Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 29-01-2011

 

 

 

 
Εκδήλωση για την εορτή των Τριών Ιεραρχών
Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο πλαίσιο της εορτής των Τριών Ιεραρχών, διοργανώνει εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης και ώρα 11:30 π. μ.

Την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης θα εκφωνήσει ο Ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Λεωνίδας Μπαρτζελιώτης, ιδρυτής του "Διεθνούς Κέντρου Φιλοσοφίας και Διεπιστημονικής Έρευνας" μετεξέλιξη του οποίου αποτελεί το "Ολυμπιακό Κέντρο Φιλοσοφίας και Παιδείας", πρωτεργάτης και εμπνευστής της έκδοσης του διεθνούς κύρους φιλοσοφικού περιοδικού "Skepsis", καθώς και του επιστημονικού περιοδικού "Ιφυτος"

Η ομιλία θα έχει ως θέμα: «Διαχρονικοί Μετασχηματισμοί του Ελληνικού Λόγου κατά την προσέγγιση του Θείου».

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ελπίζει ότι οι πολίτες της περιφέρειάς μας θα τιμήσουν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ
Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

8.30 Ιερός Ναός Αγ. Δημητρίου Τριπόλεως
 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία

11:30 Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τριπόλεως
• Προσφώνηση εκ μέρους των Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
• Ευλογία από το ΣεΒασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο
• Χαιρετισμοί από:
Τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη
Το Δήμαρχο Τριπόλεως κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη

• Ομιλία του Ομότιμου Καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Λεωνίδα Μπαρτζελιώτη με θέμα:
«Διαχρονικοί Μετασχηματισμοί του Ελληνικού Λόγου
κατά την προσέγγιση του θείου».

 

 

 
Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου. Πρώτη συνάντηση τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου
O Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης στο πλαίσιο προώθησης της Φιλαναγνωσίας, δημιούργησε τη Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου στα εντευκτήρια του.

Η πρώτη συνάντηση για γνωριμία και καθορισμό των ομάδων θα γίνει τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα στα εντευκτήρια του Ομίλου.

Για περισσότερες πληροφορίες και την συμμετοχή σε ομάδες επικοινωνήστε με την γραμματέα του Ομίλου
Τζίνη Αντωνίου στα τηλέφωνα
2710 - 222763 –6945115532
και στα γραφεία του Ομίλου 2710 - 223350

 

 

 
Έκθεση φωτογραφίας ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥΣΙΜΗ

 

 

 
Παρουσίαση ταινίας Στέλιου Χαραλαμπόπουλου
η Υπογραφή
3 Φεβρουαρίου
στους κινηματογράφους

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Στέλιος Χαραλαμπόπουλος σμίγει με ένα δυνατό καστ πρωταγωνιστών σε μια γοητευτική, γεμάτη σασπένς και μυστήριο, ερωτική ιστορία, που διαδραματίζεται στην σύγχρονη Αθήνα, την Αρκαδία και το Παρίσι. Μέσα από σκηνές υψηλής αισθητικής, χάρη στην διεύθυνση φωτογραφίας του Ηλία Κωνσταντακόπουλου που δένει όμορφα με την μουσική του Νίκου Κυπουργού, ξεχωρίζουν για τις ερμηνείες τους οι ηθοποιοί Γιώργος Χωραφάς, Μαρία Πρωτόπαππα, Αλεξία Καλτσίκη και Νίκος Κουρής.

Σύνοψη
Η Άννα, μια νεαρή ιστορικός τέχνης ετοιμάζει ένα τιμητικό αφιέρωμα στο έργο της ζωγράφου, Μαρίας Δήμου. Στο πλευρό της για να την βοηθήσει είναι ο σύντροφος της Δήμου, Άγγελος. Μαζί θα ξετυλίξουν το κουβάρι της ζωής της Μαρίας, της οποίας τον θάνατο τυλίγει ένα πέπλο μυστηρίου. Αυτοκτονία ή δολοφονία; Η Άννα σταδιακά βυθίζεται γοητευμένη στη ζωή της ζωγράφου, σύντομα, όμως, θα ανακαλύψει πως ο Άγγελος κρύβει πολλά μυστικά... Περισσότερα...

 

 

 
Ανακοινώσεις ΠΑΜΕ
Να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που μετατρέπει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε προνόμιο για λίγους και πεδίο κερδοφορίας των μονοπωλίων! Περισσότερα...

10 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Η επίθεση του κεφαλαίου, της κυβέρνησης, της ΕΕ και της τρόικας είναι σε εξέλιξη. Σε όλους τους κλάδους γενικεύονται οι απολύσεις, οι εκβιασμοί για υπογραφή συμβάσεων με μειωμένα δικαιώματα, μειώσεις μισθών, η απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία, οι αλλαγές ωραρίων, οι υποχρεωτικές μετατάξεις εκπαιδευτικών, επιδιώκεται η κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Στο Δημόσιο κατατίθεται νέο μισθολόγιο-λαιμητόμος! Περισσότερα...


 

 

Κυκλοφόρησε το Αρκαδικό Βήμα
Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδας \"Αρκαδικό Βήμα\" με πλούσια ύλη http://arkadiko.blogspot.com/

 

 

 
Η αποστολή του Αστέρα για Περιστέρι
Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος (5.15 μ.μ.) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:

Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Γκόραν Ρούμπιλ, Σωκράτης Φυτανίδης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ντάνιελ Ορόθκο, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Κώστας Φορτούνης, Ροτζέριο Μάρτινς, Σεμπάστιαν Καρέρα, Μαρσέλο, Τσικόντζι Ουντότζι, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Ράντοσλαβ Ματούσιακ και Εμμάνουελ Φρανκού.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη, συμπεριλήφθησαν στην αποστολή της ομάδας οι Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Τσικόντζι Ουντότζι και οι νεοαποκτηθέντες Μαρσέλο και Ράντοσλαβ Ματούσιακ, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Κρις και Σάββας Τσαμπούρης.

Στο μεταξύ, με την ομάδα νέων και το αντίστοιχο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, θα αγωνιστούν οι Γιώργος Κυριακόπουλος, Μανώλης Στεφανάκος, Νίκος Σκόνδρας και Δημήτρης Κουρμπέλης.

Τέλος, δόθηκαν δανεικοί στην Ηλιούπολη ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Βλάντισλαβ Ιβάνοφ, στον Εθνικό ο Αρτούρας Ριμκεβίτσικους, ενώ λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Γαβριήλ Αποστολίδη.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα