Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 15-11-2006

 

 

 

 
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη «PHILOXENIA 2006»
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συμμετέχει με περίπτερο 100 τ.μ. στην 22η Διεθνή έκθεση της Θεσσαλονίκης «PHILOXENIA» που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο της HELEXPO το διάστημα 16-19 Νοεμβρίου.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας, θα διανέμεται διαφημιστικό και έντυπο υλικό, όπου θα παρουσιάζονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πελοποννήσου και οι εναλλακτικές προτάσεις τουρισμού για τους επισκέπτες.

Παράλληλα, το περίπτερο της Περιφέρειας θα φιλοξενεί όλους τους επιχειρηματίες της Πελοποννήσου που ασχολούνται με τον τουρισμό, προκειμένου να προωθήσουν τα τουριστικά τους προϊόντα και να επικοινωνήσουν με τους πελάτες τους.
Την έκθεση θα επισκεφθούν χιλιάδες πολίτες από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα. Εκτιμάται ότι είναι μία καλή ευκαιρία για τους τουριστικούς φορείς της Περιφέρειας Πελοποννήσου να παραστούν και με δικό τους υλικό προβολής, προσφέροντας ελκυστικά πακέτα διακοπών στην Πελοπόννησο.

Η «PHILOXENIA 2006» αποτελεί έναν από τους κύριους άξονες στήριξης, ανάπτυξης και προώθησης της εθνικής τουριστικής πολιτικής και συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση των εμπλεκόμενων με τον τουρισμό φορέων και επιχειρήσεων δίνοντας απαντήσεις για τις σύγχρονες μορφές οργάνωσης και αναβάθμισης του τουρισμού.

Στο μεταξύ, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε στην διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου World Travel Market, η οποία πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο εκθεσιακό χώρο Excel το διάστημα 6-9 Νοεμβρίου και στην οποία υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από τους τουριστικούς φορείς της Πελοποννήσου.
Η Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου είναι μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο και συγκέντρωσε εκθέτες και Tour operators από 200 χώρες του κόσμου.
Αυτό το στοιχείο από μόνο του, καταδεικνύει τη σημασία της συμμετοχής, αλλά και το πόσο προβλήθηκε με αυτή την παρουσία, η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

 

 

 
Προβλήματα τραυματισμού στον Αστέρα
Προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Δημοσθένης Παπαθανασίου, Πατρίκ Ζουντί και Φριτς Εμεράν εν όψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού στη Ριζούπολη με τον Εθνικό.
Μετά το χθεσινό ρεπό και την ξεκούραση των ποδοσφαιριστών, το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) με τη σκέψη όλων να είναι στραμμένη στον αγώνα με τον Εθνικό.
Ο Αστέρας θα παίξει για τρίτη φορά αντιμέτωπος με τον Εθνικό, αφού οι δύο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στην Τρίπολη το παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο 0-0 και στη Ριζούπολη επίσης ισόπαλο με 1-1.

 

 

 
Η Αυτόνομη Παρέμβαση για το Πολυτεχνείο
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Η εξέγερση του λαού και της νεολαίας τον Νοέμβρη του 1973 αποτέλεσε φωτεινό ορόσημο στην διάρκεια του αντιδικτατορικού αγώνα. Ήταν το αποκορύφωμα της αντίστασης ενάντια στην φασιστική χούντα και των ξένων υποστηρικτών της. Αποτέλεσε τον καταλύτη για την πτώση της δικτατορίας και την επάνοδο της Δημοκρατίας στη χώρα μας.
Ο αγώνας αυτός συνεχίζει και σήμερα να εμπνέει τους αγώνες του λαού μας και της νεολαίας, για εθνική ανεξαρτησία, δημοκρατικές ελευθερίες, κοινωνική δικαιοσύνη. Περισσότερα...
 

 

 
Η Αγωνιστική Συνεργασία για τον προϋπολογισμό
ΤΑΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ο φετινός προϋπολογισμός συνεχίζει για μια ακόμα χρονιά να αναπαράγει με μεγαλύτερη ένταση την πολιτική της μονόπλευρης λιτότητας, την υπερφορολόγηση των λαϊκών στρωμάτων και διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες. Είναι ένας ακόμα προϋπολογισμός, βαθιά ταξικός που συσσωρεύει νέα βάρη στις πλάτες των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, ενώ παράλληλα δίνει νέα προνόμια στο κεφάλαιο. Περισσότερα...
 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα