Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 1-10-2006

 

 

 

 
Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς
Αστέρας Τρίπολης-Προοδευτική 1-1 (0-1)
Με δύο γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη, όπου Αστέρας και Προοδευτική μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (1-1) σε ένα δυνατό παιχνίδι που παρακολούθησαν 2.500 θεατές.
Η Προοδευτική κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Αστέρα σκοράροντας μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Σέγκος με δυνατό διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατάφερε να ανοίξει το σκορ.
Ο Αστέρας πήρε στη συνέχεια την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπάθησε να βγάλει τις φάσεις στην επίθεση και ήταν η ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή.
Στο 18’ δυνατό σουτ του Καλογιαννίδη πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Κόη, ενώ στο 36’ και μετά από κεφαλιά του Αλαιν πάνω στη γραμμή ο Πλάτανος έδιωξε τη μπάλα. Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Ιωάννου έπιασε την κεφαλιά προλαβαίνοντας την έξοδο του Κόη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το δοκάρι.
Στο 47’ ο Αλαιν με κεφαλιά πλάσαρε στον Ιωάννου που από το ύψος της μικρής περιοχής δεν κατάφερε να σκοράρει. Ένα λεπτό αργότερα, ο Αλνταίρ μπήκε στη μεγάλη περιοχή, ανατράπηκε από το Σιδηρόπουλο και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Ιωάννου ανέλαβε να το εκτελέσει και στέλνοντας τη μπάλα στην αντίθετη γωνία από αυτή που έπεσε ο Κόης ισοφάρισε το παιχνίδι.
Στο 63’ η Προοδευτική βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση, αλλά το σουτ του Χανιώτη απέκρουσε ο Συμεωνίδης σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αστέρας «απάντησε» στην ευκαιρία, όταν ο Πουρτουλίδης μπήκε στη μεγάλη περιοχή, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Κόης.
Στο 69’ σέντρα του Αλνταίρ από αριστερά, ο Ιωάννου έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε και πάλι άουτ.
Στο 80ο λεπτό φάουλ του Σιδηρόπουλου απέκρουσε ο Συμεωνίδης, ενώ στο 86’ η τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού, όταν το δυνατό σουτ του Πουρτουλίδη πέρασε δίπλα από το «παράθυρο» της εστίας του Κόη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραγκούνιας (Αχαίας).
Αστέρας: Συμεωνίδης, Παπαθανασίου, Λαζαρίδης, Καλογιαννίδης, Κανακούδης, Λαδάκης (69’ Αναστασάκος), Τσουκαλίδης, Ροζάριο (38’ Πουρτουλίδης), Ζουντί (46’ Αλνταίρ), Αλαιν, Ιωάννου.
Προοδευτική: Κόης, Ευθυμιάδης, Βέρτζος, Πιπεριάς (72’ Ζαίμι), Σιδηρόπουλος, Σέγκος, Σαββίδης, Μηνογιάννης, Πλάτανος, Τελκίνσκι, Χανιώτης (82’ Γεωργίου).

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι

Παπαδόπουλος (προπονητής Προοδευτικής) «Οι παίκτες μου έδειξαν να πιστεύουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτά που τους έλεγα και νομίζω πώς κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θέλω να πω για τον Αστέρα Τρίπολης, αυτά τα γήπεδα που έχουν φτιάξει, αυτά που θα φτιάξουν, οι αθλητικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν είναι κάτι πάρα πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και σίγουρα όλοι θέλουν να υπάρχουν τέτοιες εγκαταστάσεις. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτά πρέπει να τα κοιτάξεις.
Στα αποδυτήρια είπα στους παίκτες μου, πώς δεν παίζουν ούτε τα γήπεδα, ούτε οι ωραίοι χώροι, αλλά οι ποδοσφαιριστές. Αν πιστέψουν στους εαυτούς τους, θα κάνουν ένα καλό παιχνίδι και θα πάρουν τη νίκη. Μας άξιζε η νίκη, χωρίς να θέλω να μειώσω την ομάδα του Αστέρα. Σήμερα καλύψαμε τη γκέλα με την ισοπαλία της Καλλιθέας. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τη γκέλα με το Χαϊδάρι σε ένα άλλο παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Προοδευτικής που ήρθαν στην Τρίπολη και μας βοήθησαν. Η φιλοξενία ήταν πάρα πολύ καλή. Να ευχηθώ στον Αστέρα καλή επιτυχία»

Παπακώστας (προπονητής Αστέρα): « Το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε λειτούργησε πολύ αρνητικά στην απόδοση της ομάδας. Η ομάδα έχασε την ηρεμία της, τη ψυχραιμία της και πραγματοποίησε στο πρώτο ημίχρονο μία κακή απόδοση. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε η απόδοση της ομάδας, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, κάποιες προυποθέσεις, αλλά δυστυχώς σήμερα δε μπορέσαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο με την απόδοσή μας. Η κατηγορία είναι δύσκολη και πρέπει όσο γίνεται πιο γρήγορα να καταλάβουμε τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Προοδευτική και στο Σούλη Παπαδόπουλο καλή επιτυχία»

Γεωργίου (παίκτης Προοδευτικής): «Η ομάδα μου αποτελείται από αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν τη θέληση να πάνε την ομάδα ψηλά, γι αυτό και σήμερα ήρθαμε στην Τρίπολη να παλέψουμε το παιχνίδι. Είχαμε πολύ καλή απόδοση και πειθαρχία στο παιχνίδι μας και πιστεύω πώς μας αδικεί το αποτέλεσμα.

Καλογιαννίδης (παίκτης Αστέρα): «Είχαμε ένα άσχημο απόγευμα σήμερα. Όσους πόντους χάνουμε στην Τρίπολη είναι κακό για μας, παρ’ όλο που όποια ομάδα έρχεται εδώ είναι ευχαριστημένη με ότι αποτέλεσμα μπορεί να πάρει. Δεν είμασταν καλοί σε γενικές γραμμές σε όλο το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε, αλλά λίγο το άγχος, λίγο ο εκνευρισμός, παραχωρήσαμε δύο βαθμούς στην Προοδευτική, που παληκαρίσια ήρθε να παίξει και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Δε στεκόμαστε εκεί, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και όσους πόντους έχουμε αφήσει στο γήπεδό μας, θα προσπαθήσουμε να τους πάρουμε εκτός έδρας και να ρεφάρουμε τη ζημιά που έχουμε πάθει. Καλή συνέχεια στην Προοδευτική και ακόμα καλύτερα σε μας»

Β’ Εθνική
Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Αστέρας Τρίπολης-Προοδευτική 1-1
Χαιδάρι-Καλαμάτα 1-0
Λεβαδειακός-Πανθρακικός 2-0
Καλλιθέα-Βέροια 1-2
Εθνικός Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννενα 1-1
Ηλυσιακός-Πανσερραικός 1-1
Μεσσηνιακός-Νίκη Βόλου 4-0
Εθνικός-Θρασύβουλος 0-1
Αγροτικός Αστέρας-Καστοριά (αύριο)

Η Βαθμολογία
1. Λεβαδειακός 10
2. Θρασύβουλος 9
3. Πανσερραικός 8
4. ΠΑΣ Γιάννενα 8
5. Καλλιθέα 7
6. Ηλυσιακός 7
7. Βέροια 7
8. Πανθρακικός 6
9. Μεσσηνιακός 6
10. Χαιδάρι 6
11. Αστέρας Τρίπολης 5
12. Εθνικός 4
13. Αγροτικός Αστέρας 4
14. Εθν. Αστέρας 4
15. Καστοριά 2
16. Προοδευτική 2
17. Καλαμάτα 1
18. Νίκη Βόλου 0

 

 

 

 
Φιλικό τη Δευτέρα με Αιγάλεω
Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου εξ άλλου, έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» του Αστέρα με το Αιγάλεω. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 4.30 μ.μ. και ουσιαστικά πρόκειται για τη ρεβάνς του 1-1. Σε εκείνο το φιλικό παιχνίδι, το Αιγάλεω προηγήθηκε με τον Κυβελίδη στο 2ο λεπτό και ισοφάρισε ο Τσουκαλίδης στο 25’

 

 

 
Τι έκανε η παιδική ομάδα
«Με το δεξί» ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η παιδική ομάδα του Αστέρα που κέρδισε εύκολα εκτός έδρας τη Νεστάνη με 7-0.

 

 

Σταύρος Κουκάκης

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα