Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 17-8-2006

 

 

 

 

 
Αναβαθμίζεται ο βιολογικός καθαρισμός της Τρίπολης
Έφθασε στο τέλος της η επίπονη διαδικασία για το μεγάλο έργο της επέκτασης και αναβάθμισης του βιολογικού καθαρισμού της Τριπόλεως. Ο βιολογικός καθαρισμός άρχισε να κατασκευάζεται από την ΕΤΒΑ επί Υφυπουργού Βιομηχανίας, Ενέργειας και Τεχνολογίας Βασιλείου Μαντζώρη το 1992 και τέθηκε σε λειτουργία από τη ΔΕΥΑΤ στην προηγούμενη Δημαρχεία του κ. Σωτηρόπουλου, τον Σεπτέμβριο του 1997. Επεξεργάζεται τα υγρά απόβλητα της Τρίπολης και τα βιομηχανικά αποβλήτων της ΒΙ.ΠΕ. Περισσότερα...
 

Πηγή: site Δ. Τρίπολης

 

 

 
Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους αγώνες των τεσσάρων πρώτων φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδας περιόδου 2006-2007, στο οποίο συμμετέχει και ο Αστέρας Τρίπολης.

Στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μπαίνει ο Αστέρας Τρίπολης ως ομάδα της Β' Εθνικής, που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το νικητή του ζευγαριού Κορωπί-Θερμαϊκός.

Εάν προκριθεί από το «μονό» εκτός έδρας παιχνίδι, ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας τη Skoda Ξάνθη στην Τρίπολη σε «μονό» αγώνα.

Μετά από αυτή τη φάση θα έχουν μείνει οι 16 ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας και θα πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση.

 

 

 

 
Η κλήρωση του πρωταθλήματος Β' Εθνικής κατηγορίας
Την Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας στο ξενοδοχείο METROPOLITAN (Λεωφ. Συγγρού 385).
Η κλήρωση θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ 3.

 

 

 
Έχασε πολλές ευκαιρίες.  Αστέρας-Κορωπί 1-1 (1-0)
Ισόπαλο έληξε το όγδοο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του Αστέρα με το Κορωπί (1-1) στην Τρίπολη, αφού ο Αστέρας δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε μπροστά στην εστία των φιλοξενουμένων.
Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 4ο λεπτό όταν μετά από καταπληκτική μπαλιά του Ροζάριο, ο Παπαδόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Σικαλιά, τον απέφυγε και δεν είχε πρόβλημα για να ανοίξει το σκορ (1-0) προ κενής εστίας.
Αυτό ήταν το ένατο τέρμα του Αστέρα στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με ένατο διαφορετικό παίκτη να σκοράρει!

Ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί κλασσικές ευκαιρίες για γκολ στην εστία των φιλοξενουμένων, αλλά το σουτ του Αλαιν στο 6ο λεπτό πέρασε άουτ, όπως και το κοντινό πλασέ του Παπαδόπουλου στο 11ο λεπτό μετά από σέντρα του Παντελιάδη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ροζάριο έκανε τη σέντρα από δεξιά, βρήκε τον Αλαιν μόνο στη μεγάλη περιοχή, αλλά η κεφαλιά του επιθετικού έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 32' ο Παντελιάδης δεν μπόρεσε να κερδίσει στο τετ α τερ τον Σικαλιά, ενώ στο 39' και στο 45' ο Παπαδόπουλος έκανε όμορφες ατομικές ενέργειες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στο πρώτο ημίχρονο, το Κορωπί δημιούργησε μία επικίνδυνη ευκαιρία στην εστία του Αστέρα όταν μετά από σέντρα του Ζαραδούκα από δεξιά ο Μιχάνι σούταρε δυνατά, αλλά ο Λυμπερόπουλος απέκρουσε θεαματικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε πάλι δυνατά, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει σε αρκετές περιπτώσεις τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Κορωπίου. Ο Αναστασάκος στο 47' ο Ζουντί στο 48' και στο 52', ο Κλοκίδης στο 53'.
Ο νόμος του ποδοσφαίρου γνώρισε για μία ακόμα φορά την επιβεβαίωσή του. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας στο παιχνίδι ο Παντελής έκανε μία όμορφη ατομική ενέργεια από δεξιά, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με έξυπνο πλασέ ισοφάρισε το παιχνίδι (1-1).
Στα λεπτά που απέμεναν ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά στο 78' το πλασέ του Ζουντί (μετά από πάσα Κλοκίδη), ο Κλοκίδης στο 86' και ο Αναστασάκος στο 88' δεν κατάφεραν να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έτσι έμεινε το 1-1 ως τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Μανιάτης.

Αστέρας: Λυμπερόπουλος, Παπαθανασίου (61' Χρηστάκος), Μασάρα (46' Γκόλιας), Καλογιαννίδης (46' Χατζόπουλος), Λιο (71' Σέζαρ), Λαδάκης (46' Λουντάλα), Ροζάριο (46' Αλνταίρ), Παντελιάδης (46' Ζουντί), Αλαιν (46'Κλοκίδης), Παπαδόπουλος (46' Πουρτουλίδης), Ιωάννου (46' Αναστασάκος).
Κορωπί: Σικαλιάς (46' Βελλίδης), Μαρινάκης (65' Δριστέλλας), Ζαραδούκας (75' Λιβαθηνός), Φελεγκάκης (78' Ψυχουντάκης), Ντα Σίλβα, Τσεμπερίδης, Ιωάννου, Καραλάγας (82' Μαυρογιαννάκης), Μαχαιρούδης (70' Ψιλούδης), Μιχάνι (58' Πούλος), Νιασούδης (46' Παντέλης).

- Ο Αστέρας παίζει την Κυριακή 20 Αυγούστου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.
 

 

Τα αθλητικά κείμενα είναι του Σταύρου Κουκάκη

 

 

 
Εκλογές 2006. Παρουσίαση υποψηφίων:

Κοκοσιέλης Παναγιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Κορυθίου

Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκα στο Στενό Αρκαδίας από γονείς αγρότες, τελείωσα το Δημοτικό Σχολείο Στενού και το 2ο Γυμνάσιο - Λύκειο Τρίπολης. Φοίτησα στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και αποφοίτησα το 1995

Υπηρέτησα ως Ναρκαλιευτής στο Μηχανικό Σώμα - Στρατού Ξηράς.

Χωρίς να έχω εγκαταλείψει ποτέ το χωριό μου και τις Αγροτικές ασχολίες, από το 1997 εργάσθηκα ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Culligan Hellas ΑΕΒΕΕ και στη συνέχεια ως Υπεύθυνος του Παραρτήματος Αρκαδίας της «Εταιρείας Διαχείρισης Κοινοτικών Προγραμμάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, Ιονίων Νήσων Πελοποννήσου» με Πιστοποιήσεις έργων στην Κοινοτική Πρωτοβουλία ΜΜΕ - Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα ΠΕΠ - Τουρισμό - Cluster του Φορέα στους Νομούς Αρκαδίας, Αργολίδας. Κορινθίας και Λακωνίας, καθώς και στο Φορέα της Ηπείρου ΑΝ.ΔΕ.Η. (Αναπτυξιακή Διεπιμελητηριακή Ένωση Ηπείρου) για ελέγχους στις Επιχειρήσεις των Νομών Θεσπρωτίας - Άρτας - Ιωαννίνων - Πρεβέζης.

Από το 2002 έως και σήμερα είμαι Υπεύθυνος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου της Εταιρείας
«Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ηπείρου - Δυτικής Ελλάδας - Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων» για τη διαχείριση του Γ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (Γ' ΚΠΣ).

Ως Εξωτερικός Συνεργάτης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, συμμετείχα ως υπεύθυνος Πληροφόρησης του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πληροφοριών (ΕΚΠ) Αρκαδίας GR 166 ΣΕ Εθνικά και Κοινοτικά Προγράμματα, επιδοτήσεις, νομοθεσίες, συνεργασίες επιχειρήσεων.

Από το 1997 έως το 2002 εργάσθηκα ως εκπαιδευτικός στα ΙΕΚ Τρίπολης και στα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ), ΚΕΚ ΙΝΕ/ ΓΣΕΕ Τρίπολης, ΚΣΕΕ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΚ ΑΚΜΩΝ, ΚΕΚ ΜΑΝΩΛΑ ΚΛΠ... με εκπαιδευτικό αντικείμενο στους τομείς Πληροφορικής

Υπήρξα ποδοσφαιριστής στο σύλλογο Α.Ο.ΣΤΕΝΟΥ και Α.Ο. ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ στην Ξάνθη και συμμετέχω ενεργά στο Χορευτικό Όμιλο Τρίπολης και στο Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης.

Σήμερα, ως Ελεύθερος Επαγγελματίας διατηρώ γραφείο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού - Σύνταξης Οικονομοτεχνικών Μελετών.
 

Ονόματα δημοτών που συμμετέχουν ενεργά και στηρίζουν το συνδυασμό >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα