Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 23-10-2006

 

 

 

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2006
α. Σημαιοστολισμός των καταστημάτων των Υπηρεσιών του Δημοσίου, της Περιφέρειας, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, του Δημοτικού καταστήματος και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. από ογδόης πρωινής μέχρι και της δΰσης του ηλίου της 24ης Οκτωβρίου 2006.

β. Ώρα 10.30: Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο Μνημείο των Αρχιερέων και Προκρίτων - Κατάθεση στεφάνων από την Γενική Γραμματέα Περιφέρειας Πελοποννήσου, τον Νομάρχη Αρκαδίας και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Στην ανωτέρω τελετή θα παρίστανται αντιπροσωπείες μαθητών των σχολείων Β/θμιας και Α/θμιας εκπαίδευσης, με τους καθηγητές και δασκάλους τους και αντιπροσωπείες Προσκόπων και Ελληνίδων Οδηγών με τις σημαίες και τα λάβαρα τους.
 

 

 
Αποτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών από "Τρίπολη-Ανθρώπινη Πόλη"
Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Τρίπολη - Ανθρώπινη Πόλη θα πραγματοποιήσει Συνέλευση με θέματα συζήτησης:

-   Αποτίμηση του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών.
-   Προγραμματισμός δράσης της Κίνησης.

Η Συνέλευση είναι ανοιχτή σε όποιον ενδιαφέρεται να την παρακολουθήσει και να συμμετάσχει.

 

 

 

 
Παγκόσμια ημέρα κατά της παχυσαρκίας
Μορφή «επιδημίας» παίρνουν καθημερινά σε ολόκληρο τον κόσμο οι θάνατοι άμεσοι ή έμμεσοι από παχυσαρκία, καθώς σε 1 δισεκατομμύριο άτομα, υπολογίζονται, οι υπέρβαροι και παχύσαρκοι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ)!!!.
Μάλιστα λόγω της αυξητικής τάσης του προβλήματος κυρίως στο δυτικό κόσμο η παχυσαρκία αρχίζει να ξεπερνάει τα λοιμώδη νοσήματα και τον υποσιτισμό ως ο κυριότερος παράγοντας νόσησης σε παγκόσμιο επίπεδο!
Υπολογίζεται δε ότι το 2030 το 100% των παιδιών στις ΗΠΑ θα είναι παχύσαρκα...  Περισσότερα...

 

 

 
Πρώτη νίκη για τους νέους. Αστέρας Τρίπολης-Θύελλα Πατρών 2-1 (1-1)
Την πρώτη νίκη πανηγύρισε η ομάδα νέων του Αστέρα Τρίπολης, που κέρδισε με 2-1 την αντίστοιχη ομάδα της Θύελλας Πατρών για το πρωτάθλημα νέων Β' και Γ' εθνικής κατηγορίας.
Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό για τον Αστέρα με κοντινό πλασέ ο Μπαρουτσάκης, ενώ στο 25' ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της Θύελλας, συνεχίζοντας το σερί των παιχνιδιών με τους παίκτες του Αστέρα να σημαδεύουν τα δοκάρια των αντιπάλων τους.
Η Πατρινή ομάδα ισοφάρισε στο 44' όταν μετά από μπαλιά του Μπινιέρη, ο Καρατζανίδης με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Ο Αστέρας στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή του, ήταν η ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες και το «χρυσό γκολ» ήρθε στο 82ο λεπτό, όταν μετά από μπαλιά του Πετρόπουλου στην πλάτη της άμυνας, ο Χατζόπουλος με ψιλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Ο Αστέρας θα μπορούσε να είχε κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ, αλλά ο τερματοφύλακας της Θύελλας Χάχαλης έδειξε αρκετές φορές τα καλά αντανακλαστικά του. Οι κυριότερες φάσεις ήταν στο 42' όταν απέκρουσε στο τετ α τετ πλασέ του Μέλλου, στο 72' όταν απέκρουσε στο δυνατό σουτ του Χριστάκου μέσα από τη μεγάλη περιοχή, στο 78' όταν με υπερένταση απέκρουσε σουτ του Πετρόπουλου από το ύψος του πέναλτι και στο 88' όταν αναγκάστηκε να αποκρούσει με τα πόδια το πολύ δυνατό χτύπημα φάουλ του Χατζόπουλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αγγελάκος.

Αστέρας: Ψυχογιός, Πριόβολος, Γκόλιας, Αναγνωστόπουλος, Χατζόπουλος, Βλαχοκυριάκος, Μέλλος (67' Ηλιόπουλος), Φωτόπουλος, Μπαρουτσάκης (90' Τσουκάνι), Χριστάκος, Πετρόπουλος.
Θύελλα: Χάχαλης, Καρατζανίδης, Γκοτσόπουλος, Ματζουράκης, Αντωνόπουλος, Κραβαριώτης (48' Λυκούδης), Αθανασόπουλος, Θούας (63' Χριστόπουλος), Μπινιέρης, Πανταζόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα