Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 13-9-2006

 

 

 

 
Οι Πρόσκοποι ετοιμάζονται για την 'Αλωση
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης θα συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης για την 185η επέτειο 'Αλωσης της Τριπολιτσάς. Αυτό που κάνει όμως ξεχωριστή τη συμμετοχή των Προσκόπων στις εκδηλώσεις του Δήμου είναι ότι οι Πρόσκοποι της Τρίπολης καλούν κάθε χρόνο Προσκόπους από όλη τη Πελοπόννησο. Έτσι λοιπόν φέτος εκτός από τα παιδιά και τους Βαθμοφόρους της Τρίπολης στην παρέλαση θα συμμετέχουν Πρόσκοποι από Πάτρα, Ρίο, Καλαμάτα, Άργος, Ναύπλιο, Κιάτο και Αγ. Θεοδώρους με δύναμη περίπου 120 ατόμων χωρίς τη δύναμη της Τρίπολης που φτάνει τα 50 μέλη. Οι επισκέπτες έρχονται από το Σάββατο και εγκαθίστανται στον 'Αγιο Ευθύμιο, το εξωκκλήσι που εδώ και 10 χρόνια φροντίζουν οι Πρόσκοποι της Τρίπολης, συμμετέχουν στις εκδηλώσεις το Σάββατο το απόγευμα, το βράδυ ακολουθεί τσιμούσι που συνήθως προσφέρει ο Δήμος και την άλλη μέρα το πρωί όλοι φορούν τις στολές τους και κατεβαίνουν στην παρέλαση.

 

 

 
Μάχη... Αστέρων
Η πρώτη μάχη… Αστέρων στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής θα γίνει την Κυριακή, όπου στην πρώτη φετινή εκτός έδρας αποστολή ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αστέρα.

Το νικηφόρο παιχνίδι επί του Μεσσηνιακού ανήκει στο παρελθόν και η σκέψη όλων στον Αστέρα είναι στραμμένη στο Κυριακάτικο παιχνίδι της Καισαριανής.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 5 μ.μ. και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στη γηπεδούχο ομάδα.

Η προετοιμασία του Αστέρα για τον Κυριακάτικο αγώνα συνεχίστηκε σήμερα με διπλή προπόνηση και το ευχάριστο για το Γιάννη Παπακώστα είναι, πώς οι παίκτες του Αστέρα δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα.

Τέλος, η ομάδα των εφήβων θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίουσε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας την ανδρική ομάδα της Σπάρτης. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τριπόλεως και θα αρχίσει στις 5 μ.μ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα