Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 7-11-2006

 

 

 

 
Συνάντηση εργασίας ΓΓΠΠ με Νομάρχες και Προέδρους των ΤΕΔΚ
Η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη θα προεδρεύσει την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στη συνάντηση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, με τους Νομάρχες και τους Προέδρους των ΤΕΔΚ των Νομών της Περιφέρειας, με θέμα συζήτησης την πορεία υλοποίησης του Γ' ΚΠΣ και τις διαδικασίες προγραμματισμού για τη Δ' Προγραμματική Περίοδο 2007-2013.

 

 

 
Στις 2.30 μ.μ. ο αγώνας του Αστέρα για το κύπελλο

Ένας χρόνος (παρά μία ημέρα) πέρασε από τον δραματικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο αγώνας τελείωσε 0-0, η παράταση το ίδιο και η πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι «Πόντιοι» πιο ψύχραιμοι κέρδισαν με 3-2.

Η εμφάνιση του Αστέρα ήταν τέτοια στο γήπεδο, που στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς Κοκότοβιτς παραδέχθηκε πώς έπρεπε να προκριθεί ο Αστέρας και έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνισή του.

Ένα χρόνο μετά λοιπόν, ο Αστέρας βρίσκεται μπροστά στο ίδιο έργο και υποδέχεται πάλι ομάδα της Α’ Εθνικής κατηγορίας, αυτή τη φορά τη Ξάνθη που την προηγούμενη Κυριακή κέρδισε με 2-0 τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας.

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 2.30 μ.μ. όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο του Αστέρα, σε ένα παιχνίδι με τη Ξάνθη, που έχει τη δική του σημασία και που οι παίκτες του Γιάννη Παπακώστα καλούνται να γράψουν τη δική τους σελίδα στην ιστορία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

 

 

 
Αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου
Β' Εθνική

Νίκη Βόλου - Αστέρας  1-1, περισσότερα »

Δ' Εθνική

Ελλάς Βέλλου- Δόξα Μεγαλόπολης 1-0

Πανθυρεατικός- Νέα Αρτάκη  1-0

Λεωνίδιο- Πέλοψ Κιάτου  2-1

 


Τοπικό, Α' κατηγορία


Προοδευτική - Ορχομενός  3-0
Ηρακλής - Νεστάνη  1-2
Κορακοβούνιο - Ολυμπιακός  2-0
Φαλαισία - ΑΕΚ  διακοπή
Απόλλων - Παναρκαδικός  0-1
Παγγορτυνιακός - Μελιγού  1-1


Τοπικό, Β' κατηγορία

Θρίαμβος - Τεγέα  0-6
Ελπίδα - Κανδήλα  3-3
Νικηταράς - Δόξα  1-1
Μαντινειακός - Πάρνων  1-3
Φορτούνα - Κάψια  2-0
Δημητσάνα - Ελαιοχώριο  1-4

Αρκαδικός - Αχχιλέας  0-2

 

 
Αρκαδικές διακρίσεις
Κατά την διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Taekwondo ITF 2006 παίδων - κορασίδων, που διεξήχθη στις 4 & 5 Νοεμβρίου 2006, στο κλειστό γυμναστήριο Α. Νικολαϊδης του Κερατσινίου, ο 12 ετών Δημήτριος-Δημοσθένης Ιωαννίδης από το Λευκοχώρι Γορτυνίας, μετά από 12ωρη δοκιμασία, κατέκτησε δύο ( 2 ) ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΤΑΛΙΑ  στη μάχη έως 35 κιλά και στα TUL μαύρων ζωνών 1 DAN.
Επίσης κατά την διάρκεια των αγώνων,  σε ειδική τελετή, ο σύλλογός του ΑΓΣ Taekwondo Κερατσινίου και ο διεθνής εκπαιδευτής του κ Σπύρος Παπαδημητρίου, τίμησαν την Βασιλική Ιωαννίδου, αδελφή του Δημήτρη, για τις μεγάλες διεθνείς φετινές επιτυχίες της στα, Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό πρωταθλήματα 2006 (1 χρυσό και ένα ασημένιο μεττάλια).

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα