Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 24-7-2006

 

 

Επειδή το ελεύθερο πρόγραμμα των νέων, που χρησιμοποιούσαμε έως σήμερα, δεχόταν συνεχώς επιθέσεις από χάκερ αναγκαστήκαμε και διακόψαμε τη λειτουργία του.

Λόγω και των θερινών διακοπών  θα δημοσιεύουμε έως 31 Αυγούστου, με διαφορετικό τρόπο, μόνο τα σημαντικότερα δελτία τύπου που φτάνουν σε μας.  Από 1 Σεπτεμβρίου θα είμαστε και πάλι μαζί με αναβαθμισμένο πρόγραμμα.

Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μη χαθεί το αρχείο νέων, που είχαμε δημιουργήσει από 1-1-2003, με σχεδόν 5000 θέματα.

 

 
Αιτήσεις από άνεργους νέους, γυναίκες ή άτομα με ειδικές ανάγκες δέχεται το «καλειδοσκόπιο»
Ξεκίνησε να δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερόμενους για το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης το έργο CRESCENT που υλοποιεί η αναπτυξιακή σύμπραξη «καλειδοσκόπιο» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με τίτλο: «Οργάνωση και λειτουργία βιώσιμης κοινωνικής επιχείρησης από ένωση νέων, με σκοπό την ολοκληρωμένη αξιοποίηση και προβολή του πολιτισμικού και περιβαλλοντικού πλούτου της Περιφέρειας Πελοποννήσου». Συγκεκριμένα, την επόμενη περίοδο, 30 άνεργοι νέοι, γυναίκες, απασχολούμενοι με ελλιπείς δεξιότητες, κάτοικοι μειονεκτικών απομακρυσμένων περιοχών ή άτομα με ειδικές ανάγκες, θα εκπαιδευτούν και θα υποστηριχτούν για να δημιουργήσουν μια κοινωνική επιχείρηση στον τομέα του περιβαλλοντικού, πολιτιστικού και εναλλακτικού τουρισμού.
Η διάρκεια του προγράμματος κατάρτισης είναι συνολικά 370 ώρες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις μέχρι τις 28 Αυγούστου.
Βασικό προαπαιτούμενο, όπως λένε τα στελέχη του προγράμματος, είναι η δημιουργικότητα, η διάθεση για συμμετοχή, η όρεξη για δουλειά, καθώς μετά το πέρας της κατάρτισης, οι ωφελούμενοι θα είναι σε θέση να στελεχώσουν την πιλοτική κοινωνική επιχείρηση που θα αναπτυχθεί στο πλαίσιο του έργου και να αναπτύξουν δραστηριότητα στον τομέα της οργάνωσης, αξιοποίησης και προβολής του πολιτιστικού και περιβαλλοντικού πλούτου της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Περισσότερα...

 

 

 

 
Επέστρεψε η αποστολή του Αστέρα στην Τρίπολη
Στην Τρίπολη θα συνεχιστεί πλέον η προετοιμασία του Αστέρα μετά από δύο εβδομάδες σκληρής δουλειάς στο Καρπενήσι.
Η αποστολή γύρισε σήμερα το μεσημέρι στην Τρίπολη και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Παπακώστας έδωσε δύο μέρες ρεπό στους παίκτες του, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι.
Την Κυριακή θα γίνει η «πρώτη» επίσημη εμφάνιση του Αστέρα μπροστά στο κοινό του, αφού θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα στο γήπεδό του.
Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται η διακίνηση των εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα με τους φιλάθλους να δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή τους.
Για να αποκτήσουν τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2006-2007, οι φίλαθλοι θα πρέπει να απευθύνονται στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της ομάδας ή να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2710 230 400 και 2710 221 530.
Η τιμή των εισιτηρίων διαρκείας μετά τη σχετική απόφαση της διοίκησης, παρέμεινε στα ίδια επίπεδα με τα περσινά, δηλαδή στα 200 και 300 ευρώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα