Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 10-9-2006

 

 

 

 
Ξεκίνησε νικηφόρα... Αστέρας-Μεσσηνιακός 1-0 (1-0)
Με το «δεξί» ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας ο Αστέρας, που κέρδισε με 1-0 στο Πελοποννησιακό ντέρμπι το Μεσσηνιακό.
Το «χρυσό γκολ» πέτυχε στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γιώργος Τσουκαλίδης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Παπαθανασίου από δεξιά.
Ο Αστέρας συνέχισε το μεγάλο αήττητο σερί που έχει στην έδρα του τα τελευταία πέντε χρόνια, αφού έφτασε στα 67 συνεχόμενα παιχνίδια. Η επιστροφή του στη Β' Εθνική κατηγορία μετά από 43 χρόνια στέφθηκε με νίκη, κάτι που ικανοποίησε και τους 2.500 φιλάθλους του που έδωσαν δυναμικό παρόν στο γήπεδο.
Ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να σημειώσει και άλλα τέρματα, όπως το τετ α τετ του Πουρτουλίδη, που δε μπόρεσε να σκοράρει στο 23ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο δυνατό, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες των αντιπάλων. Ο Αστέρας έχασε την κλασσικότερη ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν στο 74' ο Ζουντί και ενώ ήταν ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε ψηλά άουτ.
Συγκινητική η παρουσία του κόσμου, αφού περισσότεροι από 2.500 φίλαθλοι έδωσαν δυναμικό παρόν στο γήπεδο στηρίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Παπακώστα, κάτι που παραδέχθηκε και ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής του Αστέρα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Θα πρέπει τέλος, να σημειωθεί πώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο γήπεδο του Αστέρα για την κατασκευή λυόμενης εξέδρας, που έχει τις δυνατότητες να φιλοξενεί περίπου 600 φιλάθλους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζουβάνος (Αρτας)

Αστέρας: Συμεωνίδης, Παπαθανασίου, Μασάρα, Σέζαρ, Λαζαρίδης, Τσουκαλίδης, Λουντάλα, Αλνταίρ (67' Παντελιάδης), Πουρτουλίδης, Κλοκίδης (46' Αλαιν), Ιωάννου (53' Ζουντί).
Μεσσηνιακός: Κουτσόπουλος, Γκαρόζης, Ζε Κάρλος, Ανδρεάδης (59' Τζεμόπουλος), Σέζαρ, Χρήστου (59' Βαβάτσικος), Ρικάρντο, Αργυρόπουλος, Δέδες (74' Φορνάρι), Κισκαμπάνης, Νικολόπουλος

Κατσούλης (προπονητής Μεσσηνιακού): «Έγινε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι είμαστε ακόμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Παρά τον αιφνιδιασμό μας, με το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε στα πρώτα λεπτά, καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι.. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε. Δε δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αυτό οφείλεται και στην αμυντική τακτική που εφάρμοσε ο Αστέρας. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε και να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Εύχομαι στον Αστέρα να έχει ένα καλό πρωτάθλημα, να έχει υγεία και να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της»

Παπακώστας (προπονητής Αστέρα): «Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα να κερδίζει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ. Θα μπορούσαμε στο επόμενο δεκάλεπτο να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Η νίκη έδειξε κάποια μικροπροβλήματα στο δεύτερο εικοσάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κλείσαμε όλους τους χώρους και είναι πολύ σημαντικό να μπαίνουν τρεις παίκτες ως αλλαγές και να βοηθούν τόσο πολύ την ομάδα. Αυτό δείχνει ότι όλοι οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν. Μας λείπει λίγο η συνοχή και αυτό σημαίνει πώς μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, όχι μόνο στο παιχνίδι, αλλά και στη διάρκεια των προπονήσεων. Δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Η επόμενη μέρα είναι πολύ σημαντική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε σε αυτόν τον αγώνα. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα του Μεσσηνιακού καλή τύχη στη συνέχεια του πρωταθλήματος»

Κλοκίδης (παίκτης Αστέρα): «Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου γι αυτή την πρώτη επιτυχία στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας και παράλληλα να ευχαριστήσω τον κόσμο που συμπαραστάθηκε και ήταν δίπλα μας σε αυτό το παιχνίδι της πρεμιέρας. Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα του Μεσσηνιακού»

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας:

Αστέρας-Μεσσηνιακός 1-0
Καλαμάτα-Εθνικός 1-1
Χαιδάρι-Ηλυσιακός 0-2
Βέροια-Καστοριά 2-2
Πανθρακικός-Αγροτικός Αστέρας 3-1
Προοδευτική-Καλλιθέα 0-0
Λεβαδειακός-Εθν. Αστέρας 1-0
ΠΑΣ Γιάννενα-Θρασύβουλος 2-0
Πανσερραικός-Νίκη Βόλου 2-0

Η Βαθμολογία

1. Πανθρακικός 3 3-1
2. Ηλυσιακός 3 2-0
3. ΠΑΣ Γιάννενα 3 2-0
4. Πανσερραικός 3 2-0
4. Αστέρας 3 1-0
5. Λεβαδειακός 3 1-0
6. Βέροια 1 2-2
7. Καστοριά 1 2-2
8. Καλαμάτα 1 1-1
9. Εθνικός 1 1-1
10. Προοδευτική 1 0-0
11. Καλλιθέα 1 0-0
12. Εθν.Αστέρας 0 0-1
13. Μεσσηνιακός 0 0-1
14. Θρασύβουλος 0 0-2
15. Χαιδάρι 0 0-2
16. Νίκη Βόλου 0 0-2
16. Αγρ. Αστέρας 0 1-3

 

Ολοκληρώθηκε το 37ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων
Ολοκληρώθηκε το 37ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο της Τρίπολης στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου. Η Ελληνική ομάδα των εφήβων κατέκτησε την 1η θέση ενώ η Ελληνική Ομάδα των νεανίδων τη δεύτερη. Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα