Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 19-8-2006

 

 

 

 
Αναστάτωση στο Λεωνίδιο από την κλοπή στην Ελώνα
Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους του Λεωνιδίου (και όχι μόνο) το άκουσμα της κλοπής της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας από το Μοναστήρι της Ελώνας την Παρασκευή 18/8 το πρωί. Η καταγγελία στην αστυνομία έγινε από τις μοναχές νωρίς το πρωί, ενώ οι δράστες πρέπει να την αφαίρεσαν στο διάστημα από τις 22:00 το βράδυ ως τις 5:00 χθες το πρωί. Περισσότερα...


Πηγή: www.astrosnews.gr

Περισσότερα για τη Μονή Ελώνης >>

 

 

 

 
ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ η 11η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΑΚΩΝΙΚΗΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ
Μετά το οδυνηρό γεγονός που συντάραξε την κοινωνία μας, την κλοπή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Έλωνας -προστάτιδας και πολιούχου της περιοχής μας, πολύτιμο θρησκευτικό λατρευτικό και πολιτισμικό κόσμημα-, εκφράζοντας τη θλίψη της κοινωνίας μας και το σεβασμό στο ιερό κειμήλιο η προγραμματισμένη γιορτή της Τσακώνικης μελιτζάνας του Δήμου μας αναβάλλεται. (Θα ανακοινωθεί από το Δήμο νέα ημερομηνία.)
Κάνουμε έκκληση να επιστραφεί η Ιερά Εικόνα και να κρατηθούν τα τιμαλφή.
Φωτογραφικό υλικό και ενημέρωση στο www.leonidio.gr
 

Δήμος Λεωνιδίου
 

 

 

 
Αναβλήθηκε το φιλικό του Αστέρα στο Αγρίνιο
Αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για την Κυριακή φιλικό παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να συνεχιστούν οι προπονήσεις στο γήπεδο της ομάδας.

Παράλληλα, επισημοποιήθηκαν τα τρία επόμενα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του Αστέρα, που θα παίξει την Τετάρτη 23 Αυγούστου στην Τρίπολη με την Ηλιούπολη, το Σάββατο 26 Αυγούστου στο Αργος με τον Παναργειακό και την Τετάρτη 30 Αυγούστου στο Κιάτο με τον Πέλοπα.

Τέλος, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας με ικανοποιητικούς ρυθμούς, αφού οι φίλαθλοι του Αστέρα δείχνουν να αγκαλιάζουν τη φετινή προσπάθεια της ομάδας.
 

 

 

 
Ξεκινάνε προπονήσεις οι ακαδημίες του Αστέρα
Αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον για τις νεαρές ηλικίες και το φυτώριο της ομάδας, ο Αστέρας Τρίπολης ξεκινάει την 1η Σεπτεμβρίου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τις προπονήσεις των ακαδημιών του συλλόγου.

Ο Αστέρας προετοιμάζει το μέλλον του Αρκαδικού ποδοσφαίρου με το έμπειρο προπονητικό τημ που διαθέτει στις όμορφες και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις στο γήπεδό του.

Οι εγγραφές για τα τμήματα των ακαδημιών γίνονται καθημερινά (17-20.00) και Σάββατο (09.00-12.00) στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα γραφεία του συλλόγου τις παραπάνω ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2710 230 490, 221 530, 6932 341537.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα