Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 14-8-2006

 

 

 

 
36η Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας
Σήμερα στις 9.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της 36ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας η οποία θα διαρκέσει έως 20 Αυγούστου. Νωρίτερα θα ψαλεί Μέγας Εσπερινός στο ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, στην Επισκοπή Τεγέας, και θα ακολουθήσει η περιφορά της εικόνας.

Φέτος το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες και τις επιθυμίες των εκθετών και των ενδιαφερόμενων αποφάσισε να πραγματοποιήσει την 4η Περιφερειακή Έκθεση "Αρκαδικό Πανόραμα" σε διαφορετική ημερομηνία και διαφορετικό χώρο από τα προηγούμενα χρόνια. Η νέα ημερομηνία ορίστηκε στις 4-10-06 και ο χώρος θα είναι η Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.
 

 

 

 
Δήλωση υποψηφιότητας για το Δ. Βαλτετσίου
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ

Επικοινωνώ μαζί σας σήμερα θέλοντας να σας ευχαριστήσω για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε καθ’ όλη την προηγούμενη τετραετία στο Δήμο μας σαν αντιπολίτευση.
Βρισκόμαστε δύο μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη και είναι πλέον κοινή η αίσθηση σε όλους ότι ο Δήμος πρέπει να γυρίσει σελίδα και να βγει από την απραξία και την αδράνεια οκτώ χρόνων.
Η σημερινή δημοτική αρχή στα οκτώ χρόνια που έχει την ευθύνη του Δήμου δεν μπόρεσε να προχωρήσει σε τομές και να δώσει λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα των χωριών μας. Ήταν απλός παρατηρητής των εξελίξεων. Δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, ούτε να απορροφήσει πόρους από διάφορα προγράμματα που δόθηκαν στους καποδιστριακούς δήμους.
Από τα 370.000.000 ευρώ που δόθηκαν στο νομό Αρκαδίας, ο Δήμος Βαλτετσίου τελευταίος έλαβε 500.000 ευρώ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ

Οι συνεργάτες μου και εγώ, τόσο στο Δημοτικό, όσο και στα Τοπικά Συμβούλια προσπαθήσαμε με ουσιαστικές παρεμβάσεις να βοηθήσουμε και να προωθήσουμε λύσεις για τα μεγάλα και μικρά προβλήματα του Δήμου μας, δυστυχώς όμως οι προτάσεις μας έπεφταν στο κενό.
Στις εκλογές του Οκτώβρη ο συνδυασμός μας θα δώσει και πάλι τη μάχη για μια άλλη πολιτική στο Δήμο. Μια προσπάθεια να διώξουμε το κλίμα απαισιοδοξίας και ηττοπάθειας από τους δημότες.
Μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου από όλα τα χωριά του Δήμου μας, πέρα και πάνω από κομματικές παρατάξεις, με υπερκομματικό ψηφοδέλτιο και με πρόγραμμα ρεαλιστικό με φαντασία και όραμα, θα αγωνιστούμε για να δώσουμε λύσεις στα πολλά προβλήματα του Δήμου μας, όπως είναι η ύδρευση, το οδικό δίκτυο, η φροντίδα της τρίτης ηλικίας, η στήριξη των λίγων νέων που έχουν απομείνει στα χωριά μας, τα αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα, αναπλάσεις, αγροτοτουρισμός κλπ. Ακόμα θα προσπαθήσουμε σε συνεργασία με τους φορείς της πολιτείας να έχουμε συμμετοχή στα ευρωπαϊκά προγράμματα δημιουργίας μεγάλων έργων.
Πέρα απ΄ όλα αυτά οι συνεργάτες μου και εγώ δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σ΄ όλα τα χωριά και τους συμπατριώτες μας χωρίς διακρίσεις, όπως κάναμε μέχρι σήμερα.
Σας καλώ όλους να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις αυτή την προσπάθεια για να κάνουμε το Δήμο Βαλτετσίου Δήμο πρότυπο στο Νομό Αρκαδίας.

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Κωνσταντίνου Παπανικολάου

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Βαλτετσίου
 

 

 
Η ώρα των μικρών Λεωνίδιο-Αστέρας 1-1 (0-1)
Σε λιγότερο από εικοσιτέσσερις ώρες ο Αστέρας έπαιξε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι, με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Παπακώστα να ξεκουράζει τους περισσότερους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και να δίνει χρόνο συμμετοχής σε επτά νεαρούς παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες του Αστέρα, αποδεικνύοντας έτσι την καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με απευθείας χτύπημα φάουλ του Βασίλη Γκόλια, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να σκοράρει, αφού σε κλασσικές περιπτώσεις τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Λεωνιδίου, ο Πουρτουλίδης στο 41' ο Ζουντί στο 47', ο Χρηστάκος στο 50' και στο 57', ενώ στο 71ο λεπτό και μετά από κόρνερ του Ροζάριο ο Χατζόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι των γηπεδούχων.
Έτσι, τρία λεπτά αργότερα και στην πρώτη ουσιαστικά επικίνδυνη επίθεση του Λεωνιδίου στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κωνσταντινίδης με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Δελφάκης.

Πριν την έναρξη του φιλικού παιχνιδιού, το Λεωνίδιο τίμησε τον Αστέρα για την άνοδο του στη Β' Εθνική κατηγορία, τους δύο ιδιοκτήτες της ομάδας κ.κ. Γιάννη Καυμενάκη, Δημήτρη Μπάκο, για τη συνολική τους προσφορά στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο και το Μιχάλη Κλοκίδη για την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Τις πλακέτες των δύο ιδιοκτητών, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στο Λεωνίδιο, πήραν ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ κ. Δημήτρης Μποροβήλος και ο γενικός γραμματέας της ΠΑΕ κ Γιώργος Κριτσιδήμας.

Λεωνίδιο: Μητρογιάννης (46' Φραγκάκης), Μετσάνι, Παπαεμμανουήλ (54' Παπαδόπουλος), Τσέλιος (46' Διαμαντής), Σεφερίδης (88' Μπουρνάκης), Τέζας, Μάτσος, Σκαρακάκης, Λίγκος, Μελίσσης (46' Φοριάρης), Κωνσταντινίδης (83' Νάκου).
Αστέρας: Προκόπος (69' Παππάς), Μίχος (46' Πετρόπουλος, 72' Πριόβολος), Γκόλιας, Χατζόπουλος, Σέζαρ (46' Αναγνωστόπουλος), Χρηστάκος (82' Μέλλος), Πετρόπουλος (27' Λαδάκης), Φωτόπουλος (66' Κανακούδης), Ροζάριο, Αλνταίρ (46' Ζουντί), Πουρτουλίδης.

 

 

 

 
Την Πέμπτη το φιλικό με το Κορωπί
Το επόμενο πρωινό από το φιλικό παιχνίδι στο Λεωνίδιο βρήκε τους παίκτες του Αστέρα στο γήπεδο να κάνουν προπόνηση, όμως αυτή ήταν η τελευταία μέχρι την Τετάρτη το πρωί, αφού ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας τους έδωσε μέχρι τότε ρεπό.

Την Πέμπτη το απόγευμα (6.30 μ.μ.) ο Αστέρας θα υποδεχθεί στην Τρίπολη το Κορωπί στο όγδοο φιλικό του παιχνίδι προετοιμασίας, ενώ νωρίτερα (12 το μεσημέρι) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους αγώνες των τεσσάρων πρώτων φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδας περιόδου 2006-2007, στο οποίο συμμετέχει και ο Αστέρας Τρίπολης.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα για την αγωνιστική περίοδο 2006-2007. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα γραφεία της ΠΑΕ Αστέρας στο τηλέφωνο 2710 22 15 30 και 2710 230 400.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα