Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 11-9-2006

 

 

 

 
Μήνυμα Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλας Αβούρη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω στους μαθητές τις πιο θερμές ευχές μου για μία καλή, παραγωγική, αποδοτική και δημιουργική σχολική χρονιά.

Η γνώση αποτελεί ένα βασικό στοιχείο για καλύτερη ποιότητα ζωής και είναι απαραίτητο εφόδιο για μία πετυχημένη σταδιοδρομία στο μέλλον.
Έτσι, μέσα από την καθημερινή εκπαίδευση, οι μαθητές και οι μαθήτριες έχουν τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες να ικανοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους

Εύχομαι λοιπόν σε όλους τους μαθητές της Πελοποννήσου, η νέα σχολική χρονιά να είναι περισσότερο αποδοτική από τις προηγούμενες, γεμάτη υψηλούς στόχους και οράματα για το μέλλον.

 

 

 
'Ασκηση αντιμετώπισης σεισμού στο Ναύπλιο
Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην παλιά πόλη του Ναυπλίου άσκηση αντιμετώπισης σεισμού.
Η άσκηση αυτή διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στα πλαίσια του έργου SISMA της κοινοτικής πρωτοβουλίας INTERREG III B CADSES και αποσκοπεί στην αναβάθμιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας όλων των εμπλεκομένων φορέων και προσωπικού στην αντιμετώπιση σεισμού.
 

 

 
Στο Δήμο Κορυθίου η Γενική Γραμματέας
Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη θα βρίσκεται στο Δήμο Κορυθίου, όπου θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο στο Δημαρχιακό Κατάστημα, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τα σημαντικά έργα της περιοχής.

 

 

 
Το Νο13 θα φοράει ο Εμεράν
Στην Τρίπολη βρίσκεται από σήμερα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα, ο Φριτς Εμεράν που τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή της ομάδας Γιάννη Παπακώστα.
Ο Εμεράν γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 1976 και μετά την παρουσία του στη Μαλίν, τις Βρυξέλλες, τη Λα Λουβιέρ φέτος θα αγωνιστεί στον Αστέρα Τρίπολης φορώντας το Νο 13.
Στο μεταξύ, ο Γιώργος Τσουκαλίδης εκτός του ότι σημείωσε το γκολ που έκρινε τη συνάντηση με το Μεσσηνιακό ήταν ο παίκτης που σκόραρε πιο γρήγορα από όλους στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας, αφού χρειάστηκαν μόλις επτά λεπτά μετά τη σέντρα.
Ικανοποίηση υπάρχει, εκτός της νίκης και των τριών βαθμών που κέρδισε ο Αστέρας, και για την παρουσία των φιλάθλων που γέμισαν το γήπεδο και στήριξαν με πάθος την αγαπημένη τους ομάδα.
Από σήμερα εξάλλου, ξεκινάει η προετοιμασία για το πρώτο εκτός έδρας του φετινού πρωταθλήματος. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας για το παιχνίδι της Καισαριανής με τον Εθνικό Αστέρα είναι πολύ καλό και οι παίκτες αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη ψυχραιμία το παιχνίδι αυτό.

 

 

 
Αποτελέσματα μπάσκετ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΑΠΟΚ ΠΟΣΕΙΔΩΝ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. 53-70


Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ - ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 63-52
ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΑΠΟΚ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΝΑΒΟΛΗ


Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΑΟ ΘΟΥΡΙΑΣ - ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 36-68
ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΑΟ ΚΑΛΜΑΤΑ 1980 ΑΝΑΒΟΛΗ


Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ - Β΄ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΚΟΡΩΝΗ 90 ΑΕ - ΝΟ ΠΥΛΟΥ 40-43
ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 50-38


Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ - Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2006-2007

ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ - ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. 54-69
ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Γ.Σ. ΑΝΑΒΟΛΗ
ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΑΓΟΝ ΓΥΘΕΙΟΥ ΑΝΑΒΟΛΗ

 

 

 

 

 

3ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο - Εκπαίδευση και Νέες Τεχνολογίες

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα