Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 6-10-2006

 

 

 

 
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΤΗ ΖΑΤΟΥΝΑ
Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 5:30 το απόγευμα, θα γίνουν τα εγκαίνια του Μουσείου και Διεθνούς κέντρου «Μίκης Θεοδωράκης» στη Ζάτουνα Αρκαδίας, από το Δήμαρχο Δημητσάνας Σπύρο Μαλεβίτη και το Δ.Σ του Μουσείου και Διεθνούς κέντρου «Μίκης Θεοδωράκης».

Πηγή: www.fair-play.gr
 

 

 

 

 
Δηλώσεις Γενικής Γραμματέως μετά τη συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Μπασιάκο
Μετά τη συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Μπασιάκο και τον Ειδικό Γραμματέα Γ' ΚΠΣ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη που είχε η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη για την πορεία των έργων υποδομής στον αγροτικό τομέα, καθώς και για την προετοιμασία εν όψει της Δ' Προγραμματικής Περιόδου, η Γενική Γραμματέας δήλωσε:

«Η πορεία των μεγάλων δημοσίων έργων, έργων υποδομής από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το ΠΕΠ Πελοποννήσου καταδεικνύει την προτεραιότητα που δίνει η Κυβέρνηση στην Περιφερειακή Ανάπτυξη και ειδικότερα στον Αγροτικό Τομέα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Παράλληλα με προγραμματισμό και συγκροτημένη στρατηγική γίνεται η προετοιμασία των μεγάλων εγγειοβελτιωτικών αρδευτικών έργων υποδομής, τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλιείας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Μπασιάκο και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για τη συνεργασία και το ενδιαφέρον του Υπουργού για την Πελοπόννησο»

 

 

 
Κατανομή πιστώσεων για την δαπάνη μεταφοράς μαθητών
Με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλας Αβούρη εγκρίθηκε η κατανομή πιστώσεων ύψους 3.400.000 ευρώ στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Κορινθίας, Αργολίδας για την δαπάνη μεταφοράς μαθητών της Περιφέρειας.

Αναλυτικά η κατανομή των πιστώσεων έγινε ως εξής:
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αργολίδας: 250.000 ευρώ
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας: 890.000 ευρώ
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κορινθίας: 700.000 ευρώ
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας: 620.000 ευρώ
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας: 940.000 ευρώ

 

 

 
Δηλώσεις για το Κυριακάτικο παιχνίδι με Πανθρακικό
Κλοκίδης (παίκτης Αστέρα): «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, αλλά θα πάμε στην Κομοτηνή να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα από την αρχή της χρονιάς. Είμαστε δυνατοί και ενωμένοι σα μια γροθιά και αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Κανακούδης (παίκτης Αστέρα): «Είμαστε αποφασισμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις δυνατότητες της ομάδας μας. Πάμε σε μία δύσκολη έδρα, αλλά θα πρέπει όλοι να υπερβάλλουμε τους εαυτούς μας, προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στις συνθήκες του αγώνα»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα