Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 8-9-2006

 

 

 

 
Προεγκρίθηκαν συμβάσεις τεσσάρων έργων προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ
Με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλας Αβούρη προεγκρίθηκαν οι συμβάσεις τεσσάρων έργων συνολικού προυπολογισμού 1.084.671,02 ευρώ και ειδικότερα:

Α) Για τα «Δίκτυα Ομβρίων και Λυμάτων στις υπό ανάπλαση περιοχές Δήμου Αργους» συνολικού προυπολογισμού 922.643,30 ευρώ.

Β) Για τα «Προγράμματα κατάρτισης ανέργων και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος σχεδίου ολοκληρωμένης αστικής ανάπτυξης Δήμου Τριπόλεως» συνολικού προϋπολογισμού 109.000 ευρώ

Γ) Για τον «Σχεδιασμό και εφαρμογή δράσεων ενημέρωσης, επικοινωνίας, παρουσίασης καλών πρακτικών και ανταλλαγής εμπειριών για θέματα επιχειρηματικότητας στο Δήμο Ναυπλίου» συνολικού προϋπολογισμού 30.000 ευρώ.

Δ) Για την «Κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στο Δήμο Αργους» συνολικού προϋπολογισμού 23.027,72 ευρώ.
 

 

 
ΑΣΤΕΡΑΣ WiFi
Ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες η Μελέτη – Εγκατάσταση – Λειτουργία, Ασύρματου Δικτύου πρόσβασης σε δικτυακές υπηρεσίες.

Στις εγκαταστάσεις του Αστέρα Τρίπολης υπάρχουν πλέον σε λειτουργία, δύο ασύρματα δίκτυα πρόσβασης Internet υψηλής ταχύτητας WiFi ταχύτητας 1204MBit με πρόβλεψη διπλασιασμού της ταχύτητας στο εγγύς μέλλον.

Το πρώτο δίκτυο καλύπτει το σύνολο των κτιριακών υποδομών του γηπέδου και εξυπηρετεί Διοίκηση – Προπονητές – Αθλητές – Επισκέπτες.

Η πρόσβαση στο δίκτυο για όλους τους επισκέπτες είναι ελεύθερη και καλύπτει το σύνολο των διοικητικών εγκαταστάσεων.
Για να συνδεθεί στο δίκτυο οποιοσδήποτε από το προπονητικό Team ή τους φίλους επισκέπτες αρκεί να διαθέτει ηλεκτρονικό υπολογιστή με δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης.

Με πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία αναγνωρίζεται από το σύστημα ελέγχου δικτυακής πρόσβασης και του δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιεί ασυρματικές υπηρεσίες για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται.

Το δεύτερο δίκτυο (ονομασία Asteras_WiFi) σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τους αγώνες του Αστέρα στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι χώροι κάλυψης είναι η αίθουσα τύπου – το κυλικείο του γηπέδου, το σύνολο των δημοσιογραφικών θεωρείων, όπου η πρόσβαση μπορεί να είναι τόσο ασύρματη όσο και ενσύρματη, καθώς και οι κερκίδες του γηπέδου.

Η πρόσβαση στο δίκτυο είναι ελεύθερη μία ώρα πριν και μία ώρα μετά την διεξαγωγή κάθε επίσημου ή φιλικού αγώνα του Αστέρα Τρίπολης.

Γίνεται αντιληπτό πώς αυτή η καινοτομία δίνει την δυνατότητα στους δημοσιογράφους, οι οποίοι χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά μέσα για την κάλυψη του αγώνα να πραγματοποιούν οποιαδήποτε διαδικασία σα να βρίσκονταν στο προσωπικό τους γραφείο σε πραγματικό χρόνο - Real Time.

Το δίκτυο Asteras_WiFi χρησιμοποιεί τεχνολογία DHCP σχεδιασμένη και υλοποιημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε οποιοσδήποτε δημοσιογράφος έχει φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή με ενεργοποιημένη την ασύρματη σύνδεσή του, να μπορεί να εκμεταλλεύεται τις υπηρεσίες ασύρματης πρόσβασης WiFi αυτόματα και χωρίς καμία εκ μέρους του ρύθμιση.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πώς κατά τη διάρκεια των επίσημων αγώνων θα υπάρχει τεχνική υποστήριξη, που θα λύνει επί τόπο όλα τα προβλήματα που τυχόν δημιουργηθούν.

 

 

 
Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι της πρεμιέρας
Ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με το Μεσσηνιακό στην Τρίπολη, με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Παπακώστα, να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και να καταστρώνει τα πλάνα του για τη Μεσσηνιακή ομάδα.

Όλοι στις τάξεις της ομάδας κρατάνε χαμηλούς τόνους και δουλεύουν με ιδιαίτερη σοβαρότητα, αφού στόχος θα είναι να ξεκινήσει ο Αστέρας όσο το δυνατόν καλύτερα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Β’ Εθνική.

Αστέρας Τρίπολης και Μεσσηνιακός συνθέτουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της πρεμιέρας. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωπες πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στις 4 Δεκεμβρίου 2005 αναδείχθηκαν ισόπαλες στην Τρίπολη με 1-1 (Κλοκίδης-Ανδρεάδης), ενώ στις 16 Απριλίου 2006 ο Αστέρας κέρδισε στην Καλαμάτα με 2-1 (Ροζάριο, Ράνεμ-Αραούζο).

Ο Κυριακάτικος αγώνας θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. με διαιτητή το Τζούβανο από την Αρτα.

Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας του Αστέρα στη Β’ Εθνική μετά από 43 χρόνια. Ο τελευταίος του αγώνας ήταν στις 5 Μαΐου 1963, όταν είχε κερδίσει στην Τρίπολη το Σπαρτιατικό με 3-1

Ο φίλαθλος κόσμος της Τρίπολης περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία το παιχνίδι της πρεμιέρας, αφού όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας επιθυμούν να δώσουν και πάλι βροντερό παρόν στο γήπεδο του Αστέρα.

Τέλος, συμπληρώθηκε μία ντουζίνα μεταγραφών για τον Αστέρα με την απόκτηση του Φριτς Εμεράν που πέρυσι έπαιξε στη Λα Λουβιέρ. Ο Εμεράν είναι γεννημένος στις 28 Μαρτίου 1976 και παίζει στη δεξιά πλευρά του γηπέδου. Ο Εμεράν είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και έχει αγωνιστεί ακόμα στις Γκενιόν, Φορτούνα Σίταρντ, Γκένγκ, Μαλίν και Βρυξέλλες.

 

 
Η Γενική Γραμματέας στην 71η ΔΕΘ
Η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για την 71η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παραστεί στην ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα