Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 4-8-2006

 

 

Επειδή το ελεύθερο πρόγραμμα των νέων, που χρησιμοποιούσαμε έως σήμερα, δεχόταν συνεχώς επιθέσεις από χάκερ αναγκαστήκαμε και διακόψαμε τη λειτουργία του.

Λόγω και των θερινών διακοπών  θα δημοσιεύουμε έως 31 Αυγούστου, με διαφορετικό τρόπο, μόνο τα σημαντικότερα δελτία τύπου που φτάνουν σε μας.  Από 1 Σεπτεμβρίου θα είμαστε και πάλι μαζί με αναβαθμισμένο πρόγραμμα.

Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μη χαθεί το αρχείο νέων, που είχαμε δημιουργήσει από 1-1-2003, με σχεδόν 5000 θέματα.

 

 
Χρηματοδοτήσεις Ο.Τ.Α.
Σε απάντηση προς τις δηλώσεις του Συντονιστή Δημόσιας Διοίκησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, για τις χρηματοδοτήσεις προς τους Ο.Τ.Α, από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις γνωστές του ασκήσεις ανακριβολογίας, παραπληροφόρησης και επιλεκτικής μνήμης. Το χειρότερο όμως απ' όλα είναι η εμμονή του να χαρακτηρίζει τους ΟΤΑ με βάση κομματικά χρώματα, πράγμα ανεπίτρεπτο για τον συνταγματικώς κατοχυρωμένο θεσμικό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο Συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ έτσι έμαθε κι έτσι μεταχειρίζεται τους ΟΤΑ. Αυτό τον χαρακτήριζε και θα τον χαρακτηρίζει.
Ως προς το περιεχόμενο της ανακοίνωσής του - στο οποίο έχει ήδη απαντήσει πληρέστατα ο Υφυπουργός κ. Νάκος - του υπενθυμίζουμε, όπως κάναμε χθες και στον Εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ότι αντί να ανακριβολογεί, να παραπληροφορεί και να προσβάλλει την Τοπική Αυτοδιοίκηση χρωστά απαντήσεις τουλάχιστον σε δύο ερωτήματα:

Πρώτον, είναι ή όχι ακριβές, ότι το σύνολο του «ΘΗΣΕΑ» καθώς και οι οριζόντιες δράσεις που αφορούν την χρηματοδότηση των Ο.Τ.Α τελούν σήμερα υπό καθεστώς πλήρους διαφάνειας και καθένας μπορεί να έχει πλήρη και ελεύθερη πρόσβαση στα σχετικά στοιχεία ακόμη και μέσω του διαδικτύου; Και είναι ή όχι αλήθεια επίσης ότι το Ε.Π.Τ.Α., μεταξύ 1998-2004, σκορπίστηκε από δω και από εκεί, υπό όρους κομματικού νεποτισμού, και χωρίς να υπάρχει καμία, απολύτως, δυνατότητα πρόσβασης στα σχετικά στοιχεία, ούτε καν των Βουλευτών μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου;
Για να ενισχύσουμε τη μνήμη του και να διευρύνουμε τις γνώσεις του για τα έργα και τις ημέρες του Κόμματός του, του διευκρινίζουμε ότι για τα δύο πρώτα χρόνια λειτουργίας του ΕΠΤΑ, δεν υπάρχουν στοιχεία για τις κατανομές και τις πληρωμές, «...ελλείψει μηχανογράφησης»!! Στις οριζόντιες δράσεις επίσης περιλαμβάνονται και έργα που η χρηματοδότηση και πληρωμή τους γινόταν από τους ΚΑΠ και όχι από τους πόρους του ΕΠΤΑ! Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός για τις οριζόντιες δράσεις ήταν 400.397.614 ευρώ, από τα στοιχεία που υπάρχουν φαίνεται να έχουν γίνει πληρωμές με παραστατικά μόνο για τα 259.244.805 ευρώ!

Δεύτερον: Ναι ή όχι στον προϋπολογισμό του 2004, δηλαδή τον τελευταίο προϋπολογισμό της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, οι καθαροί πόροι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης - τους οποίους, ούτως ή άλλως, κατέπνιγε το άγος των προνοιακών, έφθαναν δεν έφθαναν τα 110 εκ. ευρώ; Και ναι ή όχι στον τρέχοντα προϋπολογισμό (2006), με τον ν.3345/2005, εκτός, του ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση έχει ήδη απαλλαγεί από τα προνοιακά, οι καθαροί της πόροι ξεπερνούν τα 330εκ. ευρώ, δηλαδή τριπλασιάσθηκαν;
Τέλος, ας μάθει, ο Συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ να σέβεται την Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι να τη θεωρεί θεραπαινίδα των πολιτικών ορέξεων του Κόμματός του».

 

 

 

 
Το Σάββατο νέο φιλικό του Αστέρα με Αιγάλεω
Ένα από τα σημαντικότερα φιλικά παιχνίδια θα δώσει το Σάββατο 5 Αυγούστου ο Αστέρας, που, στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας του θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη το Αιγάλεω.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 6.30 μ.μ. και σίγουρα είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια που θα προσελκύσουν τους φιλάθλους στο γήπεδο του Αστέρα και ένα από αυτά που θεωρούνται ιδιαίτερα χρήσιμα για εξαγωγή συμπερασμάτων. Τα επόμενα φιλικά παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας είναι τα παρακάτω:
• 9 Αυγούστου Αστέρας-Παναχαϊκή
• 12 Αυγούστου Ατρόμητος-Αστέρας
• 13 Αυγούστου Λεωνίδιο-Αστέρας
• 17 Αυγούστου Αστέρας-Κορωπί
• 20 Αυγούστου Παναιτωλικός-Αστέρας
• 23 Αυγούστου Αστέρας-Ηλιούπολη

Η προετοιμασία του Αστέρα συνεχίζεται σε χαμηλούς τόνους και χωρίς πολλά λόγια, αφού όλοι στην ομάδα γνωρίζουν προς ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά τους και το πρόγραμμα των φετινών επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων θα είναι δύσκολο και μακρύ σε διάρκεια.

Συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς η διακίνηση των εισιτηρίων διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο του Αστέρα (2710 230 400, 2710 22 15 30).

Με τις μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας, οι αριθμοί που θα έχουν στις φανέλες τους οι παίκτες του Αστέρα θα είναι οι παρακάτω:

1. Δημήτρης Λυμπερόπουλος
2.
3. Βασίλης Γκόλιας
4. Νίκος Χατζόπουλος
5. Κώστας Καλογιαννίδης
6. Πέτρος Κανακούδης
7. Σάββας Παντελιάδης
8. Δημοσθένης Παπαθανασίου
9. Μιχάλης Κλοκίδης
10. Ηλίας Αναστασάκος
11. Κώστας Παπαδόπουλος
14. Πατρίκ Ζουντί
15. Βασίλης Μπαντής
16. Αλαιν Μισέλ Έκουε
17. Γιάννης Χριστάκος
18.
19. Γιώργος Τσουκαλίδης
20. Νίκος Λαζαρίδης
21. Χαρίδημος Μίχος
22.
23. Ρικάρντο Σέζαρ Ντε Λουσένα
24.
25. Ροζάριο Γκονσάλβες Μάρτινς
27. Κάρλος Αλμπέρτο Μασάρα
28.
29. Αλνταίρ Μοσελίν
30. Γιάννης Συμεωνίδης
44. Ηλίας Ιωάννου
77. Νίκος Πουρτουλίδης
84. Αντώνης Λαδάκης

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα