Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 19-7-2006

 

 

Επειδή το ελεύθερο πρόγραμμα των νέων, που χρησιμοποιούσαμε έως σήμερα, δέχεται συνεχώς επιθέσεις από χάκερ αναγκαζόμαστε να διακόψουμε τη λειτουργία του.

Λόγω και των θερινών διακοπών  θα δημοσιεύουμε έως 31 Αυγούστου, με διαφορετικό τρόπο, μόνο τα σημαντικότερα δελτία τύπου που φτάνουν σε μας.  Από 1 Σεπτεμβρίου θα είμαστε και πάλι μαζί με αναβαθμισμένο πρόγραμμα.

Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μη χαθεί το αρχείο νέων, που είχαμε δημιουργήσει από 1-1-2003, με σχεδόν 5000 θέματα.

 

 

 
Προεγκρίθηκαν συμβάσεις τριών έργων προυπολογισμού 800 χιλ. ευρώ
Με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλας Αβούρη δόθηκαν τρεις προεγκρίσεις έργων συνολικού προυπολογισμού 788.574,92 ευρώ.

Η πρώτη προέγκριση σύμβασης αφορά το έργο «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Αριος» συνολικού προυπολογισμού 376.498,46 ευρώ.

Η δεύτερη προέγκριση σύμβασης αφορά το έργο «Ύδρευση Ηραίας (Εσωτερικό δίκτυο των Δημοτικών Διαμερισμάτων Πύρρη, Κακκουραίικα, Αράχωβα, Σέρβο, Παπαδά, Ψάρι, Αγαλω)» συνολικού προυπολογισμού 364.076,46 ευρώ.

Η τρίτη προέγκριση σύμβασης αφορά το υποέργο «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων» του έργου «Εξοπλισμός προγράμματος διαχείρισης απορριμμάτων στο Δήμο Καλαμάτας» συνολικού προυπολογισμού 48.000 ευρώ.
 

 

 

 
Απόλυτη ικανοποίηση για την προετοιμασία του Αστέρα
Απόλυτη ικανοποίηση για την πορεία της προετοιμασίας του Αστέρα μέχρι σήμερα, εκφράζει ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας και αρχηγός της αποστολής στο Καρπενήσι Χαράλαμπος Σκορπίδας.

Χαρακτηριστικά ο γενικός αρχηγός του Αστέρα αναφέρει «Οι συνθήκες στο αθλητικό κέντρο είναι ιδανικές και είμαστε ευχαριστημένοι, τόσο η διοίκηση όσο και το προπονητικό τημ της ομάδας, από τη διάθεση και την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά όλοι οι ποδοσφαιριστές. Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο, καθώς επίσης και η προσαρμογή των νέων παικτών σε αυτό»

Σήμερα έγιναν δύο προπονήσεις, ενώ αύριο Πέμπτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις προπονήσεις. Το Σάββατο εξ άλλου, ο Αστέρας θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο αντιμετωπίζοντας τον Ιωνικό (17.30).

Οι προπονήσεις στο Καρπενήσι θα συνεχιστούν μέχρι τις 24 Ιουλίου, οπότε θα επιστρέψει η αποστολή της ομάδας στην Τρίπολη.
 

 

 
Η απάντηση για ΕΛΤΑ σε ερώτηση κ. Ρέππα
Σε απάντηση της Ερώτησης του κ. Ρέππα Δημητρίου προς τον Υπουργό Μεταφορών & Επικοινωνιών για την τύχη του Κέντρου Διαλογής των ΕΛΤΑ Τρίπολης, στο πλαίσιο αναδιαρθρώσεων και εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών του, η ηγεσία του Υπουργείου διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει μέχρι σήμερα καμία απόφαση αναστολής λειτουργίας του Κέντρου Διαλογής των ΕΛΤΑ Τρίπολης ή μεταφοράς του στην Κόρινθο. Όπως αναφέρεται στην εν λόγω Απάντηση (1352/11.07.2006), οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση των παραγωγικών διαδικασιών Διαλογής και Διαβιβάσεων θα πραγματοποιηθεί εφόσον έχουν δημιουργηθεί οι αναγκαίες προϋποθέσεις για τη διασφάλιση υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Για τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του έμψυχου υλικού, του προσωπικού των ΕΛΤΑ Τρίπολης, στις οποίες και αναφερόταν η Ερώτηση, δε γίνεται πουθενά λόγος.
 

 

 

 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Για την ιμπεριαλιστική επίθεση του Ισραήλ κατά των λαών της Παλαιστίνης και του Λιβάνου

Σαφής, δίκαιη, φιλολαϊκή θέση είναι μόνο μία: Να σταματήσει αμέσως η ισραηλινή επίθεση, να απελευθερωθούν οι Παλαιστίνιοι και Λιβανέζοι κρατούμενοι από τις φυλακές του Ισραήλ, να αποκτήσουν οι Παλαιστίνιοι τη δική τους χώρα με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

- Το ΚΚΕ καταγγέλλει την γκανγκστερική πολεμική επίθεση του ισραηλινού κράτους. Χαιρετίζει τον ηρωικό αγώνα του Παλαιστινιακού και του Λιβανέζικου λαού. Χρειάζεται πλήρης ετοιμότητα και παρακολούθηση των εξελίξεων στην περιοχή.

- Όσα υποστηρίζουν η κυβέρνηση του Ισραήλ και οι άλλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, για το δικαίωμα του Ισραήλ στην «αυτοάμυνα» και άλλα ανάλογα, αποτελούν γκαιμπελικές προφάσεις και προσχήματα δικαιολόγησης ενός κατακτητικού πολέμου.

- Συγκάλυψη και δικαιολόγησή του αποτελεί και η τακτική των «ίσων αποστάσεων», που εξομοιώνει το θύμα με το θύτη. Ανοίγει την πόρτα για επέκταση του πολέμου κατά της Συρίας και του Ιράν.

- Η στάση της κυβέρνησης της ΝΔ είναι στάση ανοχής, άρα υποβοήθησης της ισραηλινής επιθετικότητας. Την ίδια θέση με αυτήν της κυβέρνησης τηρεί και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, καθώς και της «Σοσιαλιστικής Διεθνούς».

- Το ΚΚΕ καλεί τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ να εντείνουν τις προσπάθειες για μεγαλύτερη ανάπτυξη του κινήματος αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου.

- Η αλληλεγγύη να εκφραστεί και στο ηθικό και στο υλικό πεδίο με οικονομική βοήθεια, με ιατρικό, φαρμακευτικό και άλλο ανθρωπιστικό υλικό. Με κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις. Με αποστολές αντιπροσωπειών μαζικών φορέων και κομμάτων.

ΤΟ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα