Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 18-02-2011

 

 

 

 
Το Ναύπλιο και η Αργολίδα «υποδέχονται» την υπουργό Διαμαντοπούλου
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΕΛΜΕ Αργολίδας στο Ναύπλιο, το Σάββατο 19/2/2011, ώρα 11 π.μ., στο άγαλμα του Καποδίστρια.

Στα πλαίσια της συνόδου των πρυτάνεων η υπουργός Δια Βίου Αμάθειας και Κλεισίματος Σχολείων κ. Άννα Διαμαντοπούλου επισκέπτεται το επόμενο τριήμερο το Ναύπλιο.

Η υπουργός της κυβέρνησης του Μνημονίου και της Τρόικας με την πολιτική της διαλύει τη δημόσια εκπαίδευση, κλείνει σχολεία μέσω συγχωνεύσεων, αυξάνει τον αριθμό των μαθητών ανά τάξη (με ότι αυτό σημαίνει για την εκπαιδευτική διαδικασία), περικόπτει δαπάνες για την παιδεία, μειώνει δραματικά μισθούς και επιδόματα εκπαιδευτικών οδηγώντας τους στην εξαθλίωση, καταργεί στην ουσία την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, διαλύει τα ασφαλιστικά τους ταμεία (Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής στον κατατοπιστικό πίνακα που εξέδωσε η ΟΛΜΕ).

Ήδη η ΕΛΜΕ Αργολίδας με ανακοίνωσή της καλεί τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τον αργολικό λαό, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ναύπλιο, το Σάββατο 19/2/2011, ώρα 11 π.μ. στο άγαλμα του Καποδίστρια.

Η Κοινή Δράση Αργολίδας στηρίζει την κινητοποίηση και στέκεται αλληλέγγυα στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τους γονείς που πλήττονται από τη βάρβαρη, νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας.

κοινή δράση
κίνηση συντονισμού πολιτών Πελοποννήσου

 

 

 
Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη στην Κυνουρία
Την Πέμπτη 17/2/2011, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ.Ευάγγελος Γιαννακούρας επισκέφθηκε τους Δήμους Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας και συναντήθηκε με τους δύο Δημάρχους και Αντιδημάρχους. Επίσης επισκέφθηκε το Αρκαδικό Χωριό και εξέτασε επιτόπου τα προβλήματα της περιοχής.

 

 

 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ  «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»
Με γνώμονα την άποψη ότι με τον κατάλληλο σχεδιασμό και με συστηματική και επίπονη δουλειά, είναι εφικτό να συνδυασθούν αρμονικά η υγιής επιχειρηματικότητα με την οικονομική ανάπτυξη ώστε να αποκτήσουμε μία ισχυρή πραγματική οικονομία και να αντιμετωπιστεί η σημερινή δύσκολη πραγματικότητα της κρίσης την όποια βιώνουμε , διεξήχθη η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Αρκαδίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας μέλος του Enterprise Europe Network την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Τις θερμές του ευχαριστίες εξέφρασε στους ομιλητές για την ανταπόκρισή τους να ενημερώσουν τους επαγγελματίες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας ,και στην συνέχεια ο Πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Πουλοκέφαλος μίλησε για την στρατηγική που προτίθεται να ακολουθήσει η περιφέρεια ενώ τέλος ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Αρκαδίας κ. Νικόλαος Τότσης παρουσίασε το προφίλ του Συνδέσμου αναφέροντας τους σκοπούς και τους στόχους του όπως επίσης την φιλοσοφία που οδήγησε στη διοργάνωση της ημερίδας.

Στο βήμα ανέβηκε ο κ. Κωνσταντίνος Γαλιώτος Πολ. Μηχ. ΕΜΠ Σύμβουλος Περιφερειακής Ανάπτυξης (M.Sc.,U.K.) ο οποίος μέσα από την εισήγηση του αναφέρθηκε στην απόκλιση και της εντεινόμενη αποανάπτυξη της περιοχής, τα διαρκή ελλείμματα Περιφερειακής Ανταγωνιστικότητας και, του alter ego αυτής, της Περιφερειακής Εξωστρέφειας και πρότεινε πολιτικές και μέτρα δια των οποίων θα καταστεί δυνατή η ενίσχυση της Περιφερειακής Ανταγωνιστικότητας και Εξωστρέφειας οι οποίες θεωρούνται ότι είναι οι εκ των ων ουκ άνευ προϋποθέσεις για την επίτευξη του στρατηγικού στόχου της Βιώσιμης, Ισόρροπης και Αειφόρου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Έπειτα το λόγο έλαβε ο Καθηγητής Διεθνούς Marketing στο ΤΕΙ Αθηνών, Σύμβουλος στον ΕΟΜΜΕΧ σε θέματα μικρομεσαίων επιχειρήσεων, Κόκκορης Θεόδωρος, ο οποίος μίλησε για την ανταγωνιστικότητα και τη λογική του marketing στη σημερινή περίοδο κρίσης. Η παρουσίαση αναφέρερθηκε στην στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουν οι επαγγελματίες ώστε να αντιμετωπίσουν το τώρα και να προχωρήσουν στο αύριο ξεπερνώντας την κρίση. Πως πρέπει να οργανωθούν , να γίνουν εξωστρεφείς και να αναθεωρήσουν την φιλοσοφία για το επιχειρείν.

Για το Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών Αρκαδίας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ
Νικόλαος Τότσης    Κων/νος Γιαννόπουλος

 

 

 

 
Η αποστολή του Αστέρα για Κέρκυρα
Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος (5.15 μ.μ.) με την Κέρκυρα στην Τρίπολη. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:

Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Γκόραν Ρούμπιλ, Σωκράτης Φυτανίδης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Ροτζέριο Μάρτινς, Κώστας Φορτούνης, Σεμπάστιαν Καρέρα, Μαρσέλο, Σάββας Τσαμπούρης, Τσικόντζι Ουντότζι, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Θανάσης Παπάζογλου και Εμμάνουελ Φρανκού.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας οι Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο και Κώστας Φορτούνης, ενώ έμεινε εκτός ο τιμωρημένος Ντάνιελ Ορόθκο.

Στην Τρίπολη παίζουν νέοι και έφηβοι

Δύο παιχνίδια στην Τρίπολη θα δώσουν το Σαββατοκύριακο οι ομάδες νέων (Κ-20) και εφήβων (Κ-17) του Αστέρα για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ.

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. η ομάδα νέων του Αστέρα θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 11.30 π.μ. το μεσημέρι η ομάδα εφήβων του Αστέρα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Εργοτέλη.

Επίσκεψη Αστέρα σε σχολεία της Τρίπολης

Αντιπροσωπεία του Αστέρα με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Μποροβήλο και αποτελούμενη ακόμα από τους ποδοσφαιριστές Λεωνίδα Αργυρόπουλο, Κώστα Φορτούνη, Νίκο Σκόνδρα, Μανώλη Στεφανάκο και Γιώργο Κυριακόπουλο επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, το Τεχνικό Λύκειο και το 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης.

Στις δύο επισκέψεις της, η αντιπροσωπεία του Αστέρα κάλεσε τους μαθητές των παραπάνω σχολείων για τον αυριανό αγώνα της ομάδας με την Κέρκυρα, ενώ οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν –στα λίγα λεπτά που είχαν στη διάθεση τους- μπάλα στα προαύλια των σχολείων με τους μαθητές των σχολείων, που με τη σειρά τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να ζητήσουν αυτόγραφα (ακόμα και στο χέρι!) από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές!

Οι προσκλήσεις (μαζί με ένα δώρο) θα περιμένουν αύριο τους νεαρούς μαθητές των παραπάνω σχολείων στα εκδοτήρια των Θυρών 1 και 2.

Επιπλέον, μία μεγάλη έκπληξη θα περιμένει όλους τους νεαρούς φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν το αυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα από την παιδική κερκίδα, αφού δύο μαθητές-φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα δωρεάν γεύμα με τον αγαπημένο του παίκτη.


 

 

Παρασκευή παίζει στο 'Αργος ο Αρκαδικός
Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΕΚ Άργους- Αρκαδικός για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών αντί της 26/2/2011, θα διεξαχθεί 25/2/2011 και ώρα 17.30.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

Σχολή Γονέων
Πρόσκληση Συγκρότησης Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Γορτυνίας

Λήξη 23-2-11

ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

Λήξη 22-2-11

Αιτήσεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2011

Λήξη 25-2-11

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
στα Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα

Λήξη 25-2-11

Σχολή Διαιτησίας 2011

Λήξη 28-2-11

Έκθεση στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Λήξη 12-6-11

"ΤΟΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ", έκθεση Ζωγραφικής Μαρίνου Βόμβα

Λήξη 28-2-11

Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου
Πρόγραμμα «ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»

Λήξη 25-2-11

 

Αστέρας Τρίπολης

Αρκαδικός

Ε.Π.Σ. Αρκαδίας

Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα