Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 22-9-2006

 

 

 

 
Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστειλε σήμερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, όπου αναφέρει τα παρακάτω:
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από σήμερα (Παρασκευή) το βράδυ στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Τα έντονα αυτά φαινόμενα αύριο (Σάββατο) θα επεκταθούν σταδιακά στη Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), Εύβοια, Νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς στην Ανατολική Πελοπόννησο.
Την Κυριακή (24-9-2006), οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες βαθμιαία θα περιοριστούν στα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και έως το βράδυ θα σταματήσουν.

 

 

 
Την Τρίτη συνεδριάζει η Επιτροπή Παρακολούθησης του «ΘΗΣΕΑ»
Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 9η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Αναπτυξιακού Προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ», υπό την προεδρία της Προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης κ. Αγγέλας Αβούρη.
Η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη και θα αρχίσει στις 11.00 π.μ. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Πορεία υλοποίησης Προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ»
- Οριστικές εντάξεις έργων, μελετών, ενεργειών του Προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ»
- Προεντάξεις έργων, μελετών, ενεργειών του Προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ»
- Τροποποίηση του Προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ»

 

 

 
Συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό
Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Λεβαδειακό στην Τρίπολη, με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Παπακώστα να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, αφού όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και έχουν τεθεί κανονικά στη διάθεση του.

Με ανεβασμένη ψυχολογία και το ηθικό ακμαιότατο, μετά την πρόκριση στη δ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, οι παίκτες του Αστέρα θα επιδιώξουν τη νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα της κατηγορίας, όπως είναι ο Λεβαδειακός.

Οι φίλαθλοι του Αστέρα από την πλευρά τους, αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο την Κυριακή και να ενισχύσουν όσο περισσότερο μπορούν την αγαπημένη τους ομάδα.

Για τη μεγαλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μάλιστα, την Κυριακή θα υπάρχει και το νέο πάρκινγκ που θα βρίσκεται στην πίσω πλευρά της μεγάλης κερκίδας.

Ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. με διαιτητή τον Γιάννη Κούλια από την Θεσπρωτία. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Καρβούνης, Χρυσικόπουλος του ιδίου συνδέσμου, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Σελίμος (Λακωνίας).

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα