Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 30-01-2011

 

 

 

 
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 0-0
Άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας…

Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας πήρε ο Αστέρας, που αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά είχε ρυθμό, είχε δυνατές μονομαχίες κρατώντας το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων που το παρακολούθησαν.

Ο Αστέρας καλά διαβασμένος, πίεσε αποτελεσματικά τους γηπεδούχους, αποσυντονίζοντας το επιθετικό τους παιχνίδι, ενώ στον αντίποδα είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και έβγαινε με αξιώσεις στην επίθεση δημιουργώντας προϋποθέσεις για κάτι καλό.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 23ο λεπτό, όταν ένα σουτ του Ουριμπάρι λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ατρόμητου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μιχαηλίδης σε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης με την εκτέλεση του κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους και βγήκε πίσω από το σώμα του Μπαρτολίνι που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία.

Στο 29ο λεπτό ο Ατρόμητος βγήκε για πρώτη φορά με αξιώσεις στα καρέ του Ματίας Ντεγκρά, όταν ο Καμαρά βγήκε τετ-α-τετ με τον Αργεντινό τερματοφύλακα του Αστέρα που απέκρουσε –κλείνοντας την αριστερή το γωνία- παραχωρώντας κόρνερ.

Στο 35’ ο Φρανκού σούταρε, αλλά ο καλά τοποθετημένος Μιχαηλίδης μπλόκαρε την μπάλα. Ο ίδιος παίκτης στο 50’ έκανε κούρσα 30 μέτρων και πριν μπει στη μεγάλη περιοχή, πάσαρε αριστερά στον επερχόμενο Ουριμπάρι που σούταρε δυνατά στην κλειστή γωνία του Μιχαηλίδη, αναγκάζοντας τον πορτιέρο των γηπεδούχων να πέσει και να παραχωρήσει κόρνερ.

Στο 70ο λεπτό ήταν σειρά του Ροτζέριο να κάνει κούρσα 30 μέτρων και να βγάλει τον Λαδάκη τετ-α-τετ με τον Μιχαηλίδη, αλλά το πλασέ του Μακεδόνα χαφ απέκρουσε με το πόδι σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου. Στη συνέχεια της φάσης και μετά την εκτέλεση κόρνερ, ο Μπαστία σούταρε πολύ δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα να περάσει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μιχαηλίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος είχε μόλις μία καλή επιθετική στιγμή στο 77’ όταν το ανάποδο ψαλίδι του Σφακιανάκη μπλόκαρε εύκολα ο Ματίας Ντεγκρά. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ροτζέριο έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Διαιτητές: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Νάστος, Δάρλας, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Αναστασάκος (62' Περόνε), Σφακιανάκης, Τάτος (68' Μπρίτο), Καμαρά, Σαγκανόφσκι (76' Σαρμιέντο).
Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι, Ορόθκο, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα, Ουντότζι (85' Μαρσέλο), Ροτζέριο (90' Ματούσιακ), Φρανκού (73' Ρούμπιλ).

Ξέρετε ότι…
- Ο Αστέρας δεν έχει δεχθεί γκολ σε τρεις επισκέψεις του στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Την πρώτη χρονιά κέρδισε 2-0, ενώ πέρσι και φέτος πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με 0-0.
- Στον αγώνα του Περιστερίου ντεμπουτάρισαν με τη φανέλα του Αστέρα ο Πολωνός Ράντοσλαβ Ματούσιακ και ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο.
- Με τον Ατρόμητο αγωνίστηκαν δύο πρώην παίκτες του Αστέρα, ο Ηλίας Αναστασάκος και ο Ανδρέας Τάττος.
- Επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στην αρχική ενδεκάδα του Αστέρα ο Αργεντινός Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι.
- Εκτός 18άδας για τον Αστέρα έμειναν σήμερα ο Ισπανός Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο και ο Σκωτσέζος Μαρκ Κερ.
- Περίπου 100 φίλοι του Αστέρα βρέθηκαν στο γήπεδο του Περιστερίου, υποστηρίζοντας την αγαπημένη τους ομάδα σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι.

Οι δηλώσεις Δερμιτζάκη στο Περιστέρι

Μετά τη λήξη του αγώνα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ο προπονητής του Αστέρα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και στην καθιερωμένη συνέντευξη που ακολουθεί. Τα βασικότερα σημεία της συνέντευξης έχουν ως εξής: «Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στην τακτική. Δεν αφήσαμε τον Ατρόμητο να μας δημιουργήσει φάσεις, αλλά και στην επιθετική τακτική πήγαμε καλά και δώσαμε χώρους έτσι ώστε να μπορέσουμε να βγούμε στην αντεπίθεση. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ό,τι παίρνεις εκτός έδρας είναι καλό. Καλή πορεία στον Ατρόμητο.

Ο Αστέρας διαθέτει καλούς παίκτες. Με μια αλλαγή προπονητή αλλάζουν και κάποια τακτικά κομμάτια. Δουλέψαμε όπως μπορούσαμε και ήμασταν καλά ενημερωμένοι για τον Ατρόμητο. Έγινε καλή δουλειά και πήραμε κάτι θετικό. Το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως το είχαμε μελετήσει και ανάλογα με τα πλάνα που είχαμε καταστρώσει. Στις κόντρα επιθέσεις κάναμε φάσεις αλλά όχι γκολ.

Είμαστε σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος. Όλες οι ομάδες είναι καλές και κάνουν προσπάθεια για την παραμονή τους στην κατηγορία. Θα κοιτάμε πρώτα την ομάδα μας. Να πάρουμε τα ματς στην έδρα μας και έπειτα αν μας βοηθήσουν και τα άλλα αποτελέσματα θα είναι ό,τι καλύτερο. Πρέπει να πάρουμε τα επόμενα ματς.»


Ισοπαλία 0-0 και για τους νέους…
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 0-0


Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά τελικά έμειναν στην «λευκή ισοπαλία» και πήραν από έναν βαθμό στο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου.
Ατρόμητος: Ραχιώτης, Καμβύσης, Βαγγέλης, Σκουρλής (89’ Σεφερλής), Λίμνιος, Αγγελίνας (75’ Μιχαλάτος), Δαβίλας (60’ Παπαδόπουλος), Αγκόλι, Κυράννος, Αθανασίου, Μπιλίτσης.
Αστέρας: Κυριακόπουλος, Κολιός, Πετρούσης, Παπαδημητρίου, Ποτήρης (45’ Χαρμπάλης), Ζώης, Διαμαντόπουλος, Σκόνδρας, Γιώτσας (75’ Γκαιδατζής), Κουρμπέλης, Σαραντόπουλος (22’ Φιλάι).
- Οι έφηβοι (Κ-17) του Αστέρα έχασαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας από τον Παναθηναϊκό με 2-0.

 

 

 
Η πρώτη ήττα του 2011... ΚΑΟ Δράμας-Αρκαδικός 83-61
Την πρώτη του ήττα μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας γνώρισε ο Αρκαδικός, που ηττήθηκε 83-61 στη Δράμα από τον γηπεδούχο ΚΑΟΔ.

Ο Αρκαδικός έμεινε πίσω στο σκορ από την αρχή του παιχνιδιού, αλλά έχασε την επαφή του στο τρίτο δεκάλεπτο όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με είκοσι τρεις πόντους (65-42).

Παρά την ήττα του στη Δράμα, ο Αρκαδικός παραμένει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με το Λαύριο, την Ελευσίνα, τους Ίκαρους Σερρών και το Ρέθυμνο. Η Κρητική ομάδα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Αρκαδικού το προσεχές Σάββατο 5 Φεβρουαρίου.

Διαιτητές: Διαμαντής, Νικολούλης, Τάτσικας
Δεκάλεπτα: 24-15, 44-32, 65-42, 83-61
ΚΑΟΔ (Τακιανός): Στυλίδης, Βουκαντίνοφ 29 (3), Κατσαρές 8, Μαργαρίτης 4, Χούμας 2, Κιτσούλης 15 (2), Μπένας 4, Σουρλής 2, Γιοβάνοβιτς 13, Τσαμάτος 6.
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Σμυρνιώτης): Τσιότρας, Γκιζόγιαννης 9 (1), Παπαδάκης 10, Αντωνιάδης 3, Κόκκαλης 4, Προδρόμου 8, Νεοφυτίδης 4, Μπρόζος, Μόρφης, Γιαννουλάκος 3, Κατιάκος 19.


 

 

Μία ώρα νωρίτερα το παιχνίδι του Αρκαδικού με το Ρέθυμνο
Για συγκοινωνιακούς λόγους ο αγώνας Αρκαδικός – ΑΓΟ Ρεθύμνου για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου αντί της προγραμματισμένης ώρας 17.30 θα ξεκινήσει στις 16.30.

 

 

 
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ FITNESS - AEROBIC
Μεγάλη απήχηση είχε το πρώτο σεμινάριο fitness - aerobic που διοργανώθηκε από γνωστούς γυμναστές του studio one στην Τρίπολη. Πιο συγκεκριμένα το γυμναστήριο Body Art είχε την τιμή να διοργανώσει πρώτο αυτό το μεγάλο event. Η ομάδα του, μοναδικού από τους τρείς instructors, Αρκάδα γυμναστή Γιώργου Παπαδόπουλου έδωσε δύο μέρες και την ψυχή του για να παρουσιάσει ένα event αντάξιο, τόσο των δυνατοτήτων των γυμναστών, όσο και του κοινού της πόλης μας.

Ενδεικτικό της επιτυχίας ήταν ότι παραβρέθηκαν στο σεμινάριο αρκετοί φίλοι του aerobic, οι οποίοι δεν άνηκαν στην δύναμη του συγκεκριμένου γυμναστηρίου που είχε και την φιλοξενία του σεμιναρίου. Την ομάδα των γυμναστών που πλαισίωναν τον Γιώργο Παπαδόπουλο ήταν οι Παπάζογλου Αδαμαντία και Tahiraj Mirjan, όλοι τους instructors του Studio One.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγο σεμινάριο θα επαναληφτεί στην πόλη μας ακόμα 2 φορές σε ημερομηνίες και χώρους που σύντομα θα σας γνωστοποιηθούν.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα