inArcadia.gr

Εκδηλώσεις

 

Τρέχουσες

Αρχείο

 

 

 

 

Στη σελίδα αυτή, από 1-3-2011, δημοσιεύουμε εκδηλώσεις (πολιτιστικές-επιστημονικές) που γίνονται στην Αρκαδία ή έχουν σχέση με την Αρκαδία.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας με e-mail για τις εκδηλώσεις σας, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

Μετά την εκδήλωση μπορείτε να μας στέλνετε υλικό. Μας διευκολύνει να έχετε ενσωματώσει τις φωτογραφίες στο κείμενο του word με τον τρόπο και τις λεζάντες που θέλετε.

 

 

Αρχείο Επικαιρότητας
 2003-2ος/2011

 

 

 

 

 

 

 

 

Εορτασμός Επετείου της Ιστορικής Μάχης Βαλτετσίου

 

 

 

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Επετείου της Ιστορικής Μάχης Βαλτετσίου θα γίνουν στις 15 Μαΐου 2011 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βαλτετσίου του Δήμου Τρίπολης, σύμφωνα με το πρόγραμμα:

Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Γενικός Σημαιοστολισμός στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βαλτετσίου του Δήμου Τρίπολης από της ογδόης πρωινής ώρας μέχρι και της δύσης του ηλίου της 15ης Μαΐου 2011.

10.30 Τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό Κοίμησης Θεοτόκου Βαλτετσίου χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

11.00 Συγκέντρωση των Επισήμων μπροστά στο χώρο του Μνημείου των Ηρώων, όπου θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση. Κατά την επιμνημόσυνη δέηση θα παραστούν επίσης αντιπροσωπείες Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, Τραυματιών, Εφέδρων και Αντιστασιακών Οργανώσεων.
Μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης θα εκφωνηθεί ο Πανηγυρικός της ημέρας.

Μετά την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις παριστάμενες Αρχές, Οργανώσεις κ.λ.π. με εκφώνηση της σειράς κατάθεσης από τον Τελετάρχη και θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ενδόξων νεκρών.

11.40 Παρέλαση αντιπροσωπευτικών μαθητικών τμημάτων από σχολεία Αθηνών, Τρίπολης, Δημοτικού Σχολείου Βαλτετσίου, Χορευτικών Συλλόγων και άλλων αντιπροσωπειών με παραδοσιακές φορεσιές.

12.00 Συγκέντρωση στην πλατεία, απαγγελίες ποιημάτων από μαθητές σχολείων, παραδοσιακοί χοροί από χορευτικούς συλλόγους.

 

 

 

 

 

 


 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2014 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα