Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 13-8-2006

 

 

 

 
Παραδοσιακό αλώνισμα στο Βαλτεσινίκο
Στις 16 Αυγούστου στο Δ.Δ. Βαλτεσινίκου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο, από το 1998, "Παραδοσιακό αλώνισμα".  Δες περισσότερα...

 

 

 

 
Ατρόμητος-Αστέρας 0-1 (0-0)
Παίζοντας δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση σε ένα δύσκολο εκτός έδρας τεστ, ο Αστέρας κέρδισε στο Περιστέρι τον «Ευρωπαίο» Ατρόμητο 1-0 χάρη στο τέρμα που πέτυχε στο 54ο λεπτό ο Ηλίας Ιωάννου με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα του Πέτρου Κανακούδη από αριστερά.

Το σερί των διαδοχικών σκόρερ στα φιλικά παιχνίδια του Αστέρα συνεχίζεται αποδεικνύοντας πώς υπάρχει πολυφωνία στο σκοράρισμα, αφού το γκολ στο Περιστέρι ήταν το 7ο της ομάδας με έβδομο διαφορετικό σκόρερ. Έχουν προηγηθεί οι Καλογιαννίδης, Αναστασάκος, Κανακούδης, Αλαιν, Τσουκαλίδης, Κλοκίδης. Ταυτόχρονα, ο Αστέρας έχει σκοράρει και στα έξι φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα με Ιωνικό, Καλαμάτα (δις), Αιγάλεω, Παναχαική, Ατρόμητος.

Ο Αστέρας παίζοντας πειθαρχημένα και μεθοδικά στο Περιστέρι, έλεγξε από την αρχή του παιχνιδιού το ρυθμό και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν η μοναδική ομάδα που απείλησε την αντίπαλη εστία. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Αστέρα ήταν στο 18ο λεπτό, όταν το δυνατό σουτ του Αλαιν πέρασε πάνω από το δοκάρι του Ατρομήτου.
Στο 23ο λεπτό ο Κανακούδης πήγε να κάνει ότι και στην Καλαμάτα, αλλά το απευθείας χτύπημα φάουλ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μιχαηλίδης. Στο 35ο λεπτό μετά από σέντρα του Σέζαρ, ο Αλαιν έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία των γηπεδούχων.
Στο 37’ ο Αλνταίρ έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Μιχαηλίδη.
Ο Αστέρας θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν ο Πουρτουλίδης στο 88’ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Ανδρούτσο, αλλά το πλασέ του κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Η καλύτερη ευκαιρία του Ατρομήτου ήταν στο 47ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Λουτσιάνο από αριστερά, το κοντινό πλασέ του Κορακάκη απέκρουσε ψύχραιμα ο Λυμπερόπουλος. Ο Λουτσιάνο είχε δύο καλές εκτελέσεις φάουλ στο 77’ και στο 81’ αλλά η μπάλα και στις δύο περιπτώσεις πέρασε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιατράκης.

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Κατεμής, Αποστολόπουλος, Κούτσης, Κριστιάνο Ρότσα, Σονόκο, Γεωργίου, Κορακάκης, Λουτσιάνο, Ντοέ, Κουτσοσπύρος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ανδρούτσος, Χάλαρης, Ιωάννου, Λαζανάς, Ραγκουέλ, Μαρσέλο Ολιβέιρα, Μαρίνος, Ρόβας.
Αστέρας: Συμεωνίδης, Μίχος, Κανακούδης, Σέζαρ, Λαζαρίδης, Τσουκαλίδης, Λουντάλα, Ζουντί, Αλαιν, Αλνταίρ, Αναστασάκος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Λυμπερόπουλος, Γκόλιας, Παπαθανασίου, Μασάρα, Καλογιαννίδης, Παντελιάδης, Λαδάκης, Πουρτουλίδης, Παπαδόπουλος, Ιωάννου, Ροζάριο.

Σήμερα το απόγευμα (7 μ.μ.) εξ άλλου, ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει στο Λεωνίδιο σε φιλικό παιχνίδι την τοπική ομάδα. Στην αποστολή της ομάδας δε θα συμμετέχουν οι: Συμεωνίδης, Λυμπερόπουλος, Μπαντής, Καλογιαννίδης, Λαζαρίδης, Μασάρα, Παπαθανασίου, Παπαδόπουλος, Ιωάννου, Τσουκαλίδης, Λουντάλα, Αναστασάκος, Παντελιάδης, Αλαιν, Κλοκίδης, ενώ θα αγωνιστούν οι νεαροί Προκόπος, Παππάς. Πριόβολος, Μέλλος, Αναγνωστόπουλος, Πετρόπουλος, Φωτόπουλος.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα