Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 9-8-2006

 

 

Επειδή το ελεύθερο πρόγραμμα των νέων, που χρησιμοποιούσαμε έως σήμερα, δεχόταν συνεχώς επιθέσεις από χάκερ αναγκαστήκαμε και διακόψαμε τη λειτουργία του.

Λόγω και των θερινών διακοπών  θα δημοσιεύουμε έως 31 Αυγούστου, με διαφορετικό τρόπο, μόνο τα σημαντικότερα δελτία τύπου που φτάνουν σε μας.  Από 1 Σεπτεμβρίου θα είμαστε και πάλι μαζί με αναβαθμισμένο πρόγραμμα.

Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μη χαθεί το αρχείο νέων, που είχαμε δημιουργήσει από 1-1-2003, με σχεδόν 5000 θέματα.

 

 
Εκδηλώσεις στο Δ.Δ. Δυρραχίου
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εξόδου του Μοναχού Παπαφλέσσα από την Ιστορική Μονή Ρεκίτσης του Δ.Δ. Δυρραχίου του δήμου Φαλαισίας θα γίνουν στις 16 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 10.30 π.μ. θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στην Ιστορική Μονή Ρεκίτσης, χοροστατούντος του Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Στις 10.45 π.μ. θα γίνει συγκέντρωση των επισήμων μπροστά στην προτομή του τιμώμενου Μοναχού, όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις παριστάμενες αρχές, οργανώσεις κλπ Θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού και θα εκφωνηθεί ο Πανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Σχίζα Παναγιώτη του Νικήτα, Επίτιμο Σχολικό Σύμβουλο Α/θμιας Εκπαίδευσης.

Θα ακολουθήσει η απονομή των Επάθλων στους αθλητές της διαδρομής Δυρράχι-Ρεκίτσα.

 

 

 

 
Ο Νομάρχης Αρκαδίας βράβευσε τον 'Αδωνη Γιαλαμά
"Στο πρόσωπο του αθλητή του ΚΟΑΤ 'Αδωνη Γιαλαμά βραβεύουμε την προσπάθεια, τη θέληση και την επιτυχία. Το γεγονός ότι εκτός από καλός αθλητής είναι και άριστος μαθητής αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για τη νεολαία μας.
Συγχαίρω τον αθλητή του ΚΟΑΤ, την προπονήτριά του κα Κωστούλα Οικονόμου, τη διοίκηση του Κολυμβητικού και τους γονείς του. Τους ευχαριστούμε όλους μα κυρίως τον αθλητή 'Αδωνη Γιαλαμά που έκανε όλους τους Αρκάδες υπερήφανους με την επιτυχία του".

Με τα λόγια αυτά ο Νομάρχης Αρκαδίας κ. Δημήτριος Κωνσταντόπουλος καλωσόρισε την αντιπροσωπεία του ΚΟΑΤ και βράβευσε τον αθλητή 'Αδωνη Γιαλαμά για τη μεγάλη επιτυχία του στο άθλημα της κολύμβησης. Ο αθλητής του ΚΟΑΤ κατάφερε να αποσπάσει δύο πρώτες νίκες στα 100 και 200 μέτρα ύπτιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξήχθη πριν από λίγες μέρες στο ΟΑΚΑ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι επιτυχίες του αθλητή του ΚΟΑΤ είναι οι καλύτερες που έχουν επιτευχθεί από Αρκάδα κολυμβητή μέχρι σήμερα.

Τέλος ο Νομάρχης Αρκαδίας κ. Δημήτριος Κωνσταντόπουλος τόνισε ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα είναι πάντα κοντά στα αθλητικά σωματεία του Νομού και θα επιβραβεύει με τον ίδιο τρόπο όχι μόνο τις επιτυχίες αλλά και τις αξιόλογες προσπάθειες όλων των Αρκάδων αθλητών. "Ο αθλητισμός είναι μονόδρομος για τη λύση πολλών προβλημάτων της νεολαίας μας γι' αυτό θα πρέπει να ενισχύουμε όσο μπορούμε τα σωματεία και τους παράγοντες που τα υπηρετούν" κατέληξε ο Νομάρχης Αρκαδίας κ. Δημήτριος Κωνσταντόπουλος.
 

 

 

 
Αστέρας-Παναχαϊκή 1-0 (1-0)
Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο

Ο Αστέρας κέρδισε στο πέμπτο φιλικό προετοιμασίας του την Παναχαική με 1-0, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτυ του Μιχάλη Κλοκίδη στο 12ο λεπτό, μετά από την ανατροπή του Αλνταίρ στη μεγάλη περιοχή από τον Παναγόπουλο.
Ο Αστέρας πίεσε από την αρχή του παιχνιδιού, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 14ο λεπτό μετά από φάουλ του Παπαθανασίου, ο προωθημένος Καλογιαννίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 17ο λεπτό ο Παπαθανασίου από δεξιά έκανε τη σέντρα, ο Παπαδόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Τακίδη, αλλά ο αρχηγός του Αστέρα δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στο 36ο λεπτό, ο Μασάρα έκανε τη σέντρα, ο Κλοκίδης με κεφαλιά πάσαρε στον επερχόμενο Αναστασάκο, το σουτ του οποίου πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι της Παναχαικής.
Τρία λεπτά αργότερα, ο νεοεισελθών Κουτρουμπής έκανε την απόκρουση του αγώνα. Μετά από σέντρα του Ιωάννου από αριστερά, ο Κλοκίδης κοντρόλαρε τη μπάλα και σούταρε με δύναμη μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ο τερματοφύλακας της Παναχαικής πετάχθηκε στο «παράθυρο» της εστίας του παραχωρώντας κόρνερ. Στο 41' ο Αναστασάκος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και ο τερματοφύλακας της Πατρινής ομάδας δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Παναχαική απείλησε ουσιαστικά την εστία του Αστέρα στο 32ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Τάττου από αριστερά, ο Τρούπκος έστειλε την μπάλα να περάσει λίγα μέτρα άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές, δοκίμασαν διάφορα σχήματα στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός και το παιχνίδι να γίνει πιο δυνατό.

Καλύτερες στιγμές σε αυτό το διάστημα, το απευθείας χτύπημα φάουλ του Καλογιαννίδη στο 48' με τον Κουτρουμπή να παραχωρεί και πάλι κόρνερ και στο 84' το δυνατό σουτ του Πουρτουλίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Κόλτσεαγκ.
Ο Αστέρας θα παίξει το Σαββατοκύριακο δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Το Σάββατο στο Περιστέρι θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο και την Κυριακή στο Λεωνίδιο την ομώνυμη ομάδα

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μανιάτης.

Αστέρας: Λυμπερόπουλος (46' Συμεωνίδης), Παπαθανασίου, Μασάρα (59' Κανακούδης), Χατζόπουλος (69' Λαζαρίδης), Καλογιαννίδης (59' Σέζαρ), Λαδάκης (59' Ροζάριο), Αλνταίρ (58' Τσουκαλίδης), Ιωάννου (53' Πουρτουλίδης), Παπαδόπουλος (54' Παντελιάδης), Αναστασάκος (64' Ζουντί), Κλοκίδης (64' Αλαιν).
Παναχαϊκή: Τακίδης (35' Κουτρουμπής), Γεωργόπουλος (46' Λυσγάρας), Τσιμπανάκος (46' Μπλέτσας), Παναγόπουλος (35' Αποστόλου, 46' Χατζηρίζος), Καλοπόδης (46' Τσαγγαράκης), Στούπας (40' Ανδριέλος), Βετούλας (46' Αντωνόπουλος), Χατζηαργύρης (25' Τάττος, 46' Αμπίλιο), Φωτεινάτος (46' Δασκαλάκης), Γραβάνης (46' Ντούρντεκ), Τρούπκος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα