Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 10-02-2011

 

 

 

 
Απόδοση Θ. Λειτουργίας από τη Χορωδία Τρίπολης
Σας γνωρίζουμε, ότι, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011, η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με την 40μελή Μικτή Χορωδία της, θα αποδώσει τη Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν του Προφήτη Ηλία στην Τρίπολη.

Καλούμε το σεβαστό εκκλησίασμα της πόλης μας και τους φίλους της πολυφωνικής - εκκλησιαστικής μουσικής, όπως τιμήσουν, με την παρουσία τους, την ανωτέρω εκκλησιαστική εκδήλωση

Το Δ.Σ.

 

 

 
«Η κρίση θέλει κρίση»
Η καμπάνια για τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας ήταν στο επίκεντρο του χορού του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Με την ευκαιρία των 30 χρόνων της ίδρυσης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου γιόρτασαν με πλήθος κόσμου την επέτειο των 30 χρόνων και έκοψε την καθιερωμένη πίτα του τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα δεξιώσεων «SUNSET», επιβεβαιώνοντας ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση παραμένει το κορυφαίο γεγονός της τοπικής κοινωνίας.

Σύνθημα της βραδιάς, «Η κρίση θέλει κρίση». Για πρώτη φορά, παρουσία φορέων και επιχειρηματιών παρουσιάστηκε η διαφημιστική καμπάνια του Επιμελητηρίου για τη στήριξη των αρκαδικών επιχειρήσεων και προϊόντων. Πρόκειται για μία προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς, σε συνδυασμό με την παραίνεση προς τις τοπικές επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους και την τιμολογιακή τους πολιτική, ώστε η στήριξη να είναι αμφίδρομη μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, αφού ευχήθηκε στους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στον χορό του Επιμελητηρίου έκοψε την πίτα και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους τους συναδέλφους, τα μέλη και τους συνεργάτες του Επιμελητηρίου για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, « 30 χρόνια από τότε που δημιουργήθηκε αυτός ο φορέας, με σκοπό την προστασία του επιχειρηματία, την στήριξη και την προώθηση της ανάπτυξης, την παροχή ανταποδοτικών υπηρεσιών. Δεν ξέρω σε τι βαθμό τα έχουμε καταφέρει όλα αυτά, προσπαθούμε όμως σκληρά, ειδικά τα τελευταία χρόνια που τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ για όλους μας…»

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στην πολιτική του υπερκομματισμού και των συγκλίσεων, που ακολουθεί η Διοίκηση του Επιμελητηρίου η οποία βρίσκει απήχηση και αυτό φαίνεται με την παρουσία των εκπροσώπων από όλες τις παρατάξεις, «όλοι θα πρέπει δημιουργικά και όχι με στείρα άρνηση να φροντίσουμε για την ανάπτυξη του τόπου μας, της Αρκαδίας μας, που πλέον περνά μόνο μέσα από τη βελτίωση της επιχειρηματικότητας. Θέλω να γνωρίζετε όλοι σας ότι το Επιμελητήριο θα παρεμβαίνει πάντα για τα ζητήματα της επιχειρηματικότητας χωρίς μικροκομματικές σκοπιμότητες και χωρίς να φοβόμαστε μήπως δυσαρεστήσουμε κάποιους. Γιατί μας ενδιαφέρει να είμαστε χρήσιμοι και όχι αρεστοί» τονίζει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο κ. Μπουντρούκας υπογράμμισε τις δράσεις του Επιμελητηρίου για την ανάπτυξη και τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας μεταξύ των οποίων την ιστοσελίδα www.arcadia365.gr, όπου ο επιχειρηματίας - μέλος μπορεί να υποβάλει οποιοδήποτε ερώτημα και να θέσει οποιοδήποτε θέμα τον απασχολεί, το συνήγορο του επιχειρηματία ένα καινοτόμο εργαλείο στήριξης του επιχειρηματία που προσφέρει: Υπηρεσίες ενημέρωσης, εξειδικευμένης πληροφόρησης και διαμεσολάβησης.

Ο Πρόεδρος δεν παράλειψε να αναφερθεί και στο μαθηματικό διαγωνισμό για την επιχειρηματικότητα, στον οποίο συμμετέχουν ήδη 6 σχολεία από όλη την Αρκαδία με σκοπό οι μαθητές να έρθουν σε επαφή με την έννοια της επιχειρηματικότητας.

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο κ. Ηλίας Τότσης στον οποίο, λόγω συνταξιοδότησής του, προσφέρθηκε τιμητική πλακέτα για την αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του στις δράσεις του Επιμελητηρίου. Ο κ. Ηλίας Τότσης προσέφερε με θέρμη και αποφασιστικότητα τις υπηρεσίες του προς το Επιμελητήριο Αρκαδίας για σειρά ετών, από την θέση του Αντιπροέδρου, Γενικού Γραμματέα, του υπεύθυνου εκθέσεων και εκδηλώσεων.

Μεταξύ των επισήμων παρέστησαν και χαιρέτισαν την εκδήλωση ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης.

Οι ερμηνείες του Στέλιου Διονυσίου, του Γιώργου Μαρίνη και άλλων ταλαντούχων καλλιτεχνών χάρισαν μια βραδιά με πολύχρωμες νότες σε όλους τους παρευρισκομένους οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ευχαριστούν θερμά όσους παρευρέθηκαν στο χορό του Επιμελητηρίου.


Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Από αριστερά: Ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παρασκευάς Ορφανός, ο Αντιπρόεδρος Α’ κ. Δημήτρης Λουκάς, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, ο Αντιπρόεδρος Β’ κ. Γιώργος Καραγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ιωάννης Παπαγεωργίου.

Στιγμή βράβευσης του κ. Τότση
Από αριστερά: ο Αντιπρόεδρος Α’ κ. Δημήτρης Λουκάς, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, ο κ. Ηλίας Τότσης και ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παρασκευάς Ορφανός.

 

 

 
Μια ανεκτίμητη προσφορά για όλο τον ελληνικό λαό από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες
η πιο πλήρης εκπαιδευτική σειρά πρώτων βοηθειών εντελώς δωρεάν

Ένα ανεκτίμητο δώρο προσφέρει εδώ και λίγο καιρό ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, μέσω της ιστοσελίδας www.samarites.gr σε όλο τον ελληνικό λαό, προκειμένου να γνωρίζουν όλοι να σώζουν τον συνάνθρωπό τους σε μια δύσκολη στιγμή.

Με απεριόριστη και ελεύθερη προσβασιμότητα στην ιστοσελίδα του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μπορεί ο κάθε ένας να έχει ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή του τις πιο απλές και βασικές γνώσεις στις πρώτες βοήθειες, στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, στην διαχείριση τροχαίου ατυχήματος και στην διάσωση.

Πρόκειται για ένα μοναδικό και ανεκτίμητο έργο προσιτό για όλους εντελώς δωρεάν, που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μάλιστα από τον κατ εξοχήν ειδικό οργανισμό στις Πρώτες Βοήθειες, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Ιατροί, νοσηλευτές, τεχνικοί υγιεινής και ασφάλειας, εκτιμητές επικινδυνότητας, πληρώματα ασθενοφόρων, πληρώματα περιπολικών της αστυνομίας, πυροσβέστες, ναυαγοσώστες, αυτοδύτες, διασώστες, ανανήπτες, δάσκαλοι, φοιτητές, μαθητές, εθελοντές διασωστικών ομάδων, εργαζόμενοι εργοστασίων, κατασκευαστικών εταιρειών, τεχνικών εταιρειών, οικοδόμοι, πληρώματα αεροπορικών εταιρειών, πλοίων, οδηγοί μέσων μαζικής μεταφοράς, οδηγοί οχημάτων, μοτοσυκλετιστές, ορειβάτες, μητέρες και γενικότερα κάθε έλληνας πολίτης μπορεί εύκολα και απλά να διαβάσει και να κατανοήσει τι πρέπει να κάνει σε κάθε έκτακτο περιστατικό ή να μάθει απλές δεξιότητες για να σώσει μια ανθρώπινη ζωή που μπορεί να είναι η δική του ή κάποιου μέλους της οικογένειάς του.

Οι βασικές γνώσεις των πρώτων βοηθειών, είναι οι πιο βασικές γνώσεις ζωής που πρέπει να γνωρίζει κάθε άνθρωπος στον πλανήτη.

Η προσφορά των πρώτων βοηθειών δεν είναι ευθύνη ούτε έργο των ολίγων ή των ειδικών. Είναι μια ανάγκη και ύψιστο καθήκον κάθε ενεργού πολίτη σε αυτό τον κόσμο.

Η επικινδυνότητα και το ατύχημα συνυπάρχουν στην καθημερινότητά μας, κάθε στιγμή, οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε, είτε είμαστε στο σπίτι μας, είτε στην εργασία μας, είτε στο εμπορικό κέντρο για ψώνια, είτε στην καφετέρια για καφέ, είτε κινούμαστε στο δρόμο για να πάμε στην δουλειά μας, είτε είμαστε σε διακοπές. Οπουδήποτε ανά πάσα ώρα και στιγμή, εντελώς ξαφνικά τις περισσότερες φορές θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το ατύχημα.

Σε όλες τις χώρες του κόσμου, ο πρώτος επιλαμβανόμενος σε κάθε έκτακτο περιστατικό είναι ο πολίτης. Πρώτα αυτός επεμβαίνει για να προσφέρει βοήθεια και μετά επιλαμβάνεται η εντεταλμένη κρατική αρμόδια υπηρεσία. Σε αυτό δεν υπάρχει καμία εξαίρεση απολύτως καθότι ο συνάδελφός μας στο χώρο εργασίας είναι αυτός που θα τρέξει πρώτος εάν μας συμβεί κάποιο ατύχημα, ο δάσκαλος του σχολείου είναι αυτός που θα τρέξει πρώτος εάν συμβεί ένα ατύχημα στο παιδί μας κατά την διάρκεια που βρίσκεται στο σχολείο, οι διερχόμενοι θα τρέξουν πρώτοι για βοήθεια εάν σε ένα εμπορικό κέντρο ή σε στο αεροδρόμιο συμβεί ένα ατύχημα, κ.λ.π.

Σύμφωνα με τον διεθνή ορισμό της Ομοσπονδίας των Εθνικών Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, πρώτες βοήθειες είναι το σύνολο των πρώτων ενεργειών που κάνουμε στον τόπο του ατυχήματος με ότι μέσα διαθέτουμε μέχρι να έρθει η κατάλληλη βοήθεια.

Πρόκειται για μια σπουδαία φιλοσοφία και μια μεγαλειώδη ανάλυση της πραγματικότητας στην επέμβαση των συνανθρώπων μας, όταν βρίσκονται ξαφνικά μπροστά σε ένα έκτακτο συμβάν.

Τα εργατικά, τα οικιακά, τα τροχαία ατυχήματα απαιτούν άμεση, ασφαλή και αποτελεσματική αντιμετώπιση μέχρι την άφιξη στο συμβάν των κρατικών υπηρεσιών.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κύριος ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ, έχει δώσει ρητή εντολή της δημιουργίας ενός συστήματος εκπαίδευσης όλου του γενικού πληθυσμού της χώρας μας στις πρώτες βοήθειες, με την δυνατότητα της άμεσης, ελεύθερης και απεριόριστης προσβασιμότητας στη γνώση.

Μετά από αυτή την ρητή εντολή, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, τυποποίησε κατά τα διεθνή πρότυπα την εκπαίδευσή του και έλαβε ISO 9001:2008, προχώρησε στην έκδοση εικονογραφημένων εγχειριδίων σε πολύ απλή γλώσσα, εντατικοποίησε την εκπαίδευσή του και την προσάρμοσε στις απαιτήσεις της ελληνικής πραγματικότητας, αναβάθμισε το σύστημα εκπαίδευσης, εκσυγχρόνισε τα εγχειρίδια των Εκπαιδευτών του, ανέδειξε μέσα από δύο πανελλήνιες εκπαιδεύσεις Εκπαιδευτών, νέους Εκπαιδευτές, δημιούργησε την πρώτη παγκοσμίως Ελεύθερη Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη και άνοιξε τα εκπαιδευτικά του προγράμματα σε όλους με την προσθήκη νέων γνωστικών αντικειμένων.

Και όλα αυτά, υπό την αυστηρή καθοδήγηση και εποπτεία του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού.

Έτσι μέχρι σήμερα ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει εκπαιδεύσει 1.000.000 έλληνες πολίτες και συνεχίζει.

Κάντε κλικ στο www.samarites.gr και μπείτε στην Ελεύθερη Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στην κατηγορία ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ για ΠΟΛΙΤΕΣ. Μια πλήρη σειρά 15 εκπαιδευτικών εγχειριδίων και οδηγιών, η οποία διαρκώς συμπληρώνεται βρίσκεται στην διάθεση του κάθε έλληνα πολίτη. Η διαδικασία είναι απλή, ο χρόνος είναι λίγος, η γνώση όμως είναι ανεκτίμητη.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΓΕΡΑΣΙΜΑΤΟΣ
Διασώστης – Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών
Προϊστάμενος Τμήματος Εκπαίδευσης

 

 

 

 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΠΠΑ
 ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ REAL FM
ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
Περισσότερα...

 

 

 
1η ΘΕΣΗ ΜΠΟΥΡΤΖΟΥΚΛΗ 3η ΘΕΣΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ
Η καινούργια γενιά του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κάνει αισθητή την παρουσία του από το πρώτο κιόλας ενωσιακό της καινούριας χρονιάς. Η Αναστασία Αντωνίου ανέβηκε στην Τρίτη θέση του 1ου ενωσιακού τουρνουά που έγινε στην πόλη της Πάτρας το Σαββατοκύριακο 5-6/2/2011.

Η Αντωνίου λόγο της καλής περσινής βαθμολογικής της θέσης πέρασε στον δεύτερο γύρο χωρίς ματς και αντιμετώπισε την Χριστοπούλου από το Αίγιο της οποίας και επικράτησε με 8-0. Στον τρίτο γύρο επικράτησε της Βρυώνη από την Καλαμάτα με 8-5 και πέρασε στην τετράδα του τουρνουά. Εκεί αντιμετώπισε την Μπουρτζουκλή από τον ΣΑ Τρίπολης από την οποία και ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-0, 6-4) κατακτώντας έτσι την 3η θέση του τουρνουά. Για την ιστορία η Μπουρτουκλή κατέκτησε την πρώτη θέση επικρατώντας με 2-1 σετ της Κώστα από την Κεφαλονιά.

 

 

 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ITF
Οι επιτυχίες του Συλλόγου Taekwondo ITF της ΤΡΙΠΟΛΗΣ
από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo ITF ανδρών γυναικών εφήβων νεανίδων που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη 4 6 Φεβρουαρίου 2011.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ - ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ - TUL 4-1CUP ΑΝΔΡΩΝ
ΒΙΤΑΛΙ ΙΩΑΝΝΑ -ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ - TUL 4-1CUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ - ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ - ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ - ΤUL 3 DAN ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΝΑΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΤΣΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
--------------
Επίσης η Βασιλική Ιωαννίδη, καταγωγή από Λευκοχώρι Γορτυνίας,  αναδείχθηκε για 12η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια Ελλάδος
κατακτώντας 1 ΧΡΥΣΟ και 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλλιο στα τουλ 3 Dan και στη μάχη γυναικών.
Δυστυχώς όμως τραυματίστηκε στο πόδι, δεν αγωνίστηκε στον τελικό του δεύτερου αγωνίσματος και δεν θα αγωνισθεί στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Εσθονία.



 


 

 

Η εβδομαδιαία συνέντευξη του Δερμιτζάκη
Ο προπονητής του Αστέρα Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή. Τα βασικότερα σημεία της σημερινής του συνέντευξης έχουν ως εξής:
Περισσότερα...

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

Λήξη 22-2-11

Αιτήσεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2011

Λήξη 25-2-11

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
στα Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα

Λήξη 25-2-11

Σχολή Διαιτησίας 2011

Λήξη 28-2-11

Έκθεση στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Λήξη 12-6-11

"ΤΟΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ", έκθεση Ζωγραφικής Μαρίνου Βόμβα

Λήξη 28-2-11

Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου
Πρόγραμμα «ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»

Λήξη 25-2-11

 

Αστέρας Τρίπολης

Αρκαδικός

Ε.Π.Σ. Αρκαδίας

Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα