Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 6-9-2006

 

 

 

 
Ωράριο υπηρεσιών Ν.Α. Αρκαδίας
Από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας ανακοινώνεται ότι, από 01-09-2006 οι Υπηρεσίες της Ν.Α. Αρκαδίας θα λειτουργούν καθημερινά από 07:30 μέχρι 16:30.
Η είσοδος του κοινού στις Υπηρεσίες της Ν.Α. Αρκαδίας θα γίνεται κάθε εργάσιμη ημέρα από 09:00 έως 15:00 και στα Τμήματα Γραμματείας από 07:30 έως 15:00.

 

 

 
Βαλκανικοί αγώνες στίβου στην Τρίπολη
Οι 37οι Βαλκανικοί αγώνες στίβου εφήβων-νεανίδων θα πραγματοποιηθούν στο Στάδιο της Τρίπολης το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2006 και από ώρα 17.30.

 

 

 
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου του IPC για την Πιστοποίηση Επαγγελματιών
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Πιστοποίηση Επαγγελματιών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν και ανέπτυξαν τις απόψεις τους όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς, χαράσσοντας έτσι κοινή πολιτική για την πιστοποίηση επαγγελματιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Συνέδριο κάλυψε τις πρόσφατες εξελίξεις στους τομείς της πιστοποίησης, της διαπίστευσης, της εκπαίδευσης και της τυποποίησης, ικανοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις όλων των συμμετασχόντων.

Ιδιαίτερη εντύπωση και ικανοποίηση τόσο για το επιστημονικό επίπεδο του Συνεδρίου όσο και για τη φιλοξενία τους στην Αθήνα εξέφρασαν στον Δρ. Γεώργιο Αναστασόπουλο, Πρόεδρο του IPC, οι σύνεδροι από το εξωτερικό, οι οποίοι εκπροσωπούσαν τους μεγαλύτερους οργανισμούς του χώρου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο IPC είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός, στον οποίο εκπροσωπούνται φορείς πιστοποίησης επαγγελματιών, ενώσεις επαγγελματιών, φορείς εκπαίδευσης και συμβούλια διαπίστευσης από 20 χώρες και από τις 5 Ηπείρους με περισσότερους από 100.000 πιστοποιημένους επαγγελματίες σε διαφόρους επαγγελματικούς κλάδους σε όλο τον κόσμο. Η έδρα του οργανισμού μεταφέρθηκε στην Ελλάδα από την Αυστραλία τον Φεβρουάριο του 2005 και έκτοτε λειτουργεί στην Αθήνα.
 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα