Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 24-01-2011

 

 

 

 
Εκπόνηση μελετών ενεργειακής απόδοσης και ενεργειακών επιθεωρήσεων
Η Civiltech Α.Ε. διοργανώνει ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011 στη Τρίπολη, από 17:45 μέχρι 21:00 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τριπόλεως, με θέμα «Εκπόνηση μελετών ενεργειακής απόδοσης και ενεργειακών επιθεωρήσεων με το λογισμικό Energy Building 2010 της Civiltech και το Ειδικό λογισμικό ΤΕΕ».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ενημέρωση για όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από το νέο Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων ( Κ.Εν.Α.Κ.) για την εκπόνηση μελετών ενεργειακής απόδοσης και τη διενέργεια ενεργειακών επιθεωρήσεων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλήρες παράδειγμα μελέτης ενεργειακής απόδοσης, ξεκινώντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τον έλεγχο της θερμομονωτικής επάρκειας του κτηρίου, την ενεργειακή κατάταξη με το Ειδικό λογισμικό ΤΕΕ, μέχρι και την παραγωγή του τεύχους Μελέτης Ενεργειακής Απόδοσης (ΜΕΑ) για την πολεοδομία. Επίσης θα παρουσιαστεί η διαδικασία για την ενεργειακή επιθεώρηση.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς, τοπογράφους, κατασκευαστές και ενεργειακούς επιθεωρητές.

Εισηγητές: Αλέξανδρος Βουσβούνης, Πολιτικός Μηχανικός (Civiltech) - Φένια Ντούσικου, Πολιτικός Μηχανικός (Civiltech)

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι εντελώς δωρεάν.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, διαθεσιμότητα θέσεων επικοινωνήστε στο τηλ. 210 6003034 ή στείλτε E-mail στο info@civiltech.gr με τα στοιχεία σας (επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνο, ειδικότητα).
Για ηλεκτρονική εγγραφή http://www.civiltech.gr/seminars

 

 

 

 
Νέες τιμές στα διόδια
Σπαθοβουνίου , Νεστάνης και Ασέας από τη Δευτέρα το βράδυ
 

Περισσότερα...
---------------------------
Δελτίο Τύπου από
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ >>>>>>>>>>

 

 

 
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΡΙΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
 ΓΙΑ ΤΗ «ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ 1-49 ΑΤΟΜΑ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ».

Η «Επαγγελματική Κατάρτιση Α.Ε.», φορέας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ανακοίνωσε στις 17.01.2011 την έναρξη υλοποίησης τριών νέων προγραμμάτων για τις Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις που απασχολούν 1-49 άτομα, συνολικού προϋπολογισμού 80.000.000€.Τα έργα αφορούν δράσεις για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων μέσω της εκπόνησης και εφαρμογής «Κλαδικών Σχεδίων Διαρθρωτικής Προσαρμογής Επιχειρήσεων σε επίπεδο Νομού», με στόχο τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την ανταπόκρισή των επιχειρήσεων στις νέες συνθήκες, που διαμορφώνει η οικονομική κρίση.

Τα προγράμματα συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους, υλοποιούνται στο πλαίσιο του Τομεακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» ΕΣΠΑ 2007-2013 και εντάσσονται στον Θεματικό Άξονα Προτεραιότητας 2 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων», Κατηγορία Παρεμβάσεων 2, Δράση 1.

Ειδικότερα, με την Πρόσκληση Α’ καλούνται από την Δικαιούχο ΕΚΑΕ οι Κλαδικοί Συλλογικοί Φορείς να συντάξουν και να υποβάλλουν Κλαδικά Σχέδια Διαρθρωτικής Προσαρμογής σε επίπεδο Νομού, τα οποία θα εξειδικεύονται σε προτάσεις για τις Πολύ Μικρές και Μικρές Επιχειρήσεις (1-49 ατόμων), που θα εκδηλώσουν ταυτόχρονα ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στην πρόσκληση Β’.

Στην Πρόσκληση Β’ (ΦΕΚ 1658/18-10-2010) καλούνται από τον ΕΦΔ-ΕΚΑΕ οι Πολύ Μικρές και Μικρές Επιχειρήσεις μέλη των Κλαδικών Φορέων, που θα συμμετέχουν στην Πρόκληση Α’, να υποβάλλουν φάκελο υπαγωγής στο πρόγραμμα, σε συνεργασία με τον Κλαδικό Φορέα και στο πλαίσιο του Κλαδικού Σχεδίου Διαρθρωτικής Προσαρμογής που έχει ετοιμάσει ο Κλαδικός Φορέας.

Οι επιχειρήσεις με προσωπικό 1-19 άτομα συμμετέχουν υποχρεωτικά μέσω του Κλαδικού τους Φορέα, ενώ οι επιχειρήσεις με προσωπικό 20-49 άτομα έχουν τη δυνατότητα επιλογής, είτε μέσω του Κλαδικού τους Φορέα, είτε αυτοτελώς με την Πρόσκληση Γ’.

Στην Πρόσκληση Γ’ (ΦΕΚ 1659/18-10-2010) καλούνται από τον ΕΦΔ/ΕΚΑΕ οι Επιχειρήσεις 20-49 ατόμων, που δεν επιθυμούν να ενταχθούν στο Σχέδιο Διαρθρωτικής Προσαρμογής του Κλαδικού τους Φορέα (Πρόσκληση Β’) και επιθυμούν να υποβάλλουν αυτοτελώς Σχέδιο Διαρθρωτικής Προσαρμογής.

Περίοδος υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής έχει οριστεί από τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011 έως και την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011. Αναλυτικές πληροφορίες για τα προγράμματα παρέχονται στην ιστοσελίδα της «Επαγγελματική Κατάρτιση Α.Ε.» www.ep-katartisi.gr, καθώς και στο τηλέφωνο 210 6245350 (5 γραμμές), από 10.00-15.00.

 

 

 
Αστέρας - Ολυμπιακός 0-1
Ο Αστέρας ηττήθηκε χθες από τον Ολυμπιακό 0-1 χάρη σε ανύπαρκτο πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Φουστέρ στο 30ο λεπτό. Ο Ορόθκο μάρκαρε με επιτυχία τον Φουστέρ, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Οι καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού έχουν ως εξής:

2' Ο Φρανκού σουτάρει, αλλά μπλοκάρει ο Πάρντο
5' Ο Τοροσίδης πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Ντεγκρά αποκρούει και στη συνέχεια της φάσης, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και περνάει κόρνερ
26' Ο Φουστέρ σουτάρει, η μπάλα κοντράρει και περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ντεγκρά
27' Ο Ροτζέριο περνάει έξυπνη κάθετη μπαλιά στον Φρανκού, αυτός μπαίνει από δεξιά στη μεγάλη περιοχή, γυρίζει τη μπάλα στη μικρή περιοχή, αλλά την τελευταία στιγμή θα απομακρύνει ο Τοροσίδης
43' Ο Μπαστία προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Πάρντο, εκτελώντας γρήγορα το φάουλ, αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ από το αριστερό «παράθυρο» της εστίας του Ολυμπιακού
52' Νέο σουτ του Μπαστία, μπλοκάρει ο καλά τοποθετημένος Πάρντο
57' Ο Ουριμπάρι εκτελεί φάουλ από δεξιά, η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από την εστία του Ολυμπιακού
67' Ο Φουστέρ βγαίνει μόνος με τον Ντεγκρά, αλλά σουτάρει ψηλά άουτ
87' Ο νεοεισελθών Μανιάτης πιάνει κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Ντεγκρά αποκρούει εκπληκτικά σε κόρνερ.
Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Ζαιρί μπαίνει στη μεγάλη περιοχή σουτάρει με δύναμη, αλλά ο Ντεγκρά αποκρούει σε κόρνερ εντυπωσιακά.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Πουλίντο (20' Αργυρόπουλος), Ορόθκο, Ουριμπάρι, Μπαστία, Λαδάκης, Ροτζέριο (65' Φορτούνης), Καρέρα, Ρούμπιλ (71' Αρσενίεβιτς), Φρανκού.
Ολυμπιακός: Πάρντο, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Μοδέστο, Φουστέρ (85' Μανιάτης), Ριέρα, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Μιραλάς (80' Ζαϊρί).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του Αστέρα Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στην καθιερωμένη συνέντευξη. Τα βασικότερα σημεία της έχουν ως εξής: «Στις λίγες μέρες που είμαι στην Τρίπολη και ανέλαβα τα ηνία της ομάδας μετά την ενημέρωση που είχα από τον Οράσιο Γκονσάλβες, προσπαθήσαμε να τονώσουμε τα παιδιά για να μπούμε σε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Ήμασταν ενημερωμένοι για τον αντίπαλο, προσαρμόσαμε την τακτική πάνω στον Ολυμπιακό και θα έλεγα ότι γενικά η ομάδα είχε πάθος, είχε διάθεση και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε ευκαιρίες. Εμείς περισσότερο κάναμε άμυνα γιατί δε μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, ούτε στο κέντρο, ούτε στην επίθεση, με αποτέλεσμα να δεχόμαστε συνεχώς επιθέσεις.

Ευτύχησε ο Ολυμπιακός να προηγηθεί με το πέναλτι. Στο ημίχρονο είπα στους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να μπουν με την ίδια τακτική, το σκορ είναι ρευστό και ανατρέπεται. Αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και από τα πλάγια και από τον άξονα, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα. Σε κάποιες φάσεις οι κινήσεις και οι τοποθετήσεις δεν ήταν αυτές που έπρεπε.

Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια βάσει ευκαιριών, αλλά αν πούμε ότι νίκησε με αυτό το πέναλτι που έκρινε το ματς, τότε θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Κοιτάμε τη συνέχεια όπου πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας για να πετύχουμε νίκες και να μείνουμε στην κατηγορία που είναι ο στόχος της ομάδας. Χρειάζεται προσπάθεια και από την ομάδα και από τον κόσμο.

Το ηθικό με μια νίκη αλλάζει. Για το τακτικό κομμάτι θα δουλέψουμε πάρα πολύ και ίσως με κάποια ενίσχυση θα μπορέσουμε και καλό ποδόσφαιρο να παίξουμε. Αυτό που προέχει πάνω από όλα είναι η εκπλήρωση του στόχου.

Φάνηκαν προβλήματα τα οποία τα βλέπουμε όλοι και το κυριότερο έχουν εντοπιστεί και από τη διοίκηση. Από την ενημέρωση που έχω, θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε γιατί τον Ιανουάριο δεν είναι εύκολο να βρίσκεις αυτό που θέλεις και στην κατάσταση που θέλεις, αλλά θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε για να ανεβάσουμε την ποιότητα αλλά και να έρθουν τα αποτελέσματα. Αυτό που προέχει επαναλαμβάνω είναι τα αποτελέσματα και η εκπλήρωση του στόχου.

Ήρθα από μια μεγάλη ομάδα αλλά ήμουν πολλά χρόνια σε ομάδες μικρότερες. Αναγνωρίζω τι είναι να είσαι σε επαρχιακή ομάδα και να παλεύεις. Αν δεν είχα όρεξη δε θα ασχολιόμουν με την προπονητική. Όλοι θα προσπαθήσουμε για το καλό της ομάδας, γιατί ο Αστέρας είναι ένα σωματείο πάρα πολύ οργανωμένο και είναι κρίμα να μην αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Είναι δύσκολο όμως γιατί είναι πολλές ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο»

Χαλάρωμα και οικογενειακό διπλό…

Σε δύο γκρουπ χώρισε σήμερα τους ποδοσφαιριστές ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας.
Το πρωί όσοι αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό έκαναν ένα χαλάρωμα, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν έπαιξαν το απόγευμα «οικογενειακό διπλό» με την ομάδα νέων του Αστέρα.

Στο «διπλό» η ανδρική ομάδα κέρδισε με 5-1 χάρη σε τρία τέρματα του Αρτούρας Ριμκεβίτσιους και δύο του Νεμάνια Αρσενίεβιτς, ενώ για τους νέους σκόραρε ο Γαβριήλ Αποστολίδης. Με την ανδρική ομάδα αγωνίστηκαν οι: Στεφανάκος, Τσαμπούρης, Λαμπρόπουλος, Σκόνδρας (Πετρούσης β’ ημιχρ.), Ποτήρης, Κρις, Κερ, Ουντότζι, Αρσενίεβιτς, Ιβάνοφ, Ριμκεβίτσιους.

Ο Ράντοσλαβ Ματούσιακ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα το πρωί και στη συνέχεια πήρε διήμερη άδεια, προκειμένου να μεταβεί στην πατρίδα του και να μαζέψει τα προσωπικά του είδη.

Ο Τάσος Μπακασέτας και ο Δημήτρης Κουρμπέλης ενσωματώθηκαν με τα υπόλοιπα μέλη της εθνικής νέων, που θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια στη Λάρισα με την Ουγγαρία στις 25 και 27 Ιανουαρίου.

Θεραπεία ακολούθησαν σήμερα ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, ο Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο και ο Χρήστος Πιπίνης. Την Τρίτη ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει δώσει ρεπό στους παίκτες της ομάδας, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για την Τετάρτη το πρωί (11.00 π.μ.)

Τέλος, ο Γιάννης Ταουσιάνης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Παύλου Δερμιτζάκη στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα. Οι δύο προπονητές είχαν συνεργαστεί στον Ατσαλένιο πριν λίγα χρόνια.

 

 

 
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι τα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα έτους 2010 – 2011 αναστέλλονται, σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 7353/Γ4-20-01-2011 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας.

Δεν μπορούμε πραγματικά να πιστέψουμε ότι η λύση στην οικονομική κρίση είναι η αναστολή των πανελλήνιων σχολικών πρωταθλημάτων, το κλείσιμο των Αθλητικών Κέντρων και ειδικότερα των κολυμβητηρίων και γενικότερα η υποβάθμιση του αθλητισμού της χώρας μας.

Λυπούμαστε πραγματικά που οι προσπάθειες, οι ελπίδες και τα όνειρα όλων των παιδιών που ασχολούνται με τον αθλητισμό αποτιμώνται από τους πολιτικούς και οικονομικούς ιθύνοντες τόσο ακριβά, ώστε να περικόπτονται χωρίς δεύτερη σκέψη λες και πρόκειται για κάποιο υλικό αγαθό.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι νέος Δήμαρχος Τρίπολης κος. Σμυρνιώτης Ιωάννης, καθώς και η Πρόεδρος του Τομέα Αθλητισμού κα. Ζαμπαθά Χριστίνα και ο Αντιπρόεδρος κος. Κουκάκης Σταύρος, άνθρωποι που προέρχονται από τον χώρο του αθλητισμού, θα αποτελέσουν την λαμπρή εξαίρεση στις προσπάθειες της κεντρικής κυβέρνησης για την πλήρη απαξίωση του αθλητισμού και θα στηρίξουν, θα ενισχύσουν και θα συνεργαστούν με όλους τους αθλητικούς συλλόγους ώστε να αναδειχθεί ο Αρκαδικός Αθλητισμός.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΦΩΤΗ


 

 

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη... Αρκαδικός-Απόλλων Πατρών 70-68
Η καλύτερη στιγμή του Πελοποννησιακού ντέρμπι με τον ιστορικό Απόλλων Πατρών δεν ήταν η νίκη του Αρκαδικού με 70-68, που τον διατηρεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού, άρα και σε τροχιά ανόδου για την Α1.

Κορυφαίο στιγμιότυπο της συγκλονιστικής –όπως εξελίχθηκε- αναμέτρησης ήταν η στιγμή που παίκτες, προπονητές, διοικούντες του Αρκαδικού έκαναν το καθιερωμένο «ζντο» στο τέλος του αγώνα και όρθιοι οι 1.000 θεατές που γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, δημιουργώντας για μία ακόμα φορά φέτος μπασκετική και συνάμα εορταστική ατμόσφαιρα, να χειροκροτούν για τη νίκη τους, αλλά και την τεράστια προσπάθεια που έχουν καταβάλει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας έχοντας απολογισμό οκτώ νίκες και μόλις τρεις ήττες!

Μπορεί η νίκη επί του Απόλλωνα να ήρθε με πολύ άγχος, αλλά ήταν κάτι παραπάνω από δίκαιη και μαζί παλικαρίσια, διότι στη διάρκεια όλης της εβδομάδας ο Αρκαδικός αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, αλλά στο τέλος του αγώνα κατάφερε να πανηγυρίσει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και παράλληλα η έκτη στην Τρίπολη διατηρώντας το απόλυτο 6/6 και την έδρα.. απόρθητη!

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν συναρπαστικό, αφού παίχθηκε πολύ πιο ποιοτικό μπάσκετ από ότι στα προηγούμενα δεκάλεπτα, ενώ παράλληλα υπήρξε σασπένς και αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Ο Κατιάκος με 1:27 να απομένει, δίνει προβάδισμα πέντε πόντων στον Αρκαδικό (63-58), ενώ ο ίδιος φτάνει στους 20 προσωπικούς πόντους, εκ των οποίων οι 14 στο β’ ημίχρονο.
Ο Αργυρόπουλος «απαντάει» πολύ γρήγορα και με λέυ-απ μειώνει στους (63-60, 1:19 για το φινάλε). Ακολουθούν δύο άστοχα τρίποντα, ένα για κάθε ομάδα (Τσιότρας στα 0:55 και Αργυρόπουλος στα 0:28).

Ο Παπαδάκης με δύο εύστοχες βολές στα 0:24.8 δίνει και πάλι προβάδισμα πέντε πόντων (65-60). Η διαφορά έμεινε στους πέντε μετά από δύο εύστοχες βολές των Αργυρόπουλου (65-62, 0:19.4), Γκιζογιάννη (67-62, 0:14.2). Ο Λιανός συνεχίζει το σερί των εύστοχων βολών και στα 12.9 μειώνει σε 67-64. Ο Παπαδάκης ευστοχεί σε μία από τις δύο ελεύθερες βολές κάνει το 68-64 στα 12.1, για να ακολουθήσει καλάθι από τον Αργυρόπουλο διασχίζοντας ολόκληρο το γήπεδο (68-66, 0:05.1).

Ο Παπαδάκης ευστοχώντας σε μία ελεύθερη βολή διαμορφώνει το σκορ σε 69-66, 0:04.1). Ο Ψαθάς μειώνει στον πόντο (69-68) με δύο εύστοχες βολές στα 0:01.5, με τη δεύτερη να μπαίνει κατά λάθος! Στην επαναφορά της μπάλας, ο Γκιζογιάννης κέρδισε φάουλ, ευστόχησε στη μία ελεύθερη διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (70-68).

Διαιτητές: Πανταζής, Μαλανδρής, Σιορέντας
Δεκάλεπτα: 17-15, 34-26, 47-48, 70-68.
Αρκαδικός (Σμυρνιώτης): Τσιότρας 2, Γκιζόγιαννης 13 (2), Παπαδάκης 8, Αντωνιάδης 6, Κόκκαλης 12 (1), Προδρόμου 1, Νεοφυτίδης, Μπρόζος 2, Μόρφης 2, Γιαννουλάκος 4, Κατιάκος 20.
Απόλλων Πατρών (Βετούλας ): Αργυρόπουλος 16, Πετρόπουλος 9 (3), Θανόπουλος, Λιανός 7, Κορωνίδης 10 (3), Μίλοβιτς 7, Πάντελιτς 7, Ζαφείρης, Ψαθάς 12 (1).

Περισσότερα...

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα