Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 11-11-2006

 

 

 

 
«Τα τραγούδια της γενιάς του Πολυτεχνείου»
Το Αττικό Ωδείο Τρίπολης στο πλαίσιο του θεματικού κύκλου «Έντεχνο Ελληνικό τραγούδι» οργανώνει Συναυλία που έχει ως τίτλο: «Τα τραγούδια της γενιάς του Πολυτεχνείου»

Στο δεύτερο μέρος η «Ομάδα Ελληνικής μουσικής» θα ερμηνεύσει τραγούδια του Μάνου Λοΐζου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2006, στις 8:00 το βράδυ στην
Αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τριπόλεως

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Παίρνουν μέρος:
Τραγούδι: Παναγιώτης Παπασίνος, Γιώργος Γεωργόπουλος,
Εύη Κοργκοφύγκα, Κατερίνα Σκλεπέτα, Χαρά Χαραλαμποπούλου
Κρουστά: Χρήστος Λυκουρέντζος
Πιάνο: Ανδρέας Κουρέτας, Πόπη Κολοβού
Πνευστά: Νικόλας Παπαηλίου
Όμποε: Σταύρος Θεοδωρόπουλος
Κιθάρα: Δημήτρης Ρογάρης, Γιώργος Κρατημένος
Μπουζούκι: Παναγιώτης Μανδραπήλιας

 

 

 

 
Εγκαίνια του πρώτου συστήματος ρομποτικής χειρουργικής στην Ελλάδα
Επανάσταση στον τομέα της ιατρικής προκαλεί στη χώρα μας η εφαρμογή της ρομποτικής χειρουργικής με θεαματικά και ευεργετικά αποτελέσματα για τους ασθενείς.
«Η εφαρμογή και στη χώρα μας της ρομποτικής χειρουργικής( εγχείρηση με τη βοήθεια ρομποτικού μηχανήματος) αλλάζει τα μέχρι σήμερα δεδομένα και μετατρέπει τις δύσκολες περιπτώσεις «ανοιχτών» επεμβάσεων σε εγχειρήσεις «ρουτίνας» τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ρομποτικής Χειρουργικής Eπίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής του Οhio State University, HΠΑ Δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ρομποτικού μηχανήματος Da Vinci..
Τα εγκαίνια του πρώτου συστήματος ρομποτικής χειρουργικής στην Ελλάδα, που λειτουργεί εδώ κι ένα μήνα στο Ιατρικό Αθηνών, έκαναν ο υπουργός Υγείας κ Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο υφυπουργός κ Θανάσης Γιαννόπουλος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ Κωνσταντινίδης η χειρουργική με τη βοήθεια ρομπότ αποτελεί την πιο πρόσφατη εξέλιξη στον τομέα της Λαπαροσκοπικής και Ελάχιστα Τραυματικής Χειρουργικής . Είναι δε το μέλλον της χειρουργικής καθώς προσφέρει τεράστια πλεονεκτήματα στους χειρουργούς αλλά και απίστευτα οφέλη για τους ασθενείς. έναντι των συμβατικών μεθόδων.
Περισσότερα...

 

 

 

 
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα
Μετά τον ΠΑΣ Γιάννενα, τη Νίκη Βόλου και τη Ξάνθη, ο Αστέρας θα βρεθεί αντιμέτωπος την Κυριακή με μία ακόμα ιστορική επαρχιακή ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, την Καστοριά, σε ένα παιχνίδι που έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και παράλληλα έχει ως βασικά σημεία αναφοράς τρεις παίκτες του Αστέρα, το Γιάννη Συμεωνίδη, το Νίκο Λαζαρίδη και το Σάββα Παντελιάδη που έχουν φορέσει παλιότερα τη φανέλα των «γουναράδων»

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα, με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Παπακώστα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του μετά από αρκετό καιρό.

Οι φίλαθλοι με τη σειρά τους, αναμένεται να γεμίσουν και πάλι το γήπεδο του Αστέρα, όντας ευχαριστημένοι από το καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα και ειδικότερα μετά την εμφάνιση στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου με τη Ξάνθη.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 3 μ.μ. και διαιτητής θα είναι ο κ. Καψάλης (Αιτωλοακαρνανίας), με βοηθούς τους κ.κ. Βελαώρα, Λιόνα του ιδίου συνδέσμου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Λαμπρόπουλος του συνδέσμου Ηλείας.

Εκτός της ανδρικής ομάδας του Αστέρα, αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν και οι δύο ομάδες των τμημάτων υποδομής το Σάββατο. Η ομάδα νέων του Αστέρα παίζει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα παίδων του Αστέρα αντιμετωπίζει -επίσης εκτός έδρας- την Ελπίδα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αρκαδίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα