Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 16-8-2006

 

 

 

 
Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας
Αύριο στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους αγώνες των τεσσάρων πρώτων φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδας περιόδου 2006-2007, στο οποίο συμμετέχει και ο Αστέρας Τρίπολης.

Στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, θα λάβουν μέρος οι 33 ομάδες της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Η πρώτη ομάδα που θα κληρωθεί θα εξαιρεθεί και θα περάσει στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα. Θα διεξαχθούν 16 απλοί αγώνες. Η ομάδα που θα εξαιρεθεί και οι 16 νικήτριες ομάδες θα περάσουν στη δεύτερη φάση.

Στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, θα λάβουν μέρος οι 17 ομάδες που προέκυψαν από την πρώτη φάση και οι 18 ομάδες της Β' Εθνικής κατηγορίας. Η πρώτη ομάδα της Β' Εθνικής που θα κληρωθεί, θα εξαιρεθεί και θα περάσει στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα. Η δεύτερη ομάδα της Β' Εθνικής που θα κληρωθεί, θα αγωνιστεί με την ομάδα που εξαιρέθηκε από τη Γ' Εθνική κατηγορία στην πρώτη φάση. Η ομάδα που θα εξαιρεθεί και οι 17 νικήτριες ομάδες θα περάσουν στην τρίτη φάση.

Στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, θα λάβουν μέρος οι 18 ομάδες που θα προκριθούν από τη δεύτερη φάση. Από τα 18 νούμερα, θα κληρωθούν τέσσερις ομάδες που θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε δύο απλούς αγώνες. Αν το ζευγάρι προκύψει με ομάδες από τη Β' και Γ' Εθνική κατηγορία, τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας από τη Γ' Εθνική κατηγορία. Αν το ζευγάρι προκύψει με ομάδες της ίδιας κατηγορίας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη. Θα προκύψουν δύο νικήτριες ομάδες.

Στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, θα λάβουν μέρος οι 14 ομάδες της τρίτης φάσης που θα περάσουν στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα και οι δύο νικήτριες ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της τρίτης φάσης. Οι 16 ομάδες και οι 16 ομάδες της Α' Εθνικής κατηγορίας. Θα διεξαχθούν 16 απλοί αγώνες, στην έδρα των ομάδων που θα αναδειχθούν νικητές από τη δεύτερη και την τρίτη φάση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα