Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 12-11-2006

 

 

 

 
Aστέρας Τρίπολης-Καστοριά 1-2 (0-1)
Ο νόμος του ποδοσφαίρου ξαναχτύπησε τον Αστέρα, αφού ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το παιχνίδι, αυτός που δημιούργησε τις ευκαιρίες, αλλά η Καστοριά ήταν αυτή που έφυγε νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο με 1-2.
Ο Αστέρας από το πρώτο λεπτό έδειξε τις διαθέσεις του, πιέζοντας την Καστοριά και έχοντας την κατοχή της μπάλας. Στο 10ο λεπτό μετά από μπαλιά του Τσουκαλίδη, ο Ιωάννου μπήκε στη μεγάλη περιοχή, αλλά το πλασέ του απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Σίσκος. Αμέσως μετά, ο Ζουντί έκανε μία κούρσα από δεξιά, σέντραρε, αλλά η κεφαλιά του Κλοκίδη πέρασε πάνω από το δοκάρι της Καστοριάς.

Στο 24ο λεπτό δυνατό συρτό χτύπημα φάουλ του Ιωάννου μπλόκαρε ο Σίσκος και τρία λεπτά αργότερα στην πρώτη επιθετική προσπάθεια της Καστοριάς και μετά από μπαλιά 40 μέτρων του Λούκας, ο Σικαλόπουλος μπήκε στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε το Συμεωνίδη ανοίγοντας το σκορ (0-1).
Ο Αστέρας ανέλαβε και πάλι τα ηνία του αγώνα, βγήκε στην επίθεση και κατάφερε να κερδίσει πέναλτι στο 41' όταν ο Ζουντί μπήκε στη μεγάλη περιοχή και ανατράπηκε από το Σίσκο. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Κλοκίδης που στέλνοντας το Σίσκο στην άλλη γωνία ισοφάρισε το ματς (1-1).

Από το 47' η Καστοριά αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Σίλβα με κόκκινη κάρτα.
Στο 50' ο Ιωάννου μπήκε από αριστερά στη μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα και μετά από φάουλ του Τσουκαλίδη, ο Ζουντί με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 59' μετά από σέντρα του Ζουντί, η κεφαλιά του Ιωάννου από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε άουτ, ενώ στο 64ο λεπτό σουτ-βολίδα πάνω στην κίνηση του Ζουντί έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ.

Στο 75' σουτ του Μίχου μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Σίσκος και στην επαναφορά νέο σουτ του Εμεράν απομάκρυναν οι αμυντικοί της Καστοριάς.
Η ομάδα της Καστοριάς βγήκε με αξιώσεις στο 79ο λεπτό, όταν σε μία αντεπίθεση, το δυνατό σουτ του Τζόσιτς έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «Γ» της εστίας του Συμεωνίδη διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.
Στο χρόνο που απέμεινε, ο Αστέρας βγήκε και πάλι στην επίθεση, αλλά οι κεφαλιές των Αναστασάκου, Λαζαρίση στο 86 και στο 91 έστειλαν τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καψάλης (Αιτωλοακαρνανίας).

Αστέρας: Συμεωνίδης, Παπαθανασίου (20' Μίχος), Μασάρα, Σέζαρ, Λαζαρίδης, Ζουντί (71' Πουρτουλίδης), Λουντάλα (56' Αναστασάκος), Τσουκαλίδης, Εμεράν, Ιωάννου, Κλοκίδης.
Καστοριά: Σίσκος, Κανωτίδης, Χατζής, Ζουρούδης (70' Ντε Ματία), Λούκας (70' Κακαζούκης), Σικαλόπουλος (81' Ιωαννίδης), Τζόσιτς, Ιασωνίδης, Σίλβα, Μεσέρδης, Χάβος.

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι

Αποστολίδης (προπονητής Καστοριάς): «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ειδικά από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες υπερέβαλλαν εαυτό δείχνοντας πώς έχουν τεράστια ψυχικά αποθέμετα. Γυρίσαμε το ματς και πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και έτσι συνεχίζουμε με καλύτερες προυποθέσεις το πρωτάθλημα. Σίγουρα η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή μετά τις δύο μεγάλες νίκες που έχουμε κάνει. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Οι πανηγυρισμοί θα κρατήσουν μία μέρα και από αύριο θα ξεκινήσουμε πάλι δουλειά.
Δε ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και για ένα δεκάλεπτο τα είχαμε χαμένα, μέχρι που καταλάβαμε τους ρόλους που είχαμε μέσα στο γήπεδο. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, μπλοκάραμε τα ατού του Αστέρα και νομίζω πώς το παιχνίδι πήγαινε προς τη λήξη του ημιχρόνου χωρίς να έχουμε κάποιο πρόβλημα. Από μία άτυχη στιγμή, κάναμε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Αστέρας.
Πιστεύω πώς στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε καλοί και πήραμε το παιχνίδι με μία καλή αντεπίθεση που κάναμε. Από κει και πέρα, μας πίεσε η ομάδα του Αστέρα, αλλά νομίζω πώς δεν έγινε η μεγάλη φάση. Στο τέλος του αγώνα, οι φάσεις που έγιναν ήταν από γεμίσματα και λόγω του αέρα που ήταν υπέρ του Αστέρα.
Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές για την άψογη συμπεριφορά τους, τον κόσμο που μας χειροκρότησε και να υποσχεθώ πώς στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου θα φερθούμε ανάλογα. Να ευχηθώ στον κ. Παπακώστα και τον Αστέρα καλή πορεία στο πρωτάθλημα»

Παπακώστας (προπονητής Αστέρα): «Σήμερα ήταν μία πολύ άσχημη ημέρα για την ομάδα μας. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της ήττας. Ήμασταν σε μία πολύ άσχημη ημέρα, δεν έχουμε ελαφρυντικά, δεν είχαμε πάθος, δεν είχαμε καθαρό μυαλό και αναπόφευκτα όταν χάνεις ευκαιρίες για να ηρεμήσεις και να παίξεις καλύτερα βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση. Πρέπει να αναπροσαρμόσουμε γρήγορα τα σχέδια μας για το μέλλον αυτής της ομάδας. Δυστυχώς στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας και αυτό ήταν ένα από τα λάθη που κάναμε στο σημερινό παιχνίδι»

Ζουρούδης (παίκτης Καστοριάς): «Μετά τη μεγάλη νίκη που κάναμε την περασμένη εβδομάδα, θέλαμε να πάρουμε αποτέλεσμα στην Τρίπολη και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Όπως εξελίχθηκε το ματς, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε. Περιμέναμε την αντίδραση του για την ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε λίγο ρίσκο, αφού γνωρίζαμε πώς ο Αστέρας θα έβγαινε όλος μπροστά με το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε. Μας βγήκε μία φάση σε αντεπίθεση και κάναμε το γκολ. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι»

Πουρτουλίδης (παίκτης Αστέρα): «Όταν χάνεις στην έδρα σου και όταν για ένα ημίχρονο οι αντίπαλοι παίζουν με δέκα παίκτες και δε μπορείς να κερδίσεις, δε ψάχνεις για δικαιολογίες. Σίγουρα κάναμε πολλά λάθη και πρέπει να κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε. Θέλαμε πολύ τη νίκη για να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Ευκαιρίες κάναμε, αλλά όταν δεν κάνεις γκολ, τότε χάνεις. Η Καστοριά με τις 2-3 καλές ευκαιρίες έκανε δύο γκολ και πέτυχε μία παλικαρίσια νίκη. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας και εύχομαι στα επόμενα παιχνίδια να τον ευχαριστήσουμε»

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα