Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 6-12-2006

 

 

 

 
Ρύθμιση κυνηγετικής περιόδου αγριόχοιρου στην Πελοπόννησο
Με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλας Αβούρη τροποποιήθηκε ο χρόνος άσκησης της θήρας του αγριόχοιρου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ειδικότερα στους Νομούς Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αργολίδας, Κορινθίας, η οποία πλέον θα λήγει στις 10 Ιανουαρίου 2007.
Κατά τα λοιπά, ισχύουν και εφαρμόζονται όσα ορίζονται στην σχετική απόφαση 96666/4561/3-8-2006 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

 

 
24ωρη Πανεργατική Απεργία στις 13 Δεκεμβρίου
Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν 24ωρη Πανεργατική Απεργία την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2006 ενάντια:

Στην παρατεταμένη σκληρή λιτότητα και την αύξηση των φορολογικών βαρών για τους μισθωτούς, που επιδεινώνεται από τον Προϋπολογισμό λιτότητας του 2007.
Στην ανεξέλεγκτη ακρίβεια, η οποία εξανεμίζει το εργατικό εισόδημα σε συνδυασμό με τις διαρκείς περιστολές των κοινωνικών δαπανών για την Παιδεία, την Υγεία και την Πρόνοια.
Στη σταδιακή και διαρκή ανισοκατανομή του εισοδήματος σε βάρος των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων και σε όφελος των μεγαλοεπιχειρηματιών και των ιδιωτών. Περισσότερα...

 

 

 
Σεμινάριο Java Certification
Την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2006 και ώρα 12:00 - 14:00 θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο στην αίθουσα I4 της Σχολής Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας (Τρίπολη), με θέμα:

"Java Certification - Εισαγωγή στον Αντικειμενοστρεφή Προγραμματισμό"

Γνωριμία με το αντικειμενοστρεφές μοντέλο προγραμματισμού και πώς προγραμματίζουμε σε αυτό με την Java. Το σεμινάριο αυτό ανήκει στον κύκλο σεμιναρίων του UOP ACM Student Chapter και επαναλαμβάνεται ώστε να μπορέσουν όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν με περισσότερη ευκολία τα σεμινάρια που ακολουθούν! Δεν χρειάζεται ΚΑΘΟΛΟΥ γνώσεις πάνω στην γλώσσα και είναι ελεύθερο για όλους!

Outline του σεμιναρίου:

- Σύνδεση με το διαδικαστικό μοντέλο προγραμματισμού
- Βασικές έννοιες - Εισαγωγή
- Οριοθέτηση
- Κληρονομικότητα
- Πολυμορφισμός
- Σχεδιάζοντας αντικειμενοστρεφώς
 

Φοιτητικό Παράρτημα ACM Πανεπιστημίου Πελοποννήσου - acm.uop.gr
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα