Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 07-02-2011

 

 

 

 
Σχολή Διαιτησίας 2011
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου, θα λειτουργήσει Σχολή Διαιτησίας για νέους Διαιτητές, στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης, τον μήνα Μάρτιο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών, Μαιζώνος 57 & Ευριπίδου, κατά τις ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες, 09:00 π.μ. έως 12:00 π.μ.,

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 28 Φεβρουαρίου 2011.

Υπεύθυνοι Σχολής ορίζονται οι κ.κ., Αναστόπουλος Αντώνης (κιν. 6949-989376) και ο Κυριακόπουλος Ιωάννης (κιν. 6947892600).

 

 

 
ΜΕ ΟΚΤΩ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΚΟΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Με οκτώ (8) χρυσά μετάλλια επέστρεψε η προαγωνιστική μας ομάδα το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 από την Πάτρα που συμμετείχε στην πρώτη επίσημη αγωνιστική της παρουσία για το έτος 2011, στην Χειμερινή Ημερίδα Ορίων 10-11-12 ετών,

Οι αθλητές και αθλήτριες μας βελτίωσαν τους χρόνους και τις επιδόσεις τους και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού και τα παιδιά που δεν κατάφεραν να κατακτήσουν μετάλλιο βρέθηκαν στην πρώτη 8άδα των αγωνισμάτων τους.

Δυο Χρυσά Μετάλλια πήραν οι:
Αγγελόπουλος Πέτρος (50 μ. πρόσθιο, 100 μ. πρόσθιο).
Κανατά Γεωργία - Δέσποινα (50 μ. ύπτιο, 100 μ. ύπτιο).
Κόκκος Θεόδωρος – Παναγιώτης (50 μ. ελεύθερο, 200μ. ελεύθερο).
Κωτσίρου Βασιλική (50 μ. πρόσθιο, 100 μ. πρόσθιο).

Το Δ.Σ, συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της προαγωνιστικής ομάδας και τους εύχεται πάντα επιτυχίες

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΦΩΤΗ

 

 

 

 
Συνεχίστηκε η κακή παράδοση... Αστέρας -Λάρισα 1-1
Συνεχίστηκε η κακή παράδοση που έχει ο Αστέρας στα εντός έδρας παιχνίδια του με τη Λάρισα, όπου για τρίτο συνεχόμενο χρόνο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στην Τρίπολη, με τη διαφορά ότι φέτος μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (1-1).

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με τον Καρέρα, όταν ο Θανάσης Παπάζογλου πάσαρε με κεφαλιά στον Αργεντινό συμπαίκτη του, αυτός μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛ.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Αστέρας δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες με τους Ουντότζι (15’), Μπαρτολίνι (17’), αλλά δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του. Στην πρώτη φάση, το σουτ του Ουντότζι έστειλε τη μπάλα άουτ και στη δεύτερη ο Μπαρτολίνι δεν πρόλαβε την μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στην πρώτη φορά που βρέθηκαν στην περιοχή του Ντεγκρά και στο πρώτο σουτ που έκανε προς την εστία του Αστέρα. Ο Κατσιαρός εκτέλεσε πλάγιο άουτ, ο Κουζέν πήρε την κεφαλιά και ο Ρομέου με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Ουντότζι να πετά στα σκουπίδια μοναδική ευκαιρία. Ο Νιγηριανός βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή της Λάρισας, μετά από σέντρα του Φυτανίδη, αλλά η κεφαλιά του από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας απείλησε πρώτος, όταν μετά από σέντρα του Ουριμπάρι στο 54ο λεπτό ο Καρέρα έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί και είχαν τη μεγάλη ευκαιρία με τον Μετίν. Ο Τούρκος εκτέλεσε φάουλ στο 76ο λεπτό, αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Ντεγκρά, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Αργεντινός τερματοφύλακας σταμάτησε σουτ του Πλιάγκα.

Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα ευκαιρία όταν σε αντεπίθεση βρέθηκαν τρεις παίκτες με τον Ουριμπάρι, ωστόσο το σουτ του Κουζέν απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ντεγκρά.

Στο δίλεπτο 80-82 ο Φορτούνης έκανε δύο σέντρες από αριστερά προς τον Παπάζογλου, τα πλασέ του οποίου απέκρουσε και στις δύο περιπτώσεις ο Τσοντοφάλσκι.

Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανίδης (85' Φρανκού), Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα, Ουντότζι (60' Αρσενίεβιτς), Ροτζέριο (80' Φορτούνης), Παπάζογλου
Λάρισα: Τσοντοφάλσκι, Μελίσσης, Κατσιαρός (62' Ρέντζας), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (50' Κολοβέτσιος), Ρομέου, Αμπουμπακάρι, Σίμιτς (57' Πλιάγκας), Μετίν, Βενετίδης, Κουζέν.

Δηλώσεις Δερμιτζάκη για τον αγώνα με Λάρισα

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τη Λάρισα, ο προπονητής του Αστέρα Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, τονίζοντας πώς είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Τα κυριότερα σημεία αυτής της συνέντευξης έχουν ως εξής:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τις δύο ομάδες, όπως φυσικά θα είναι όλα τα παιχνίδια από δω και πέρα. Τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα από δω και πέρα αφού όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά στη θέση του υποβιβασμού.

Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε όλη την εβδομάδα, γνωρίζαμε τον αντίπαλο και προσπαθήσαμε τακτικά να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πάρα πολύ καλοί, ευτυχήσαμε να βάλουμε γκολ πολύ γρήγορα και είχαμε τις ευκαιρίες με τον Ουντότζι και τον Μπαρτολίνι να αυξήσουμε το σκορ.

Ο αντίπαλος χωρίς να πατήσει τη μεγάλη περιοχή μας και χωρίς να κάνει ευκαιρία, από ένα αράουτ δεχτήκαμε την ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε πιο ανοιχτό παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο και την κυκλοφορία, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά και από την άλλη ξέραμε ότι η Λάρισα έχει παίκτες με ποιότητα που μπορούσαν στις αντεπιθέσεις τους να δημιουργήσουν κινδύνους.

Βάσει στατιστικών στοιχείων έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει αυτός που δημιουργεί φάσεις, αλλά αυτός που σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Αλλάξαμε πρόσωπα και θέσεις ώστε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο, αλλάξαμε και το σχηματισμό στο τέλος ώστε να πιέσουμε ακόμα περισσότερο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Όπως είπα και μετά τον αγώνα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, παιχνίδι που δεν μπορείς να κερδίσεις, προσπαθείς να μην το χάσεις.

Κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Όμως οτιδήποτε χάνεις στην έδρα σου, πρέπει να το πάρεις εκτός έδρας. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Λάρισα και εμείς προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι, που είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Στην προπόνηση βλέπω ποιοι παίκτες δείχνουν διάθεση, είναι σε καλύτερη κατάσταση και αυτοί παίζουν. Ο Φορτούνης μπήκε αλλαγή, βοήθησε, όπως θεωρώ ότι έκαναν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που πέρασαν στο παιχνίδι».

Φάνηκαν άτυχοι οι νέοι

Παρά τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα νέων του Αστέρα φάνηκε άτυχη και ηττήθηκε 0-1 από τη Λάρισα στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων. Το νικητήριο τέρμα των φιλοξενουμένων σημείωσε ο Παπαθανασίου στο 16ο λεπτό με πλασέ.

Ο Αστέρας πίεσε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο πλησίασε πολύ στην ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Στο 70ο λεπτό μετά από σέντρα του Κολιού από δεξιά, ο Ντινιωτάκης μέσα από τη μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ σούταρε, στέλνοντας την μπάλα να περάσει λίγο άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Πετρούσης πλάσαρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας την μπάλα να περάσει δίπλα από την εστία των φιλοξενουμένων.

Στο 78ο λεπτό ο Φιλάι μπήκε στη μεγάλη περιοχή της Λάρισας, σούταρε από πλάγια θέση, αναγκάζοντας τον Πρίφτη να πέσει στη γωνία του και να μπλοκάρει εντυπωσιακά την μπάλα.

Στο 85’ μετά από κόρνερ του Ντινιωτάκη, ο προωθημένος Κολιός έπιασε την κεφαλιά, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της Λάρισας Πρίφτη να κάνει την απόκρουση του αγώνα, καθώς με υπερένταση παρεχώρησε νέο κόρνερ κρατώντας την εστία του απαραβίαστη.

Διαιτητής: Γκριτζέπης
Αστέρας: Στεφανάκος, Κολιός, Πετρούσης, Παπαδημητρίου (56’ Βαλκάνος), Χαρμπάλης, Ζώης, Αναστασόπουλος (56’ Ντινιωτάκης), Σκόνδρας, Γιώτσας, Τογρού (66’ Χαρτσιάς), Φιλάι.
Λάρισα: Πρίφτης, Καρανίκας, Τζιώλης, Μπουρουτζίκας, Γκαλίτσιος, Κουσιώρας, Παπαθανασίου, Γκαμπέτας, Ιωαννίδης (79’ Συκιώτης), Τσιρογιάννης, Τσένος (60’ Κοτομπέλι).

Η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας…

Μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα ο Παύλος Δερμιτζάκης, ξεκίνησε σήμερα το πρωί το προπονητικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με όσους αγωνίστηκαν το Σάββατο με την Λάρισα να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν έκαναν κανονικά προπόνηση που περιελάμβανε πολλές ασκήσεις με μπάλα σε μικρό χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Χρήστος Πιπίνης, Σαλίμ Αράς και Κρις, ενώ ο Ράντοσλαβ Ματούσιακ δεν προπονήθηκε γιατί είχε πυρετό.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασαν ακόμα, λόγω των κλήσεων τους στις εθνικές ομάδες, ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ο Κώστας Φορτούνης και ο Νίκος Σκόνδρας

Η επόμενη προπόνηση του Αστέρα θα γίνει την Τρίτη το πρωί (11.00 π.μ.), όπου ουσιαστικά θα σημάνει και την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη (3.00 μ.μ.).

Τέλος, ο Αντριάν Μπαστία συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στον εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα.


 

 

Ηττήθηκε για πρώτη φορά στην Τρίπολη! Αρκαδικός-ΑΓΟ Ρεθύμνου 70-73
Μετά από εννέα μήνες και εννέα συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και του κυπέλλου Ελλάδος, ο Αρκαδικός ηττήθηκε στην Τρίπολη 70-73 από τον ΑΓΟΡ.

Ο Αρκαδικός βρέθηκε να χάνει ακόμα και με δεκατέσσερις πόντους, επτά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα (48-62), αλλά κάνοντας μία μεγάλη προσπάθεια στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κατάφερε να μειώσει αρχικά το παιχνίδι (54-62, 61-65) και εν συνεχεία να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 68-68 (00.38.7 πριν το φινάλε).

Στα τελευταία 26 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, ο Κυριακόπουλος των φιλοξενούμενων με εύστοχο τρίποντο, έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του Ρεθύμνου 68-71, ενώ στα 17.7 δευτερόλεπτα ο Κόκκαλης απάντησε με εύστοχο δίποντο, κάνοντας το σκορ 70-71.

Ο Αρκαδικός προσπάθησε να κλέψει την μπάλα από την γραμμή της επαναφοράς, αλλά το φάουλ που υπέπεσε ο Κόκκαλης στον Τσόχλα έδωσε το δικαίωμα στον τελευταίο να ευστοχήσει σε δύο ελεύθερες βολές στα τελευταία 04:3 δευτερόλεπτα, διαμορφώνοντας το τελικό 70-73, παρά το άστοχο τρίποντο του Μπρόζου στο φινάλε.

Διαιτητές: Βάρδαλος, Μαγκλόγιαννης, Θεωνάς

Δεκάλεπτα: 16-12, 30-33, 44-57, 70-73

Αρκαδικός (Σμυρνιώτης): Τσιότρας 4, Γκιζογιάννης 3, Παπαδάκης 8, Αντωνιάδης, Κόκκαλης 17 (1), Προδρόμου 5, Νεοφυτίδης, Μπρόζος 12 (1), Μόρφης, Γιαννουλάκος 8, Κατιάκος 13.

ΑΓΟΡ (Κουφός): Κυριακόπουλος 21 (5), Κούμουλος 9 (1), Γκρούντμπεργκ 13 (4), Σακελλαρίου, Τσόχλας 5 (1), Μαγκουνής, Γ. Θεοδωράκος 8 (2), Χαρισμίδης 3, Λάτοβιτς 14 (2), Πολίτης.

www.arcadikosbc.gr

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα