Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 02-02-2011

 

 

 

 
Εικόνες της Αρκαδίας με μουσική Γιώργου Κατραλή
Αξίζει να δείτε το βίντεο με τίτλο:
Εικόνες της Αρκαδίας με μουσική Γιώργου Κατραλή
στην ηλεκτρονική διεύθυνση
http://www.youtube.com/watch?v=FzGkWD4S9F0
ή στην ιστοσελίδα του Αττικού Ωδείου:
http://www.attikoodeiotripolis.gr/gkatralis/videos.html#

 

 

 
Επίσκεψη ΟΛΜΕ στην Τρίπολη
Αύριο Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου θα επισκεφθεί σχολεία της Τρίπολης το μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ Γιώργος Αλεβυζάκης. Το πρόγραμμα των επισκέψεων έχει ως εξής:

9.45 π.μ. : 1ο Γυμνάσιο-1ο Λύκειο
10.40 π.μ.: 3ο Γυμνάσιο-3ο Λύκειο
11.30 π.μ.: 2ο Γυμνάσιο-2ο Λύκειο
12.10 μ.μ.: 4ο Λύκειο
1.00 μ.μ. : 1ο ΕΠΑΛ-2ο ΕΠΑΛ
12.30π.μ. : Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. στα γραφεία της ΕΛΜΕ Αρκαδίας

 

 

 
Ανακοινώσεις ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών
ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ στη ΓΣ της ΕΛΜΕ Αρκαδίας (ΠΕΜΠΤΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 7.30 μ.μ. -4ο Ε.Λ. Τρίπολης) και των Συλλόγων (Φλεβάρης 2011)

www.edupame.gr

Συνάδελφοι-συναδέλφισσες Περισσότερα...
----------------------------------------------------------------------
ΔΣ ΟΛΜΕ
ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΜΕ Περισσότερα...

 

 

 
ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: ΝΑΙ να ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ να κάνουμε ρήξη. ΤΩΡΑ πριν είναι αργά...
Στο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας πριν ένα χρόνο προβάλαμε θέσεις οι οποίες και σήμερα είναι επίκαιρες περισσότερο από ποτέ.

Υπογραμμίζαμε ότι: «Το συνδ. κίνημα στην Δ.Ε.Η πρέπει να αντισταθεί υπερασπιζόμενο τα συμφέροντα των εργαζομένων της Επιχείρησης και του ελληνικού λαού. Η ΓΕΝ.Ο.Π/Δ.Ε.Η με την στάση της δεν συνέβαλλε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα στην ανάδειξη και διεκδίκηση των προβλημάτων της Επιχείρησης. Την τελευταία περίοδο αναπτύχθηκε μια πιο ουσιαστική δραστηριότητα του σ.κ στην Επιχείρηση σε σχέση με προηγούμενα που όμως θα κριθεί από τον εάν αποκτήσει σταθερή βάση, διεκδικητικό και αγωνιστικό προσανατολισμό στις νέες συνθήκες των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Επιχείρηση και οι εργαζόμενοι».

Τονίζαμε με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι: «Επιβάλλεται να αλλάξει την κατάσταση στην ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με ενίσχυση της αυτονομίας της από τα κόμματα και την εργοδοσία, με βαθιά ανανέωση προσώπων, με ενίσχυση της δημοκρατικής λειτουργίας των οργάνων της, την τεκμηρίωση και στήριξη της συνδικαλιστικής δράσης με την συγκρότηση κλαδικού ΙΝ.Ε, με πλήρη διαφάνεια στις εσωτερικές της λειτουργίες (Ο.Κ.Δ.Ε, κ.λ.π). Με την μετατροπή της σε ισχυρό εκφραστή των εργατικών συμφερόντων της ΔΕΗ, του κλάδου της ηλεκτρικής ενέργειας και της ανάπτυξης της χώρας μας».

Διατυπώσαμε την Στρατηγική μας, ότι: «το ηλεκτρικό ρεύμα είναι αγαθό απαραίτητο για την ανθρώπινη διαβίωση του πολίτη και πρέπει να παράγεται και να διανέμεται από το κράτος. Είμαστε ανυποχώρητοι στο στόχο: Δ.Ε.Η αποκλειστικά στο Δημόσιο, υπηρέτη της ανάπτυξης στην χώρα μας και του ελληνικού λαού επανακτώντας την δημόσια ιδιοκτησία και τον κοινωνικό της έλεγχο. Απεγκλωβισμός της Επιχείρησης από τον κυβερνητικό εναγκαλισμό και τα ιδιωτικά συμφέροντα με τον Δημοκρατικό της Εκσυγχρονισμό και την Αναδιοργάνωση της, με σύγχρονη και αποτελεσματική λειτουργία».

Σε πρωτόγνωρα δύσκολη θέση απέναντι στους εργαζομένους και την κοινωνία βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ μετά τη χορήγηση δανείου από τη ΔΕΗ και τις συνεχείς αναφορές τηλεοπτικών εκπομπών για επιχειρηματική δράση συνδικαλιστικών στελεχών.
Γεγονότα και πρακτικές που αμαυρώνουν την εικόνα της λειτουργίας και του ρόλου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, διαβάλουν την ανάγκη εκπροσώπησης και υπονομεύουν την παρέμβαση της πιο ισχυρής συνδικαλιστικής οργάνωσης της χώρας.

Στις σημερινές κρίσιμες για τη ΔΕΗ συνθήκες και τις γενικότερες εξελίξεις στην ηλεκτρική ενέργεια (επιτάχυνση «απελευθέρωσης», περαιτέρω ιδιωτικοποίηση με παραχώρηση λιγνιτικών Μονάδων, δημιουργία θυγατρικών, προώθηση νέων περικοπών μισθών σε βάρος των εργαζομένων, κ.λ.π), η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες και δράσεις αντίστασης στις αντιλαϊκές πολιτικές κυβέρνησης και τρόικας που επιδιώκουν εξυπηρέτηση των ιδιωτών σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων.

Χωρίς καμία χρονοτριβή, κωλυσιεργία ή πολύ περισσότερο συγκάλυψη όλων των απαράδεκτων, ανήθικων και εκφυλιστικών γεγονότων που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και όσων ενδεχομένως οι παροικούντες «εν τη Ιερουσαλήμ» να γνωρίζουν επιβάλλεται να ληφθούν γενναίες και τολμηρές αποφάσεις, κάτι που απαιτούν άμεσα οι εργαζόμενοι, για να υπάρξει κάθαρση, ανασυγκρότηση της λειτουργίας και ενδυνάμωση της δράσης ανακτώντας στην πράξη τα χαρακτηριστικά της πιο ισχυρής συνδικαλιστικής οργάνωσης στο συνδικαλιστικό τοπίο τώρα πριν να είναι αργά.

Στην βάση αυτή καθοριστικό ρόλο θα πρέπει να παίξουν όλοι οι εργαζόμενοι και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι στα Πρωτοβάθμια Σωματεία (Παραρτήματα, κ.λ.π).
Κυρίαρχο επίσης ρόλο μιας προοπτικής ανασυγκρότησης και δράσης στο σ.κ της ΔΕΗ θα πρέπει να διαδραματίσει η συγκροτημένη και συστηματική παρέμβαση ενός αυτόνομου, ταξικού, ριζοσπαστικού ρεύματος ιδεών και δράσης που η απουσία του είναι εμφανής και στον προσανατολισμό της δράσης της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Τέλος ο πιο ασφαλής δρόμος αναγέννησης του σ.κ περνάει από την ουσιαστική συζήτηση με τους εργαζόμενους και την προσφυγή σε έκτακτο εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο, αποφεύγοντας φαινόμενα πεπατημένων καταστάσεων και «τακτοποιήσεις» που επέδρασαν αρνητικά, διασφαλίζοντας μια νέα πορεία στην σημερινή κοινωνικοπολιτική συγκυρία για τη ΔΕΗ, τους εργαζόμενους και το μέλλον της χώρας μας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Σαράντος
Μέλος της Διοίκησης του Σωματείου
Ορυχείων - Σταθμών (Σ.Ο.Σ) ΔΕΗ Μεγ/λης

 

 

 
Κυτταρικές θεραπείες για καρδιακή ανεπάρκεια
Θετικά αναμένονται να είναι τα πρώτα αποτελέσματα των κλινικών εφαρμογών που γίνονται και στη χώρα μας σε διάφορα νοσοκομεία με προγονικά κύτταρα σε ασθενείς με πρόβλημα καρδιακής ανεπάρκειας!!!

Αυτό τόνισε κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της Εταιρείας Μελέτης και Έρευνας της Καρδιακής Ανεπάρκειας και καθηγητής του πανεπιστημίου της Αθήνας κ Ιωάννης Νανάς.

«Οι θεραπείες αυτές, συμπλήρωσε ο κ Νανάς, έχουν αποδειχθεί ασφαλείς, είχαν θετικά αποτελέσματα σε πειραματικό στάδιο και τώρα αναμένουμε να έχουν θετικά αποτελέσματα και στην κλινική εφαρμογή τους».

Οι κυτταρικές θεραπείες, όπως τονίστηκε στη Συνέντευξη Τύπου, για την αντιμετώπιση της καρδιακής ανεπάρκειας, αποτελούν την ελπίδα της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας. Κι αυτό γιατί τα προσφερόμενα μοσχεύματα δεν επαρκούν να καλύψουν τις ανάγκες για μεταμόσχευση καθώς καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός των ασθενών με καρδιακή ανεπάρκεια. Περισσότερα...

 

 

 
Συνέντευξη Δερμιτζάκη για το παιχνίδι με Λάρισα
Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου, ο προπονητής του Αστέρα Παύλος Δερμιτζάκης για το παιχνίδι με του Σαββάτου με την Λάρισα.

Για το παιχνίδι με Ατρόμητο: «Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που θεωρώ ότι η ομάδα έκανε μία καλή εμφάνιση, ξέραμε τι θέλαμε και τι ζητούσαμε στον αγωνιστικό χώρο, ήμασταν πάρα πολύ καλά διαβασμένοι που παίζει σημαντικό ρόλο. Τακτικά και στη φάση της μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση πήγαμε πολύ καλά.

Δυστυχώς και ενώ κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε κάποιες ευκαιρίες και να πάρουμε το ματς.

Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Θα έλεγα μάλιστα πώς αν δεν μπορείς να πάρεις ένα παιχνίδι, τουλάχιστον να μη το χάσεις. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού. Οτιδήποτε θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας είναι κέρδος, βάση της βαθμολογίας της ομάδας και βάση του προγράμματος που έχει μέχρι το τέλος. Ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία»

Για το παιχνίδι του Σαββάτου: «Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, από τα δυσκολότερα παιχνίδια, γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει ανακάμψει τον τελευταίο καιρό και αγωνιστικά και βαθμολογικά. Ο στόχος είναι κοινός και αυτό το παιχνίδι είναι «Ο Θάνατος σου, η Ζωή μου».

Θεωρώ ότι όλοι έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα αυτού του παιχνιδιού, έχουν την ενημέρωση που πρέπει να έχουν για τον αντίπαλο, θα δουλέψουμε μέχρι το παιχνίδι πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουμε και γενικά όλα τα παιδιά δείχνουν μία αγωνιστική πειθαρχία, μία σοβαρότητα και έχουν καταλάβει την κρισιμότητα αυτού του παιχνιδιού, αλλά και όλων των παιχνιδιών μέχρι το τέλος.

Η νίκη είναι ο στόχος και φυσικά η εκμετάλλευση της έδρας.
Επίσης, ζητάμε τη συμπαράσταση του κόσμου, γιατί θεωρώ ότι σε επαρχιακές ομάδες παίζει σημαντικό ρόλο και πραγματικά μπορεί να είναι σε αυτή την καμπή του πρωταθλήματος να είναι ο 12ος παίκτης. Πραγματικά όλοι τον έχουμε ανάγκη και η παρουσία του θα μας βοηθήσει να υπερβάλλουμε εαυτούς και να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο, που δεν είναι άλλος από το να παραμείνει η ομάδα στην υψηλότερη ποδοσφαιρική κατηγορία.»

Για το κλειδί της νίκης: «Σε αυτά τα παιχνίδια αυτό που μετράει, εκτός από τα τακτικά σημεία, είναι το πάθος, η δύναμη και η διάθεση που θα δείξουν τα παιδιά και φυσικά η υπομονή και η επιμονή»

Για τον Παπάζογλου: «Οι μεταγραφές έγιναν με βάση κάποιες αδυναμίες που έχουμε δει στην ομάδα. Θεωρώ πώς ο Παπάζογλου είναι καλός παίκτης, είναι νέος, φιλόδοξος και πιστεύω πώς μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, αλλά και να βοηθηθεί ο ίδιος.
Έχει τα προσόντα, έχει την ικανότητα, έχει την θέληση να μπορέσει να δώσει κάποια γκολ που θα φέρουν νίκες και βαθμούς στον Αστέρα. Τόσο αυτός, όπως και όλα τα παιδιά που είναι σε καλή κατάσταση και θα δείχνουν ζήλο, γιατί εγώ δεν ξεχωρίζω κανέναν, θα είναι αυτός που θα παίρνει ευκαιρίες και θα χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας. Όλοι θέλουμε το καλό της ομάδας και κατά επέκταση το καλό το δικό μας»

Για τον Φορτούνη: «Όλα τα παιδιά παίζουν με βάση την απόδοση και τις ανάγκες κάθε παιχνιδιού. Ο Φορτούνης είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ανάλογα με τον αγώνα, όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή»

Για την μετάβαση από την άμυνα σε επίθεση: «Είναι σημαντικό κομμάτι του ποδοσφαίρου. Στο β’ ημίχρονο με Ολυμπιακό και με Ατρόμητο, η μετάβαση από άμυνα σε επίθεση, αλλά και από επίθεση στην άμυνα ήμασταν σε πάρα πολύ καλό βαθμό. Από επίθεση στην άμυνα αποτρέψαμε τον αντίπαλο να κάνει γκολ.

Εμείς πατήσαμε στην περιοχή, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν κάναμε γκολ που θα μας δώσει τη δυνατότητα της νίκης. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Το γκολ είναι τακτικό κομμάτι, βγαίνει μέσα από την συνεργασία και τις τοποθετήσεις των παικτών, αλλά είναι θέμα ικανότητας, αλλά και τύχης. Την τύχη πρέπει να την προκαλέσεις, δεν έρχεται μόνη της. Πρέπει να την προκαλέσεις.

Θεωρώ πώς μπορούμε και πιστεύω πώς στο παιχνίδι του Σαββάτου θα βάλουμε γκολ, που θα μας δώσει και την ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος για να σκοράρει η ομάδα και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για τη ψυχολογία: «Το κομμάτι αυτό έχει να κάνει, με τη συνεχή ομιλία των παιδιών, αναπτέρωση ηθικού, να πιστεύουν στις δυνατότητες τους και φυσικά το πρώτο πράγμα που αλλάζει τη ψυχολογία στην ομάδα είναι το αποτέλεσμα.

Όταν έρθει το αποτέλεσμα όλα είναι καλά. Το αντίθετο, όσο και αν δουλεύεις και μοχθείς μέσα στο γήπεδο, αν δεν έρχεται το αποτέλεσμα δημιουργείται πρόβλημα»

Για τον ψηλό σέντερ φορ: «Ο ψηλός επιθετικος στην επίθεση δεν παίζει πάντα τον ρόλο του να πάρει την κεφαλιά για να σημειώσει γκολ. Παίζει και τον ρόλο του να κρατήσει την μπάλα, να ταλαιπωρήσει τους αμυντικούς και να ανοίξει τους διαδρόμους για να βγουν στην επίθεση παίκτες από πίσω. Είναι σημαντικό να έχεις έναν ψηλό παίκτη που να έχει την ικανότητα να παίρνει κεφαλιές»

Για το σύστημα που ακολουθεί η ομάδα: «Ανάλογα με το υλικό που έχεις, προσπαθείς να βρεις το σχηματισμό. Δεν κάνει ο σχηματισμός το υλικό, αλλά το υλικό τον σχηματισμό.

Εγώ δεν ήμουν την αρχή της χρονιάς εδώ. Τώρα βρήκα μία ομάδα και ψάχνουμε να βρούμε το σύστημα που αρμόζει επιθετικά και αμυντικά, για να μας βοηθήσει να πάρουμε αποτέλεσμα.
Η ομάδα έπαιζε με έναν σχηματισμό, που θεωρώ ότι μέχρι κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν αλλάζει και δεν το θεωρώ σωστό να αλλάξεις πολλά πράγματα.

Πρέπει να σας πω, γιατί πολλές φορές το έχω ακούσει, ότι ο σχηματισμός που ακολουθεί η ομάδα είναι ένας επιθετικός. Εγώ πιστεύω πώς είναι τέσσερις. Μπορώ να αποδείξω ότι αυτός ο σχηματισμός είναι καλύτερος επιθετικός σχηματισμός από το 4-4-2.

Όλα κρίνονται από τα χαρακτηριστικά των παικτών. Η ομάδα έχει στηθεί για αυτόν τον σχηματισμό. Δεν έχουμε τα χρονικά περιθώρια για 100% αφομοίωση νέου σχηματισμού από την ομάδα. Να είστε σίγουροι όμως ότι θα γίνει και αυτό. Ο σχηματισμός που έχει η ομάδα πήγε καλά, απλά λείπει το γκολ»

Η διάθεση εισιτηρίων για Λάρισα

Εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα της 21ης Αγωνιστικής με την ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011, θα προπωλούνται από το εκδοτήριο της Πλατείας Πετρινού 11.00 π.μ. - 6.00 μ.μ. από την Πέμπτη 3/2/2011 έως το Σάββατο 5/2/2011.
Την ημέρα του αγώνα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 11.00πμ έως τις 5.15μμ.

Τα εισιτήρια σε όλες της θύρες κοστίζουν 20€. Στη Θύρα 2 Τμήμα Α εκδίδονται και παιδικά/φοιτητικά/στρατιωτικά εισιτήρια με αξία 10€.

Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου. Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα.

Ώρα έναρξης αγώνα : 5.15μμ – Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011
Ώρα ανοίγματος Θυρών : 3.15μμ

Συνεχίστηκε η προετοιμασία

Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Λάρισα, με τον προπονητή της ομάδας Παύλο Δερμιτζάκη να δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Χρήστος Πιπίνης, Σαλίμ Αράς (που επέστρεψε από τη Γαλλία), ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, που όμως θα μπει από αύριο κανονικά στην προπόνηση.


 

 

ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΑΤ
Πλούσιο σε αγωνιστικές δραστηριότητες θα είναι το Σαββατοκύριακο 5-6 Φεβρουαρίου 2011 για τις ομάδες του συλλόγου μας.

Η προαγωνιστική μας ομάδα θα συμμετέχει με οκτώ (8) αθλητές το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στην Χειμερινή Ημερίδα Ορίων 10-11-12 ετών που διεξάγεται στην Πάτρα.
Η αγωνιστική ομάδα θα συμμετέχει με εννέα (9) αθλητές στο 7ο Κύπελλο «Ευ Αγωνίζεσθαι» που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 5-6 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ. Στόχος των αθλητών της αγωνιστικής μας ομάδας είναι να βελτιώσουν του χρόνους τους ώστε να πιάσουν τα όρια για την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Τα ονόματα των αθλητών μας είναι:
ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ:
Αγγελόπουλος Πέτρος Κωτσίρου Βασιλική
Αγγελοπούλου Ζωή Μανωλόπουλος Δημήτρης
Κανατά Γεωργία - Δέσποινα Μανωλόπουλος Χαράλαμπος
Κόκκος Θεόδωρος Σιψή Κων/να

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Ασσιούρας Νικόλαος Κωστόγιαννη Μαριλένα
Γκιντώνης Φίλιππος Κωτσίρος Γιάννης
Καλδή Χρύσα Μανωλοπούλου Βανέσσα
Καραμήτου Αναστασία Πλιάκας Δημήτριος
Καραμήτου Κωνσταντίνα
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας.

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ     ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΦΩΤΗ

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα