Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 03-02-2011

 

 

 

 
Ερώτηση για απόδοση αποζημιώσεων στους αγρότες από τον ΕΛΓΑ
Ερώτηση προς: τον Υπουργό Οικονομικών και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα την απόδοση αποζημιώσεων στους αγρότες από τον ΕΛΓΑ κατέθεσε χτες 2.2.2011 ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μαζί με ομάδα 22 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Όπως είναι γνωστό το Σεπτέμβριο του 2010 ψηφίστηκε ο νέος Νόμος περί γεωργικών ασφαλίσεων (Ν. 3877/2010) που καλύπτει το σύνολο της φυτικής και ζωικής παραγωγής στη χώρα και η ισχύς του άρχισε από 1-1-2011.

Με τον παραπάνω Νόμο καταργήθηκε η παρακράτηση της εισφοράς του 3% επί των τιμολογίων πώλησης των αγροτικών προϊόντων υπέρ ΕΛΓΑ και καθορίζεται νέος τρόπος καταβολής της εισφοράς.

Αυτή η διαδικασία αφορά την καλλιεργητική περίοδο του 2011 και εντεύθεν και οι νέες εισφορές που θα εισπραχθούν θα αρχίσουν να αποδίδονται στον ΕΛΓΑ από τον Ιούνιο και μετά.

Εκκρεμούν όμως οι πληρωμές των ζημιών του 2010 οι οποίες εκτιμώνται στα 80 εκατομμύρια ευρώ, περίπου. Οι ζημιές αυτές προβλέπεται να πληρωθούν από τις εισφορές που παρακρατήθηκαν από τους αγρότες με το προηγούμενο σύστημα του 3% επί των τιμολογίων πώλησης των αγροτικών προϊόντων που πούλησαν οι αγρότες εντός του 2010.

Αυτές οι εισφορές που εισπράχθηκαν από εμπόρους, συνεταιρισμούς ενώσεις κ.τ.λ. έχουν αποδοθεί στις αρμόδιες ΔΟΥ και υπολογίζονται σε 77 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο έχει εγγραφεί εξάλλου και στον προϋπολογισμό του 2011.

Είναι κατανοητό λοιπόν ότι για προφανείς λόγους υπάρχει άμεση ανάγκη απόδοσης προς τον ΕΛΓΑ του παραπάνω ποσού, προκειμένου ο ΕΛΓΑ να προχωρήσει ταχύτατα στην πληρωμή του συνόλου των ζημιών που έπληξαν τις παραγωγές όλης της χώρας.
Η μη έγκαιρη καταβολή των αποζημιώσεων αποτέλεσε διαχρονικά σημείο τριβής της αγροτιάς με το κράτος.

Η σταδιακή εξάλειψη αυτού του προβλήματος ενισχύει την αξιοπιστία του κράτους σε μια περίοδο που οι θεσμοί δοκιμάζονται στο σύνολο τους.

Πόσο μάλλον που στην εν λόγω περίπτωση οι καταγραφείσες ζημιές καλύπτονται σχεδόν στο σύνολο τους από εισφορές που έχουν ήδη παρακρατηθεί.

Σήμερα, όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια, είναι κοινά αποδεκτό πως η επανασύνδεση μας με τη γη συνιστά θεμελιώδη αναπτυξιακή επιλογή για την πατρίδα μας. Με αυτή την οπτική η έγκαιρη καταβολή των αποζημιώσεων ξεπερνά κατά πολύ τη λογική της απλής διαχειριστικής πράξης και είναι ένα συγκεκριμένο βήμα που οδηγεί σε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης της Πολιτείας με τους αγρότες.

Με βάση τα πιο πάνω ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:

Αν έχουν αποφασίσει να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την έγκαιρη καταβολή των αποζημιώσεων που αφορούν τις ζημιές του 2010 στους αγρότες.

 

 

 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ»
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας, ως συντονιστικό Κέντρο της Περιφέρειας, οργανώνουν σεμινάριο με θέμα: «Βασικές Αρχές της εκπαίδευσης ενηλίκων» στις 4 και 5 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη. Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν τα μέλη των παιδαγωγικών ομάδων των ΚΠΕ Καλαμάτας, Νέας Κίου, Μολάων, Σικυωνίων και οι Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να επιμορφωθούν στις βασικές αρχές της εκπαίδευσης ενηλίκων, έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος των ΚΠΕ: «Κέντρα Εκπαίδευσης για το περιβάλλον και την αειφορία – Δράσεις για ενήλικες», που ξεκίνησε να υλοποιείται τη φετινή σχολική χρονιά.

Επιμορφωτής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Αθανάσιος Καραλής, Επίκουρος Καθηγητής της Δια Βίου Μάθησης και της Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Τμήμα ΤΕΕΑΠΗ και Μέλος ΣΕΠ στο μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο ΕΑΠ. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη, ως έδρα της Περιφέρειας, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου από τις 3.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ. και το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου από τις 9.00 π. μ. έως τις 2.30 μ. μ.. και σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειρά δράσεων, που θα οργανώσουν φέτος τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δράσεις στο πλαίσιο της «Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης», που αφορούν την εκπαίδευση, ευαισθητοποίηση και ενημέρωση, των νέων και των πολιτών γενικότερα, για την ανάπτυξη γνωστικού και αξιακού υπόβαθρου σχετικά με το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη. Στόχος είναι μέσα από την εκπαίδευση τοπικών κοινωνικών ομάδων, να αποκτηθούν γνώσεις που θα προάγουν την κριτική σκέψη για την αντιμετώπιση της πολυπλοκότητας των περιβαλλοντικών προβλημάτων, θα ενισχύουν τις δεξιότητες για την επίλυση τους στην κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης και θα ενθαρρύνουν την αυτενέργεια και την ανάληψη συμμετοχικών πρωτοβουλιών. Επίσης στόχος είναι να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες της περιοχής των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.), ώστε να ενεργοποιηθούν στην κατεύθυνση της προστασίας της οικολογικής ισορροπίας, της ποιότητας ζωής και της βιωσιμότητας της ανάπτυξης, εμπλεκόμενοι με την επίλυση των τοπικών περιβαλλοντικών προβλημάτων. Τα Κ.ΠΕ. προγραμματίζουν δράσεις για όλη τη χρονιά με ομάδες όπως: Τάξεις Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας, υπάλληλοι της Αυτοδιοίκησης, Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, μέλη Συμβουλίων νέων, ΚΑΠΗ, Σύλλογοι της περιοχής, επαγγελματικές ομάδες που η δραστηριότητά τους συνδέεται με το περιβάλλον και την αειφορία, φοιτητές και μεταπτυχιακοί σπουδαστές Σχολών με συναφές αντικείμενο με κεντρικό άξονα τα τοπικά περιβαλλοντικά θέματα.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και εθνικούς πόρους.

 

 

 
Ημερίδες επιμόρφωσης για τον Καλλικράτη
Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.), στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, διοργανώνει 5 ημερίδες επιμόρφωσης στις οποίες θα συμμετάσχουν 1.250 στελέχη που υπηρετούν στην Περιφέρεια και στους νέους Δήμους της Πελοποννήσου.

Στο επίκεντρο των επιμορφωτικών αυτών δράσεων θα είναι η συνολική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη, οι αρμοδιότητες των νέων αποκεντρωμένων δομών, καθώς και ζητήματα προσωπικού, οργάνωσης των υπηρεσιών και οικονομικής διαχείρισης.

Οι ημερίδες θα διεξαχθούν στο Ναύπλιο (7/2/11), στην Τρίπολη (8/2/11), στη Σπάρτη (9/2/11), στην Καλαμάτα (10/2/11) και στην Κόρινθο (18/2/11).

Σεμινάρια για τη Διαφάνεια

Επιπλέον, το Ε.Κ.Δ.Δ.Α. διοργανώνει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δύο προγράμματα εκπαίδευσης 50 στελεχών των νέων Μονάδων Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της αυτοδιοίκησης. Τα σεμινάρια, διάρκειας τριών ημερών, θα διεξαχθούν στην Τρίπολη (9/3/11– 11/3/11 και 4/4/11 – 6/4/11).

Αναλυτικά ο τόπος και ο χρόνος διεξαγωγής όλων των σεμιναρίων, ανά Περιφέρεια και Πόλη, στον ιστότοπο του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. www.ekdd.gr

 

 

 
Φυγομαχία, λασπολογία και έλλειψη αντιπροτάσεων στο Δήμο Γορτυνίας
Ο Δήμος Γορτυνίας έχει να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα που οφείλονται στη μεγάλη του έκταση, την μορφολογία του εδάφους και την έλλειψη υποδομών, ακόμα και σε επίπεδο οργάνωσης των υπηρεσιών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της "Βοήθειας στο Σπίτι", όπου χρειάστηκε η κατεπείγουσα έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης με την Κοινωφελή Επιχείρηση του όμορου Δήμου Μεγαλόπολης, μέχρι να συσταθεί Κοινωφελής του Δήμου Γορτυνίας. Είναι η μόνη επιλογή για τη συνέχιση της απαραίτητης αυτής κοινωνικής υπηρεσίας, που είναι η ελάχιστη υποχρέωση προς τους πολίτες της τρίτης ηλικίας, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας που ζουν μόνοι στα χωριά.

Έχουμε ξεκινήσει έναν "αγώνα δρόμου" για να προλάβουμε να στήσουμε τις δομές αυτές μέσα στα χρονικά πλαίσια που ορίζει ο "Καλλικράτης". Ο Δήμος Γορτυνίας πρέπει επιπλέον να καλύψει και το χάσμα που υπάρχει με τους ήδη ανεπτυγμένους Δήμους, που διαθέτουν ήδη ανάλογες κοινωνικές υπηρεσίες, γιατί οι δημότες της Γορτυνίας δεν είναι πολίτες "δεύτερης κατηγορίας". Η προσπάθεια αυτή είναι συλλογική και καλούμε όλους να καταθέσουν τις προτάσεις τους, να πάρουν ενεργά μέρος στη δημιουργική προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της Γορτυνίας. Πρέπει άμεσα να μπουν οι βάσεις, πάνω στις οποίες θα στηριχθεί η ανάπτυξη του Δήμου.

Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε αυτά τα θέματα στην ημερήσια διάταξη και μας προκάλεσε έκπληξη η στάση του κ. Παρασκευόπουλου, που δέν κατέθεσε ούτε μία θετική πρόταση, επέλεξε την φυγομαχία από τα προβλήματα του τόπου, αναλώθηκε σε γενικόλογα λογίδρια για τη διαφάνεια και αποχώρησε! Είναι μια στάση "εξ' αποστάσεως" θεωρητικής ενασχόλησης με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με έντονα επικοινωνιακά και ελάχιστα πολιτικά χαρακτηριστικά, όπου ο κ. Παρασκευόπουλος, ως "κομήτης", θα περνάει κάθε τόσο από την Γορτυνία, για να καταγγείλει τα κακώς κείμενα. Ισως σε κάποιο πέρασμά του μας παρουσιάσει και κάποιες ολοκληρωμένες προτάσεις προς υλοποίηση. Είμαστε διατεθειμμένοι να περιμένουμε μέχρι όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι οι εκλογές τελείωσαν, πρέπει να δουλέψουμε και η Γορτυνία είναι πάνω από τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες.

Όμως, από το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο κ. Παρασκευόπουλος, συμπεραίνουμε ότι έχει παντελή άγνοια της κατάστασης του Δήμου, όταν αναφέρεται σε «ενοποίηση των δημοτικών επιχειρήσεων σε μία», τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία! Δεν έχει διαβάσει το άρθρο 107 του "Καλλικράτη", όπου προβλέπεται η σύσταση δύο επιχειρήσεων, μια Ύδρευσης και Αποχέτευσης και μια Κοινωφελή, που επείγουν λόγω της προσωρινής λύσης που δόθηκε για την «Βοήθεια στο Σπίτι» και γενικότερα της έλλειψης υποδομών. Ας ενημερωθεί τουλάχιστον για την σημασία που η ίδια η πολιτεία δίνει στις Αναπτυξιακές Εταιρίες των Δήμων και το μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΕΤΑΑ.

Ας γνωρίζει όμως ο κ. Παρασκευόπουλος, ότι η γενική και αόριστη αναφορά σε χιλιάδες δημοτικές επιχειρήσεις που "ήταν και παραμένουν πλυντήρια αδιαφανών διαδικασιών, προπέτασμα καπνού για συναλλαγές", όπως και το "στενό περιβάλλον των κολλητών", με αφορμή την επιτακτική ανάγκη της οργανωτικής συγκρότησης του Δήμου, είναι η τακτική που χρησιμοποιούν οι κοινοί συκοφάντες, όταν θέλουν να σπιλώσουν θεσμούς και υπολήψεις. Η διολίσθηση σε τέτοιες φρασεολογίες ίσως να είναι συνηθισμένη σε κάποιους κύκλους, αλλά δεν αρμόζει στην ιστορία, στον πολιτισμό και στα ήθη της Γορτυνίας. Δεν γνωρίζω αν οι συνυπογράφοντες το δελτίο τύπου γνώριζαν το περιεχόμενό του, αλλά ο καθένας, προσωπικά, οφείλει να ξεκαθαρίζει τη θέση του, δημόσια, όπως δημόσια διατυπώθηκαν τα υπονοούμενα.

Καλούμε για άλλη μια φορά τον κ. Παρασκευόπουλο να καταθέσει τις προτάσεις του, να ασκήσει όχι στείρα, αλλά δημιουργική αντιπολίτευση, όπως έκαναν οι άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Να ασχοληθεί ουσιαστικά με τα προβλήματα και το συμφέρον του τόπου, που χρειάζεται άμεσα τις υποδομές για ένα ολοκληρωμένο, τεκμηριωμένο και υλοποιήσιμο Επιχειρησιακό Σχέδιο. Εμείς θα είμαστε συνεπείς στην υπόσχεσή μας ότι "κανείς δεν περισσεύει και κανείς μόνος του δεν είναι αρκετός" στον κοινό μας αγώνα για τη Γορτυνία που αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας.

Γιάννης Σπ. Γιαννόπουλος
Δήμαρχος Γορτυνίας
29/1/2011

 

 

 

 
Ο Αρκαδικός καλεί τον κόσμο του
Το τμήμα μπάσκετ του Αρκαδικού ανακοινώνει ότι το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 στις 16.30 στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης, η ομάδα μπάσκετ ανδρών στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας θα αντιμετωπίσει τον ΑΓΟ Ρεθύμνου και καλεί το φίλαθλο κοινό της πόλης, να παρακολουθήσει τον αγώνα και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας.

Συνεχίστηκε η προετοιμασία για ΑΓΟΡ

Συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία του Αρκαδικού για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου (16.30) με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου στην Τρίπολη. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχει στρωθεί στη δουλειά, καθώς η ομάδα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και τα περιθώρια χαλάρωσης είναι ιδιαίτερα περιορισμένα.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης εν όψει του μεγάλου παιχνιδιού με την Κρητική ομάδα, εστίασε στην τακτική όπου ζήτησε από τους παίκτες του σε άμυνα και επίθεση συγκεκριμένα πράγματα στο «ελεγχόμενο» διπλό που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια της προπόνησης.

Οι παίκτες δούλεψαν κάποια συστήματα στο μισό γήπεδο, αλλά και κάποια κομμάτια του επιθετικού παιχνιδιού τους στα οποία επισημάνθηκαν από το προπονητικό τιμ κάποια λάθη στο ματς με τη Δράμα και φυσικά ο Γιάννης Σμυρνιώτης θέλει να μην επαναληφθούν στο παιχνίδι του Σαββάτου με το Ρέθυμνο.

Η προετοιμασία του Αρκαδικού συνεχίζεται σήμερα με το προπονητικό τιμ να ανεβάζει τους ρυθμούς, μετά τη χθεσινή διπλή προπόνηση τόσο το πρωί στο γυμναστήριο με βάρη, όσο και το απόγευμα στο γυμναστήριο με μπάλα και ασκήσεις στο παρκέ.

Στην προϊστορία αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων, ο Αρκαδικός είχε κερδίσει στην Τρίπολη στις 27 Φεβρουαρίου 2010 τον ΑΓΟΡ με 98-90 στην παράταση, ενώ η Κρητική ομάδα είχε κερδίσει στην έδρα της στις 7 Νοεμβρίου 2009 με 87-81.

Μία ώρα νωρίτερα με Ρέθυμνο

Για συγκοινωνιακούς λόγους ο αγώνας Αρκαδικός – ΑΓΟ Ρεθύμνου για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει στις 16.30.


 

 

Έγινε η παρουσίαση της γυναικείας ομάδας του Αρκαδικού
Σε μία ιδιαίτερα σεμνή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της φετινής γυναικείας ομάδας του Αρκαδικού, η οποία θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εκτός του ρόστερ της γυναικείας ομάδας, παρόντες στην εκδήλωση ήταν αρκετοί γονείς των αθλητριών που έδειξαν πώς θα συμπαρασταθούν στη φετινή προσπάθεια κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του εκπροσώπου των γονέων της ομάδας μπάσκετ γυναικών Δημήτρη Κοσκινά: «Θα ήθελα να μεταφέρω στον εκπρόσωπο της διοίκησης του Αρκαδικού και έφορο της γυναικείας ομάδας αλλά και στη διοίκηση της ομάδας, ότι οι γονείς θα βρίσκονται κοντά σ’ αυτή την προσπάθεια που εσείς ξεκινήσατε. Εμείς αποτελούμε τους υποστηρικτές σας».

Το κλίμα στην ομάδα έδειξε πώς είναι οικογενειακό, τα πειράγματα δεν έλειψαν, αφού όλες οι παίκτριες του Αρκαδικού έχουν μία πολύ καλή σχέση και θέλουν να οδηγήσουν την ομάδα ψηλά το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο έφορος και υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος, μίλησε για τη φετινή προσπάθεια του Αρκαδικού, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της γυναικείας ομάδας και των αθλητριών που θα στελεχώσουν τη φετινή ομάδα παραλαμβάνοντας η καθεμία παίκτρια την φανέλα της από τον υπεύθυνο του τμήματος Πάνο Χαραλαμπόπουλο.

Ο Χαραλαμπόπουλος από την πλευρά του τόνισε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ που είσαστε μαζί μας, στην καινούργια προσπάθεια που ξεκινάει στο χώρο του μπάσκετ και στην πόλη μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας όπως μεταξύ άλλων τους γονείς, τη διοίκηση του Αρκαδικού, τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο που σήμερα δεν είναι μαζί μας γιατί συνοδεύουν την ανδρική ομάδα.

Για μένα προσωπικά είναι μέρα συγκινησιακή, γιατί πριν έξι χρόνια ξεκινήσαμε με ένα-δύο κορίτσια, να κάνουμε μία προσπάθεια να προχωρήσουμε σε μία καινούργια ομάδα. Τα δύο κορίτσια έγιναν τέσσερα, έξι και σήμερα φτάσαμε αισίως στα σαράντα.

Είπαμε να βοηθήσουμε την ομάδα αυτή μαζί με κορίτσια που έχουν παίξει μπάσκετ περισσότερα χρόνια και να δώσουμε μία ώθηση στο να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην άνοδο της ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία και να έχουμε εκεί μεγάλες επιτυχίες.

Θα ευχηθώ να είναι τα κορίτσια μας γερά, να έχουν καλή τύχη, πολλές επιτυχίες και θα βοηθήσουμε όλοι μας και σαν διοίκηση και σαν γονείς ξεχωριστά, στο να προχωρήσει η ομάδα αυτή μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τα καινούργια κορίτσια ξέχωρα από τα κορίτσια που αποτελούν τον κορμό της ομάδας».

Μετά το τέλος της παρουσίασης, ο Πάνος Χαραλαμπόπουλος έκατσε στο τραπέζι με τις αθλήτριες και τους μίλησε για τους στόχους της ομάδας και την προοπτική που υπάρχει σε αυτήν τα επόμενα χρόνια.

Ο έφορος της ομάδας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον χορηγό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Νίκο Κανακάρη, αλλά και τον προπονητή της πρώτης προσπάθειας σύστασης των ακαδημιών Πάνο Γεωργακόπουλο, όπως έκανε και με τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ, Βελισάριο Τσαμακλή, Γιάννη Καστρίτη και Φωτούλα Βολωνάκη.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα