Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 21-12-2006

 

 

 

 
Ένταξη νέου έργου στο ΠΕΠ Πελοποννήσου
9,2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια για Αποχετευτικά έργα και κατασκευή Βιολογικού Καθαρισμού στο Δήμο Γυθείου

Συνάντηση είχε σήμερα στην Τρίπολη, η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη με το Νομάρχη Λακωνίας κ. Κώστα Φούρκα, τον απερχόμενο Δήμαρχο Γυθείου κ. Πέτρο Τζωρτζάκη και το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Γυθείου κ. Μάρκο Βολάκο, όπου ανακοίνωσε την ένταξη του έργου «Αποχετευτικά έργα και κατασκευή Βιολογικού Καθαρισμού στο Δήμο Γυθείου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοποννήσου συνολικού προυπολογισμού 9.220.000 ευρώ.

Το έργο εντάσσεται στον άξονα «Αναβάθμιση Αστικών και Ημιαστικών Κέντρων» και αφορά:
- την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου, συνολικού μήκους 22.000 μέτρων,
- την κατασκευή αντλιοστασίων,
- την κατασκευή εγκαταστάσεων Βιολογικού Καθαρισμού στην πόλη του Γυθείου,
- την αγορά γης, καθώς και
- την ηλεκτροδότηση των αντλιοστασίων και των εγκαταστάσεων του Βιολογικού Καθαρισμού.

Με το έργο αυτό, το Γύθειο αποκτά σύγχρονο δίκτυο αποχέτευσης και εξασφαλίζεται η ορθολογική και αποτελεσματική διαχείριση των αστικών αποβλήτων και η αποδεκτή περιβαλλοντικά διάθεσή τους στο περιβάλλον, ενώ σταδιακά ο καθαρισμός του Λακωνικού Κόλπου θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα, την εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών και την αναβάθμιση του υδάτινου περιβάλλοντος.

'Αμεσα ωφελούμενοι από τη λειτουργία του έργου θα είναι οι κάτοικοι και επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής, καθώς αναμένεται η αύξηση της τουριστικής κίνησης και κατά επέκταση της οικονομικής δραστηριότητας.

Αναφερόμενη στο μεγάλο αυτό έργο η Γενική Γραμματέας δήλωσε «Πρόκειται για έργο πνοής στην πόλη του Γυθείου και την ευρύτερη περιοχή, ένα έργο υποδομής που συμβάλλει στην αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος και βελτιώνει ταυτόχρονα την ποιότητα ζωής των πολιτών, σε μία περιοχή που αποτελεί πόλο οικονομικών και τουριστικών δραστηριοτήτων.

Με το έργο αυτό επιλύεται το χρόνιο πρόβλημα αποχέτευσης στο Γύθειο, ενώ από τη κατασκευή του έργου προστατεύεται ο Λακωνικός Κόλπος.

Κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας για ισόρροπη ανάπτυξη όλων των Νομών και καλύπτουμε τις ενδονομαρχιακές ανισότητες που κατά το παρελθόν ήταν έντονες.

Θέλω να τονίσω πώς υπήρξε άψογη συνεργασία με το Δήμαρχο Γυθείου, προκειμένου να προετοιμαστεί το έργο για να χρηματοδοτηθεί από το Γ' ΚΠΣ, ενώ μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον του Νομάρχη Λακωνίας κ. Κώστα Φούρκα»

 

 

 
Αποτελέσματα μπάσκετ

 

A΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ

-

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

32-115

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ

-

ΑΓΟΝ ΓΥΘΕΙΟΥ

65-59

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

-

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

84-45

ΑΟ ΘΟΥΡΙΑΣ

-

ΑΠΟΚ ΙΚΑΡΟΣ

84-76

  

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ

-

ΑΣ ΜΑΝΗΣ

46-60

  

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ Β΄ ΟΜΙΛΟΣ   ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

-

ΣΠΟΚ ΕΥΚΛΗΣ

42-91

  

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-  Β΄ ΦΑΣΗ 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

-

ΦΙΛΑΘΟΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ

68-50

ΑΓΟΝ ΓΥΘΕΙΟΥ

-

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

66-83

 

Δες βαθμολογία >>

 

 

 
Φιλική νίκη του Αστέρα. Θήβα-Αστέρας 0-1 (0-0)
Φιλική νίκη για τον Αστέρα στη Θήβα με 1-0, στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας πριν τα Χριστούγεννα, χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 75ο λεπτό ο Μιχάλης Κλοκίδης σε μία φάση που ήρθε ως προϊόν καλής ομαδικής συνεργασίας.
Ο Παπαθανασίου έκανε τη μπαλιά στο Ντιμπάλα, που με το στήθος έβγαλε τετ α τετ το Κλοκίδη με τον Πουρή. Ο στράικερ του Αστέρα δεν είχε κανένα πρόβλημα να σκοράρει και να χαρίσει τη φιλική νίκη επί της Θήβας.

Ο Αστέρας θα είχε σκοράρει και στο 19ο λεπτό, αν η τύχη δε του γυρνούσε την πλάτη. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Γκόλιας εκτέλεσε φάουλ και ο προωθημένος Χατζόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Η τελευταία προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή και αμέσως μετά οι παίκτες θα πάρουν άδεια λίγες ημέρες για να περάσουν τις 'Αγιες ημέρες των Χριστουγέννων με τις οικογένειες τους. Οι προπονήσεις του Αστέρα θα αρχίσουν και πάλι την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.

Θήβα: Σακελαρόπουλος (30' Πουρής), Κωνσταντόπουλος (46' Βιτζέκας), Τσακανίκας (46' Κατσιμήτρος), Μπόλος, Τσαγκαρογιαννάκης (46' Γέωργας), Καραμέρης (46' Μοστράτος), Κολιτσίδας, Μούνγκουε, Ατσάλης (46' Ανυφαντής), Αντωνιάδης (46' Τζόουνς), Παππάς (46' Λουμπαρδέας).
Αστέρας: Λυμπερόπουλος (30' Συμεωνίδης, 60' Μπαντής), Παπαθανασίου, Χατζόπουλος, Λαζαρίδης, Γκόλιας, Λαδάκης (46' Καλογιαννίδης), Παντελιάδης (65' Μίχος), Πουρτουλίδης (75' Χριστάκος), Ντιμπάλα, Κλοκίδης (80' Μπαρουτσάκης), Ιωάννου (85' Τσουκάνι).
 

 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα