Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 17-12-2006

 

 

 

 
Αστέρας Τρίπολης-Καλαμάτα 3-1 (0-1)
Ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο που ξεσήκωσε αρκετές φορές τους 2.500 φίλους του, ο Αστέρας ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1 και έφτασε σε μία δίκαιη και άξια επικράτηση με 3-1 επί της Καλαμάτας, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2006.

Ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του παιχνιδιού, αλλά η Καλαμάτα ήταν αυτή που σκόραρε παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ. Μετά από μπαλιά 40 μέτρων του Κωνσταντινίδη στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα, ο Καούνος μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1).

Νωρίτερα, ο Αστέρας είχε απειλήσει την εστία της Καλαμάτας στις κεφαλιές των Ζουντί (1') Λαζαρίδη (6'), ενώ στο 20ο λεπτό το δυνατό σουτ του Κλοκίδη από το σημείο του πέναλτι απέκρουσε ο Παπαδόπουλος, ενώ λίγο πριν την επίτευξη του τέρματος από τους φιλοξενούμενους ο Κλοκίδης έκανε τη σέντρα και την κεφαλιά του Κώστα Παπαδόπουλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε αποφασισμένος να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και αφού πρώτα έχασε ευκαιρία με το δυνατό σουτ του Αλαιν να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ από την εστία της Καλαμάτας, ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 48' όταν ο Πουρτουλίδης από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Κλοκίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 71' ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όταν δυνατό σουτ του Τσουκαλίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Παπαδόπουλου δίνοντας το σύνθημα για πανηγυρισμούς στην κερκίδα που κάθονταν οι φίλαθλοι του Αστέρα.
Επτά λεπτά αργότερα ο Κλοκίδης από σκόρερ μετετράπηκε σε πασέρ, όταν κάνοντας σέντρα από δεξιά έστειλε συστημένη τη μπάλα στο Ζουντί που με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το γκολ ο Ζουντί έφτασε στα πέντε γκολ και παραμένει ο κορυφαίος σκόρερ του Αστέρα στη φετινή αγωνιστική περίοδο

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάχος (Αθηνών)

Αστέρας: Συμεωνίδης, Μίχος (46' Αλαιν), Μασσάρα, Σέζαρ, Λαζαρίδης, Εμεράν, Τσουκαλίδης, Παπαδόπουλος (46' Παντελιάδης), Ζουντί, Κλοκίδης, Πουρτουλίδης (84' Ροζάριο).
Καλαμάτα: Παπαδόπουλος, Γενιτσαρίδης, Σεντεμέντες, Μπριλάκης, Καλαγκάνης, Κατσόγλου (59' Μάρρης), Μιχελής, Λιβέρης, Καούνος, Σπυρόπουλος (83' Ρήγας), Κωνσταντινίδης.

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι

Μιχαλόπουλος (προπονητής Καλαμάτας): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αστέρα για τη νίκη του. Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ και να πάμε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ μας, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε προβλήματα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, είχαμε και κάποιες απουσίες με αποτέλεσμα να δεχτούμε τρία γκολ. Στις διακοπές θα δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία»

Τζαναβάρας (προπονητής Αστέρα): «Χρειαζόμασταν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Η ομάδα ήταν αγχωμένη στο γήπεδο και ενώ είχε καλή διάθεση στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ αντίθετα δεχτήκαμε ένα γκολ που έκανε πιο δύσκολη την αποστολή μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας, παίξαμε καλύτερα και φτάσαμε στη νίκη. Σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες.
Για το Γιάννη Παπακώστα θα ήθελα να του ευχηθώ στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας του καλή επιτυχία. Πρόκειται για έναν αξιόλογο προπονητή και συνεργάτη.
Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Καλαμάτα, από όπου έχω περάσει ως παίκτης, αλλά και να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα»

Μιχελής (ποδοσφαιριστής Καλαμάτας): «Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού έπαιξε το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης του Αστέρα. Μας αιφνιδίασε και στη συνέχεια αποσυντονιστήκαμε. Θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους»

Παντελιάδης (ποδοσφαιριστής Αστέρα): «Ξέραμε ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Καλαμάτα και γι αυτό δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα. Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι που πάντα παίζει σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία. Νομίζω πώς σε γενικές γραμμές ήμασταν καλοί και φτάσαμε άξια στη νίκη. Θέλω να ευχηθώ με τη σειρά μου καλές γιορτές και Χρόνια Πολλά σε όλους»

Αποτελέσματα Β' Εθνικής

13η αγωνιστική

Προοδευτική-Αγροτικός Αστέρας 0-0
Εθνικός-Καστοριά 0-0
Μεσσηνιακός-Θρασύβουλος (Δευτέρα)
Ηλυσιακός-Νίκη Βόλου 1-0
Καλλιθέα-ΠΑΣ Γιάννενα 1-1
Λεβαδειακός-Βέροια 2-1
Χαιδάρι-Πανθρακικός 1-0
Αστέρας Τρίπολης-Καλαμάτα 3-1
Εθνικός Αστέρας-Πανσερραικός 2-0

Η Βαθμολογία

1. Λεβαδειακός 28
2. Ηλυσιακός 24
3. Καλλιθέα 23
4. Αγροτικός Αστέρας 21
5. Χαιδάρι 21
6. Αστέρας 20
7. Καστοριά 20
8. ΠΑΣ Γιάννενα 20
9. Βέροια 18
10. Πανθρακικός 16
11. Εθνικός Αστέρας 15
12. Θρασύβουλος 14
13. Προοδευτική 14
14. Μεσσηνιακός 13
15. Εθνικός 12
16. Πανσερραικός 12
17. Καλαμάτα 11
18. Νίκη Βόλου 11
 

 

 

 

DESTINO TOURS

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα