Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 14-02-2011

 

 

 

 
Συσκέψεις Γενικού Γραμματέα
Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα με το Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας

Πολλά και σημαντικά για το δήμο Νότιας Κυνουρίας ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τη σημερινή συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου Αποστολόπουλου με το δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας κ. Γιάννη Μαρνέρη.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν η αναγκαιότητα εκπόνησης μελέτης για την οριοθέτηση του ποταμού Δαφνώνα στο Λεωνίδιο, η κατασκευή μονάδας βιολογικού καθαρισμού με φυσική διεργασία, στον Τυρό, η προώθηση έργων και μελετών του δήμου που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Θησέας», η εκπόνηση μελέτης μικρής μονάδας βιολογικού καθαρισμού στον Κοσμά και άλλα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα κ. Τάσου Αποστολόπουλου με το βουλευτή Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για την προώθηση έργων στο νομό.

Το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς 2007-2013 (ΕΣΠΑ), καθώς και η ένταξη σε αυτό έργων του νομού Αρκαδίας που παρουσιάζουν καθυστέρηση, συζητήθηκαν στην σημερινή συνάντηση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Τάσου Αποστολόπουλου με τον βουλευτή Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στην προώθηση του σχεδιασμού για τη λίμνη Λάδωνα, καθώς και την επίσπευση των εργασιών στο δρόμο Τρίπολης – Άστρους.

Υποβολή αιτημάτων από το Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων Μεγαλόπολης στο Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Τα προβλήματα που απασχολούν τις οικογένειες Τριτέκνων Μεγαλόπολης εξέθεσαν στο Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης εκπρόσωποι του Συλλόγου, που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του στην Τρίπολη.

Οι τρίτεκνοι της Μεγαλόπολης ζήτησαν την εξομοίωσή τους με τους πολύτεκνους στις προσλήψεις για τις υπηρεσίες των Καλλικρατικών δήμων, την επιδότηση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, καθώς και τη μείωση του κόστους διοδίων στις υποχρεωτικές μετακινήσεις τους στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης – Καλαμάτας.

 

 

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ
ΥΓΕΙΑΣ, ΩΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ…

Σε μια προσπάθεια αυτοπροβολής, ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 08.02.2011 αναφέρει: «Όλοι γνωρίζουμε και ‘‘γνωρίζει’’ πόσο σημαντική είναι η έγκαιρη διάγνωση για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, αλλά επίσης γνωρίζουμε και ‘‘γνωρίζει’’ και τις δυσκολίες ενημέρωσης και προληπτικού ελέγχου».
Και τα ερωτήματα μας είναι:

Γιατί είναι δύσκολη η πρόληψη και η ενημέρωση για τις γυναίκες της υπαίθρου; (όχι πως οι συνθήκες στις πόλεις είναι καλύτερες)
Γιατί οι γυναίκες δεν έχουν εύκολη και τακτική δωρεάν πρόσβαση στα κέντρα προληπτικού ελέγχου;
Γιατί οι γυναίκες πρέπει να περιμένουν ψηφοθηρικές πρωτοβουλίες και ευγενικές χορηγίες για να προλάβουν μια ασθένεια;
Γιατί πρέπει οι γυναίκες να είναι έρμαια στο έλεος της κάθε πρωτοβουλίας, με το αζημίωτο; (εκβιασμό δηλαδή;)

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ, ΤΩΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΩΝ, ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ, που οι πολιτικές τις οποίες ακολουθείτε μας έχουν καταδικάσει σ’ αυτή τη θέση, έχουμε οδηγηθεί να σκεφτόμαστε την πρόληψη και την απαραίτητη επίσκεψη στο γιατρό, σαν απρόσιτη και μακρινή.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ είμαστε ριζικά αντίθετες, αυτό το τόσο σοβαρό θέμα της προληπτικής ιατρικής να αντιμετωπίζεται το 2011 ως άλλη μια «πρωτοβουλία-ψηφοθηρία». Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που εσείς υπηρετείτε πιστά έχει υποχρέωση απέναντι στο λαό και πρέπει να παρέχει ενιαία, δημόσια, δωρεάν και καθολική υγεία και πρόνοια, μέχρι και το τελευταίο χωριό. Η υγεία είναι ύψιστο κοινωνικό αγαθό, αναφαίρετο δικαίωμα όλων των εργαζομένων που παράγουν τον υλικό και πνευματικό πλούτο της χώρας μας. Πόσο μάλλον για μας τις γυναίκες, που έχουμε χρεωθεί από τη φύση τη διαδικασία της αναπαραγωγής.

Ο Σύλλογος Ομάδα Γυναικών Αρκαδίας καλεί τους κατοίκους και κυρίως τις γυναίκες της περιοχής:

α) Να σκεφτούν βαθύτερα και να απορρίψουν αυτή την πολιτική που μεταβιβάζει αρμοδιότητες των ευαίσθητων τομέων της Υγείας-Πρόνοιας, από την Κυβέρνηση στους Δήμους, σε Συλλόγους, Εταιρίες, Εθελοντές – Χορηγούς (όμιλος ΕΥΡΗΚΑ).
β) Να απορρίψουν την πολιτική που θέλει τις υπηρεσίες Υγείας και ιδιαίτερα της πρόληψης, καθώς και τα Κέντρα Υγείας υποβαθμισμένα, ανεπαρκή, εμπορευματοποιημένα. Αφού όλο και περισσότερο τα παραδίδουν στον ιδιωτικό τομέα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ
- Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού (γιατρών-νοσηλευτών) και αγορά εξειδικευμένου εξοπλισμού για τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της περιοχής μας.
- Τη δημιουργία πολυδύναμων Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων που θα καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων του Δήμου 365 μέρες το χρόνο.
- ΜΗ ΔΕΧΘΕΊΤΕ ΤΗΝ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ» ΤΟΥΣ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΑΣ

 

 

 
Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του ΣΝΕΑ για την οικονομική κρίση
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network και ο Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Αρκαδίας (ΣΝΕΑ), στο πλαίσιο των δράσεων για την επιχειρηματικότητα
προσκαλούν όλες τις επιχειρήσεις στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί

την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011, στις 18.00
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας
(25ης Μαρτίου & Πανός 21)

Θέμα της εκδήλωσης είναι: «Στρατηγική για την κρίση»

Κύριοι ομιλητές θα είναι:
- ο Δρ. Κόκκορης Θεόδωρος, Καθηγητής Διεθνούς Marketing στο ΤΕΙ Αθηνών, στέλεχος στον ΕΟΜΜΕΧ και σύμβουλος Αναπτυξιακών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αναπτύξει το θέμα «Στρατηγική για την κρίση»
- Γαλιώτος Κωνσταντίνος, Πολ. Μηχ. ΕΜΠ, Σύμβουλος Περιφερειακής Ανάπτυξης (M.Sc.,U.K.), θα αναπτύξει το θέμα «Πολιτικές ενίσχυσης της Ανταγωνιστικότητας και της Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Σκοπός της ημερίδας είναι η παρουσίαση της στρατηγικής που πρέπει να ακολουθήσουν οι επαγγελματίες ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες.
Πως πρέπει να οργανωθούν, να γίνουν εξωστρεφείς, να αναθεωρήσουν την φιλοσοφία για το επιχειρείν.

Η παρουσίαση αυτή είναι το πρώτο βήμα για μια σειρά σεμιναρίων-κατάρτισης σε εξειδικευμένα πρακτικά θέματα επιχειρηματικότητας (πωλήσεις-marketing-εξαγωγές- συνεργασίες-επικοινωνία-κλπ) τα οποία θα συμβάλουν στην βελτίωση της επιχείρησης και του επαγγελματία ώστε να αντιμετωπίσει τις κρίση κατά τον καλύτερο τρόπο.

 

 

 
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΑΟΟ
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΚΑΔΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/2/2011

ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ

Φαντασία χωρίς σύνορα!
Επιλέξτε μια χώρα και γίνετε εκπρόσωποί της με το δικό σας τρόπο.
Με την παρέα σας ξεσηκώστε ενδυμασίες, χορούς, φαγητά, μουσικές, έθιμα, διακόσμηση και μετατρέψτε κάθε τραπέζι σε ένα κράτος ( το internet να’ναι καλά …)

Η καλύτερη εθνική αντιπροσωπεία θα κερδίσει διεθνές κύρος και παγκόσμια αναγνώριση!

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011
ΣΤΟ COUNTRY INN
ΩΡΑ 9μμ

Πληροφορίες – κρατήσεις 2710 234980

 

 

 
Πρόταση απόφασης για τα διόδια
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
Στο 1ο θέμα: «Οι αυξήσεις των διοδίων στους αυτοκινητοδρόμους της Πελοποννήσου ως κοινωνικό και πολιτικό ζήτημα»

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου θεωρεί ότι οι συνεχείς αυξήσεις των τιμών των διοδίων από την 1η Σεπτέμβρη 2010 μέχρι σήμερα αποτελεί πρόκληση στους πολίτες.

Είναι απαράδεκτο να έχουν αυξηθεί κατά 76% οι τιμές των διοδίων, την ώρα που η κυβέρνηση έχει μειώσει το εισόδημα των εργαζομένων και συνταξιούχων κατά τουλάχιστον 30% και έχει αυξηθεί η ακρίβεια και μέσω της αύξησης του Φ.Π.Α. Οι ιδιωτικές εταιρείες εισπράττουν χρήματα για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας όπως και όλων των αυτοκινητοδρόμων που κατασκευάζονται με ΣΔΙΤ, ενώ ήδη οι δρόμοι έχουν πληρωθεί πολλαπλάσιες φορές από τους χρήστες, μέσα από τα τέλη κυκλοφορίας και την υπερβολική φορολόγηση στα καύσιμα.

Η αύξηση του κόστους μετακίνησης επηρεάζει αρνητικά την ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου:

1. Εκφράζει την αλληλεγγύη του στο κίνημα κατά των διοδίων, το οποίο αγωνίζεται για την κατάργηση των ληστρικών συμβάσεων παραχώρησης, οι οποίες παραχωρούν τους αυτοκινητοδρόμους και της Πελοποννήσου στο ιδιωτικό κεφάλαιο.

2. Τονίζει ότι οι εθνικοί δρόμοι αποτελούν δημόσιο κοινωνικό αγαθό και πρέπει να είναι ελεύθεροι για όλους.

3. Τονίζει ότι το κίνημα κατά των διοδίων αποτελεί φυσιολογική αντίδραση και ξέσπασμα οργής των πολιτών, διότι ο εθνικός πλούτος, οι υποδομές και τα δίκτυα ιδιωτικοποιούνται τη στιγμή που τα δικά τους εισοδήματα συρρικνώνονται δραματικά.

4. Διαμαρτύρεται έντονα για την ενέργεια του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων να καταθέσει τροπολογία με την οποία μετατρέπει την άρνηση πληρωμής των διοδίων σε παράβαση του Κ.Ο.Κ. και την Τροχαία σε εισπράκτορα των ιδιωτικών εταιρειών.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου θεωρεί απαράδεκτη την ποινικοποίηση της κοινωνικής διαμαρτυρίας.

5. Καλεί τους βουλευτές όλων των κομμάτων να μην ψηφίσουν την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική αυτή τροπολογία.

6. Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου είναι ριζικά αντίθετο με τα ΣΔΙΤ και τις συμβάσεις παραχώρησης, διότι οδηγούν στην ιδιωτικοποίηση των δημόσιων αγαθών που είναι οι εθνικές οδοί. Θεωρεί ότι το δημόσιο έχει τη δυνατότητα να αναλαμβάνει την κατασκευή των υποδομών με πιο συμφέροντες όρους για το λαό. Επιπλέον τονίζει ότι δεν υπήρξε μια συνολική στρατηγική ανάπτυξης των μεταφορών, με όρους δημοσίου συμφέροντος και προστασία του περιβάλλοντος, με συνέπεια την κατάργηση του σιδηροδρομικού δικτύου.

7. Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου έχει ως σταθερό και αμετάθετο στόχο την κατάργηση των αποικιακού τύπου συμβάσεων παραχώρησης των εθνικών δρόμων στο ιδιωτικό και κεφάλαιο και πιο συγκεκριμένα των εθνικών δρόμων Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας και Κορίνθου – Πάτρας – Πύργου – Τσακώνας και την κατάργηση των διοδίων.

8. Στα πλαίσια του αμετάθετου στόχου του της κατάργησης των διοδίων απαιτεί ως πρώτο ελάχιστο βήμα:
α) τη μείωση του κόστους μετακίνησης από Αθήνα Καλαμάτα και Σπάρτη κατά 50%
β) Κανένα νέο σταθμό μέχρι την Καλαμάτα και τη Σπάρτη μετά την ολοκλήρωση των αυτοκινητοδρόμων
γ) Ελεύθερη διέλευση για τους παρόδιους ιδιοκτήτες κτημάτων και τους εργαζομένους που πηγαίνουν στην εργασία τους, κατά μήκος της εθνικής οδού.

9. Ζητάει να υπάρξει μία ανεξάρτητη διακομματική επιτροπή, η οποία να μελετήσει το απεχθές των συμβάσεων εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

10. Απαιτεί, η όποια επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων να μη γίνει εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος και των πολιτών, αλλά εις βάρος των υπερκερδών των μεγάλων κατασκευαστικών ομίλων.

11. Ζητάει από την κυβέρνηση να δώσει στη δημοσιότητα:
α) Τις εισπράξεις απ’ όλους τους σταθμούς των διοδίων μέχρι σήμερα και αναλυτικά για κάθε σταθμό συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής οδού και τις εισπράξεις από τους ΣΕΑ που εκμεταλλεύονται.
β) Τα ίδια κεφάλαια των κατασκευαστικών εταιρειών που έβαλαν για την κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων.
γ) Τα δάνεια που σύναψαν οι ιδιώτες και το κόστος αποπληρωμής των δανείων.
δ) Ποια η κρατική συμμετοχή στο κόστος κατασκευής;
ε) Αν έχουν εκδοθεί οικοδομικές άδειες όλων των κτισμάτων που έχουν φτιαχτεί κατά μήκος της εθνικής οδού Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας.
στ) Ποιες οι συμβατικές υποχρεώσεις των ιδιωτών για κατασκευή παραδρόμων, τοπικών δρόμων, συντήρησης δικτύων και ποιες από αυτές έχουν τηρηθεί;
ζ) Αν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενοι περιβαλλοντικοί όροι κατά την κατασκευή τους με δεδομένο ότι έχουν παρατηρηθεί αστοχίες μέχρι σήμερα στην κατασκευή.

12. Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου διαμαρτύρεται έντονα προς την κυβέρνηση για το κλείσιμο του σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου παρ’ ότι στη σύμβαση παραχώρησης αναφέρεται ότι είναι ευθύνη του ο εκσυγχρονισμός και η λειτουργία του;

Θεωρεί απαράδεκτο να απαιτεί η κυβέρνηση από τους πολίτες να πληρώνουν διόδια και τους ονομάζει «τσαμπατζήδες», όταν η ίδια δεν τηρεί τις συμβατικές της υποχρεώσεις, όπως αυτή για τη λειτουργία του σιδηροδρόμου;

14/2/2011
Ο επικεφαλής του συνδυασμού
«Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ


 

 

Εκδήλωση - συζήτηση Οικοδόμων
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΕΧΝΟΕΡΓΑΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

Το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνοεργατών Οικοδόμων θα πραγματοποιήσει εκδήλωση – συζήτηση την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Αρκαδίας με θέμα: Καπιταλιστική κρίση και κρίση στην οικοδομή, προετοιμασία της Απεργίας στις 23ης του Φλεβάρη. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία από την Ομοσπονδία Οικοδόμων με επικεφαλής τον Αγγελόπολο Δημήτρη μέλος της Διοίκησης και στέλεχος του Π.Α.ΜΕ.

Το Δ.Σ.

 

 

 

 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΤΕΝΙΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2009-2010
Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης παραθέτει τον αγωνιστικό απολογισμό του για το έτος 2009-2010 που κρίνεται εξαιρετικά επιτυχής τόσο σε αγωνιστικό όσο και οργανωτικό επίπεδο. Στο οργανωτικό κομμάτι ο όμιλος ανέλαβε και έφερε σε πέρας για 2η συνεχόμενη χρονιά 2 ενωσιακά τουρνουά φιλοξενώντας πάνω από 110 παιδιά από όλους τους ομίλους τένις της Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων. Αυτό οφείλεται τόσο στα 3 ανακατασκευασμένα γήπεδα που δόθηκαν στο κοινό της πόλης μας από την Προηγούμενη Δημοτική Αρχή όσο και από την εξαιρετική φιλοξενία του διοργανωτή ομίλου (ΑΕΚ Τρίπολης), σύμφωνα με τις απόψεις πολλών επισκεπτών στην Αρκαδική πρωτεύουσα τις ημέρες των αγώνων.

Στον αγωνιστικό τομέα ο όμιλος καταλαμβάνει την 2η θέση στην Πελοπόννησο με μικρή διαφορά πίσω από τον Πρώτο όμιλο (Νίκη Πάτρων) στις συμμετοχές αθλητών αλλά και στις συμμετοχές σε ενωσιακά πρωταθλήματα. Στην Τρίτη θέση βρίσκεται ο ΑΟΑ Πατρών και οι υπόλοιποι όμιλοι ακολουθούν από, κατά γενική ομολογία, αρκετά μεγάλη απόσταση. Αυτό το γεγονός καταδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ομίλου από τους προπονητές, δίνοντας έμφαση στις αγωνιστικές συμμετοχές και κάνοντας όλο και περισσότερα παιδιά να αγαπούν το συγκεκριμένο άθλημα τόσο στο χομπίστικο όσο και στο αγωνιστικό του κομμάτι.

Αναφορικά με τις θέσεις που κατέλαβε ο όμιλος αξίζει να αναφερθεί ότι 8 αθλητές του διακρίθηκαν παίρνοντας μια από τις τρεις πρώτες θέσεις σε αρκετά ενωσιακά. Πιο συγκεκριμένα και ημερολογιακά:

• 3η θέση κάτω των 16 ετών με τον Μπουγιούκο Χρήστο (Ναύπλιο ‘10).
• 2η θέση κάτω των 14 ετών με τον Σταματάκο Σωτήρη (Ξυλόκαστρο ‘10).
• 3η θέση κάτω των 14 ετών με την Μαρκοπούλου Στέλλα (Ξυλόκαστρο ‘10).
• 3η θέση κάτω των 16 ετών με τον Θεοδορόπουλο Χρήστο (Κεφαλλονιά ‘10).
• 3η θέση κάτω των 16 ετών με τον Μήτσιο Ορέστη (Κεφαλλονιά ‘10).
• 1η θέση κάτω 16 ετών με τον Θεοδορόπουλο Χρήστο (διπλά)( Κεφαλλονιά ‘10)
• .2η θέση κάτω των 14 ετών με τον Σταματάκο Σωτήρη (Nαυπακτος ‘10).
• 1η θέση κάτω 14 ετών με τον Σταματάκο Σωτήρη ( Τρίπολη ‘10)
• 2η θέση κάτω 14 ετών με την Μαρκοπούλου Στέλλα ( Τρίπολη ‘10)
• 3η θέση κάτω 14 ετών με την Χρονοπούλου Δέσποινα ( Τρίπολη ‘10)
• 3η θέση κάτω 14 ετών με την Τρυφωνοπούλου Σωτηρία ( Τρίπολη ‘10)
• 3η θέση κάτω 14 ετών με την Μαρκοπούλου Στέλλα ( Κόρινθος ‘10)
• 1η θέση κάτω 14 ετών με τον Σταματάκο Σωτήρη ( Κόρινθος ‘10)
• 3η θέση κάτω 16 ετών με την Τρυφωνοπούλου Σωτηρία ( Καλαμάτα ‘10)
• 1η θέση κάτω 16 ετών με τον Θεοδωρόπουλο Χρήστο ( Καλαμάτα ‘10)
• 2η θέση κάτω 16 ετών με τον Σταματάκο Σωτήρη ( Καλαμάτα ‘10)

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε και 6 αθλητές που βραβεύτηκαν για την τελική τους βαθμολογία από την ΣΤ ένωση:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 12 ΕΤΩΝ:
• ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ 6Η ΘΕΣΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14 ΕΤΩΝ:
• ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 2Η ΘΕΣΗ
• ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ 5Η ΘΕΣΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 16 ΕΤΩΝ:
• ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2Η ΘΕΣΗ
• ΜΗΤΣΙΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ 6Η ΘΕΣΗ
• ΠΑΙΚΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 7Η ΘΕΣΗ

 

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

Λήξη 22-2-11

Αιτήσεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2011

Λήξη 25-2-11

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
στα Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα

Λήξη 25-2-11

Σχολή Διαιτησίας 2011

Λήξη 28-2-11

Έκθεση στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Λήξη 12-6-11

"ΤΟΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ", έκθεση Ζωγραφικής Μαρίνου Βόμβα

Λήξη 28-2-11

Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου
Πρόγραμμα «ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»

Λήξη 25-2-11

 

Αστέρας Τρίπολης

Αρκαδικός

Ε.Π.Σ. Αρκαδίας

Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα