λεβαδειακό, οι ποδοσφαιριστές της βγήκαν νικητές και γι αυτό το λόγο οι ιδιοκτήτες της ομάδας, τους έδωσαν το πριμ νίκης..

 

Σταύρος Κουκάκης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα