Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 9-11-2006

 

 

 

 
Σύσκεψη για την πορεία υλοποίησης του Γ' ΚΠΣ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, υπό την Προεδρία της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλας Αβούρη, με θέμα συζήτησης την πορεία υλοποίησης του Γ' ΚΠΣ και τις διαδικασίες προγραμματισμού για τη Δ' Προγραμματική Περίοδο 2007-2013.


Στη σύσκεψη μετείχαν οι Νομάρχες Λακωνίας, Μεσσηνίας, Κορινθίας, Αργολίδας, ο εκπρόσωπος του Νομάρχη Αρκαδίας και οι πρόεδροι των ΤΕΔΚ των Αρκαδίας, Λακωνίας, Αργολίδας, Κορινθίας.

Μιλώντας μετά τη σύσκεψη η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου δήλωσε «Είχαμε μία εποικοδομητική συνάντηση με τους Νομάρχες και τους Προέδρους των ΤΕΔΚ για την πορεία υλοποίησης των ενταγμένων έργων του Γ' ΚΠΣ και την υποχρέωση τους να ανταποκρίνονται στην επιτάχυνση του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των έργων που εκτελούν.
Συζητήσαμε για τη νέα προγραμματική περίοδο 2007-2013 και ειδικότερα για τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Νέο Κανονισμό 1083/2006 της θέσπισης κριτηρίων για τη διαχειριστική επάρκεια των δυνητικών δικαιούχων της νέας διαχειριστικής περιόδου.
Ετέθη συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τις πιστοποιήσεις των δεσμευμένων δαπανών έως 10/12/2006»

 

 

 
Πρόσληψη τακτικού νοσηλευτικού προσωπικού
Από την Ν.Α. Αρκαδίας ανακοινώνεται ότι με την αριθμ. 11 Κ/2006 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 578/2-10-2006 (τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ) προκηρύχθηκε η πλήρωση με σειρά προτεραιότητας των πιο κάτω θέσεων τακτικού νοσηλευτικού προσωπικού των παρακάτω
φορέων του Νομού Αρκαδίας:

1 θέση ΠΕ Νοσηλευτών-τριων στο Γενικό Νοσ/μείο Τρίπολης
1 θέση ΤΕ Επισκεπτών-τριων Υγείας στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων
1 θέση ΤΕ Επισκεπτών-τριων Υγείας στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου
2 θέσεις ΤΕ Μαιών-των στο Γενικό Νοσ/μειο Τρίπολης
1 θέση ΤΕ Μαιών-των στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης
13 θέσεις ΤΕ Νοσηλευτών-τριων στο Γενικό Νοσ/μείο Τρίπολης
1 θέση ΤΕ Νοσηλευτών-τριων στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων
1 θέση ΤΕ Νοσηλευτών-τριων στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας
1 θέση ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας
1 θέση ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της 15ης Νοεμβρίου 2006 ημέρα Τετάρτη.
Τη σχετική προκήρυξη μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν από το ΚΕΠ της Ν.Α.

 

 

 
Επίδοση 73 επενδυτικών σχεδίων
Η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου θα επιδώσει τις οριστικές αποφάσεις ένταξης των επενδυτικών σχεδίων στις ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές.
Η ειδική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Mainalo Resort (Πλατεία Άρεως, Τρίπολη) και θα ξεκινήσει στις 12.00.

 

 

 
Σύσκεψη για την αντιμετώπιση προβλημάτων από χιονοπτώσεις και παγετό
Η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη θα προεδρεύσει στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και ώρα 10 π.μ. στα γραφεία της Περιφέρειας στην Τρίπολη, με θέμα την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό για την περίοδο 2006-2007 και τον καλύτερο συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν, ο Περιφερειάρχης του Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι Πρόεδροι των ΤΕΔΚ Νομών Περιφέρειας Πελοποννήσου, η Διεύθυνση Ελέγχου και Συντήρησης Έργων Περιφέρειας Πελοποννήσου, τα Γραφεία Πολιτικής Προστασίας των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων των Νομών Περιφέρειας Πελοποννήσου, και το ΕΚΑΒ Τρίπολης.

 

 

 
13 νέες επενδύσεις για την προώθηση εξαγωγών γεωργικών προϊόντων
Με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλας Αβούρη εγκρίθηκαν 13 αποφάσεις ένταξης επενδυτικών σχεδίων που αφορούν την ετοιμασία και υλοποίηση ολοκληρωμένων επιχειρησιακών σχεδίων δράσεων προώθησης εξαγωγών γεωργικών προϊόντων στη Δράση 2.1.6.1 του Μέτρου 2.1.6 του ΠΕΠ Πελοποννήσου, συνολικού προυπολογισμού 669.185,60 ευρώ με δημόσια δαπάνη 501.899,20 ευρώ.

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα