Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 19-02-2011

 

 

 

 
Δερμιτζάκης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»
«Δεν έχει τελειώσει τίποτα» ήταν το σύνθημα που πέρασε ο προπονητής του Αστέρα Παύλος Δερμιτζάκης, τονίζοντας ότι πρέπει όλοι μαζί να κάνουν μία μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να μιλήσει για το κακό πρώτο ημίχρονο, για τις μεγάλες ευκαιρίες που χάθηκαν για να προηγηθεί ο Αστέρας, αλλά και στο φινάλε να ζητήσει ένα συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας. Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Παύλου Δερμιτζάκη μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την Κέρκυρα είναι τα παρακάτω:

«Ενώ ξέραμε ότι είναι ένα παιχνίδι-τελικός, δυστυχώς δεν παρουσιαστήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων. Είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο μέρος, χωρίς αυτοσυγκέντρωση, πάθος και δύναμη, χωρίς διάθεση και δεν ξέρω αν οφείλεται στην πίεση και στο άγχος. Παρόλα αυτά είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε στο σκορ, ενώ ο αντίπαλος μας είχε και αυτός μία φάση.

Στο δεύτερο μέρος με τη γρήγορη αλλαγή που κάναμε του Φορτούνη και στη συνέχεια του Ροτζέριο προσπαθήσαμε να πιέσουμε. Κάναμε επίσης μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαστία, αλλά όχι μόνο δεν προηγηθήκαμε αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ χωρίς ο αντίπαλος να έχει τις προϋποθέσεις.

Εκεί τελείωσε το ματς, παρόλο ότι στη συνέχεια προσπαθήσαμε να πιέσουμε και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά από την πίεση και μια αρνητικότητα που υπήρχε, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι. Πολλοί παίκτες βρέθηκαν σε κακή μέρα και εφόσον πρέπει να κερδίσεις και πρέπει να βάλεις ένα γκολ, βλέπετε ότι για την ομάδα μας είναι λίγο δύσκολο.

Σίγουρα είναι μία δύσκολη στιγμή, αλλά συνεχίζουμε και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Επαναλαμβάνω δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχει αγωνιστικές μπροστά, η διαφορά είναι συγκεκριμένη και θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια όλοι μέχρι το τέλος και εύχομαι να δικαιωθούμε.

Κλείνοντας θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο γιατί παρότι ήρθε στο γήπεδο να μας στηρίξει, με την εμφάνιση μας τον απογοητεύσαμε»

Έχασε τις ευκαιρίες και το παιχνίδι…
Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα 0-2


Όταν μία ομάδα χάνει τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργεί σε ένα παιχνίδι, όπως είναι τα δύο κλασσικά τετ α τετ του Ουντότζι στο 16’ και του Μπαστία στο 57’ τότε στο νόμο του ποδοσφαίρου δέχεται γκολ.

Έτσι, στο πεντάλεπτο 70-75, που αποδείχθηκε… καταστροφικό απόψε, ο Ντένις Επστάιν με πέναλτι (70’) και ο Καλαντζής (75’) με δυνατό σουτ από πλάγια θέση πέτυχαν τα δύο τέρματα των φιλοξενουμένων, χαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη στην Κέρκυρα με 0-2.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν αυτός που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όταν στο 16’ ο Αρσενίεβιτς με έξυπνη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας έβγαλε τετ α τετ τον Ουντότζι με τον Κωνσταντόπουλο, αλλά το πλασέ του έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ πάνω από την εστία των φιλοξενουμένων.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό το σουτ του Καρέρα, μπλόκαρε ο Κωνσταντόπουλος, ενώ στο 31’ η κεφαλιά του Μπαρτολίνι έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με 0-0.

Στο τρίλεπτο 48-51, ο Αστέρας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κάτι κάλο, αλλά το σουτ του Αρσενίεβιτς στο 48’ αποκρούει ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας και στο 51 το σουτ του Μπαστία στέλνει τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ. Έξι λεπτά αργότερα, ο Μπαστία κλέβει την μπάλα, μπαίνει στη μεγάλη περιοχή της Κέρκυρας και βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κωνσταντόπουλο, αλλά το πλασέ του αποκρούει με τα πόδια ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Μετά τα δύο γκολ που δέχτηκε ο Αστέρας στο πεντάλεπτο (70-75), τα έπαιξε όλα για όλα δημιουργώντας ευκαιρίες –χωρίς αποτέλεσμα- στην αντίπαλη εστία. Στο 83' ο Παπάζογλου πιάνει την κεφαλιά, αλλά μπλοκάρει ο καλά τοποθετημένος Κωνσταντόπουλος, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Φρανκού αποκρούει και πάλι ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Αρσενίεβιτς έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Βενέτης.

Ένα λεπτό αργότερα κεφαλιά του προωθημένου Μπαρτολίνι, διώχνει και πάλι πάνω στη γραμμή ο Κοντοδήμος. Η τελευταία φάση του αγώνα έγινε στις καθυστερήσεις, αλλά το γυριστό σουτ του Φρανκού έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ.

Διαιτητής: Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Ουριμπάρι, Μπαστία, Μαρσέλο (71' Φρανκού), Καρέρα (46' Φορτούνης), Αρσενίεβιτς, Ουντότζι (64' Ροζέριο), Παπάζογλου.
Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Νακαράτο, Στολτίδης, Επστάιν, Γραμμόζης, Μακρής (74' Χαμπλ), Ιωάννου Η., Μαζνόφ (58' Καλατζής).

Κέρδισαν οι νέοι…
Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα 2-0


Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα νέων του Αστέρα (Κ-20) κατάφερε να κερδίσει την Κέρκυρα 2-0 και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στο 46’ ο Διαμαντόπουλος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0) μετά από πολύ ωραία σέντρα του Βαλκάνου από δεξιά, ενώ στο 83’ ο Κολιός με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διπλασίασε τα τέρματα (2-0) βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα μίας ωραίας και απολαυστικής εμφάνισης στο δεύτερο 45λεπτο.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αν στο 53’ η τύχη δεν… γυρνούσε την πλάτη στον Αστέρα. Σε εκείνο το σημείο και έπειτα από σέντρα του Κολιού από δεξιά, ο Κουρμπέλης σούταρε με δύναμη από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνοντας την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 76ο λεπτό ο Σαραντόπουλος κάνει ωραία σέντρα από αριστερά, ο Γιώτσας κάνει την προβολή, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας είχε την εδαφική υπεροχή, την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η καλύτερη του φάση έγινε στο 23’ όταν ο Φιλάι έκανε επέλαση από δεξιά, έβγαλε μία ωραία σέντρα, αλλά το σουτ του Βαλκάνου μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από την εστία του Ευθυμίου.

Η Κέρκυρα από την πλευρά της απείλησε μόλις μία φορά τον Αστέρα, όταν στο 42’ και μετά από κόρνερ ο Μάμαλος πήδηξε ψηλότερα από όλους και έστειλε με κεφαλιά την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από την εστία του Κυριακόπουλου.

Διαιτητής: Νίκας
Αστέρας: Κυριακόπουλος, Κολιός, Πετρούσης, Ζώης, Χάρμπαλης, Σκόνδρας, Διαμαντόπουλος (84’ Ντινιωτάκης), Τογρού (73’ Σαραντόπουλος), Βαλκάνος, Κουρμπέλης, Φιλάι (68’ Γιώτσας).
Κέρκυρα: Ευθυμίου, Καψής, Αρμένης, Κατσαρός, Κουρής, Νάος, Βιόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μάμαλος, Σγουρός, Χανδρινός (77’ Θεόδοτος).


 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

Σχολή Γονέων
Πρόσκληση Συγκρότησης Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Γορτυνίας

Λήξη 23-2-11

ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

Λήξη 22-2-11

Αιτήσεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2011

Λήξη 25-2-11

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
στα Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα

Λήξη 25-2-11

Σχολή Διαιτησίας 2011

Λήξη 28-2-11

Έκθεση στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Λήξη 12-6-11

"ΤΟΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ", έκθεση Ζωγραφικής Μαρίνου Βόμβα

Λήξη 28-2-11

Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου
Πρόγραμμα «ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»

Λήξη 25-2-11

 

Αστέρας Τρίπολης

Αρκαδικός

Ε.Π.Σ. Αρκαδίας

Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα