Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 16-01-2011

 

 

 

 
Λύση συνεργασίας Αστέρα - Βαγγέλη Βλάχου
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Βαγγέλη Βλάχο, τον οποίο ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.

 

 

 

 
Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον Αρκαδικό
Αρχέλαος/Πιερικός-Αρκαδικός 72-74 (41-44)

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και τη δεύτερη εκτός έδρας πέτυχε ο Αρκαδικός στην Κατερίνη κερδίζοντας τον Αρχέλαο/Πιερικό με 74-72.

Το παιχνίδι δικαιολόγησε πλήρως τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι, αφού από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ, με τον Αρκαδικό ωστόσο να έχει το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Επειδή το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που τα συναισθήματα και τα σκορ αλλάζουν γρήγορα, έτσι και το παιχνίδι στην Κατερίνη κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Στα 00.14 πριν το τέλος του αγώνα και με το σκορ 69-73, οι διαιτητές έδωσαν τεχνική ποινή στον Γκιζογιάννη. Με δύο εύστοχες βολές ο Ροδόστογλου μείωσε σε 71-73 και οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι την κατοχή της μπάλας.

Στα 00.05 ο Νάνης σουτάρει για τρίποντο από τη γωνία, για να προσπεράσει ο Αρχέλαος/Πιερικός στο σκορ, αλλά ο Μπρόζος τον κόβει εντυπωσιακά, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο φόργουορντ του Αρκαδικού κερδίζει και φάουλ.

Στα 00.02 ο Μπρόζος με μία εύστοχη βολή δίνει προβάδισμα τριών πόντων στον Αρκαδικό (71-74), ενώ στη συνέχεια της φάσης οι παίκτες του Γιάννη Σμυρνιώτη κάνουν φάουλ στον Μπεχλιβάνη. Ο έμπειρος πλευ-μέηκερ ευστοχεί στην πρώτη (72-74) και αστοχεί στη δεύτερη, μήπως οι συμπαίκτες του κερδίσουν το επιθετικό ριμπάουντ και πάνε το παιχνίδι στην παράταση.

Οι παίκτες του Αρκαδικού κερδίζουν το ριμπάουντ, η κόρνα της γραμματείας ακούγεται και όλοι οι άνθρωποι της Τριπολιτσιώτικης αποστολής πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά αυτή την τόσο σημαντική εκτός έδρας νίκη, που καθιερώνει τον Αρκαδικό στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα τον Αρκαδικό.

Διαιτητές: Κατραχούρας – Γ. Πουρσανίδης - Σιμητόπουλος.
Δεκάλεπτα: 20-20, 41-44, 54-57, 72-74.

Αρχέλαος/Πιερικός (Γαλάνης): Μπεχλιβάνης 10 (3), Γκογκίδης, Παπαχρήστος 11 (1), Δαμαλής, Τζερομάνοβς 11 (3), Νάνης 8, Ιγκμπαβμπόα 8, Μαλτέσιος, Ροδόστογλου 12, Σιβορότκα, Τσούκ 12.
Αρκαδικός (Σμυρνιώτης): Τσιότρας 5 (1), Σ. Γκιζογιάννης 5 (1), Παπαδάκης 12, Αντωνιάδης 1, Κόκκαλης 14, Προδρόμου 4, Μπρόζος 19 (3), Μόρφης 2, Γιαννουλάκος 7, Κατιάκος 5.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα