Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 12-01-2011

 

 

 

 
Μεγάλη ημερίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τον Τουρισμό
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, διοργανώνει ημερίδα για τον Τουρισμό Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011, στις 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.
Το θέμα της ημερίδας είναι: «Οικονομική ύφεση και Καλλικράτης. Η επόμενη ημέρα και το μοντέλο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης».

Εισηγητής της ημερίδας θα είναι ο κος Γιάννης Μιχαηλίδης, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Hospitality & Tourism Consulting Ltd. που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και προβολή τουριστικών προορισμών. Στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση νέων στρατηγικών ενεργειών για την αποτελεσματική τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Αρκαδίας δεδομένου και των νέων συνθηκών που διαμορφώνουν ο Καλλικράτης και η οικονομική ύφεση.

Με την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής θα δοθεί η ευκαιρία στον επιχειρηματικό κόσμο, τους πολίτες και τους νέους της να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις, προγράμματα και δραστηριότητες μας με στόχο την βελτίωση της επιχειρηματικότητας της Αρκαδίας, παράλληλα δε να συζητηθούν και τα προβλήματα που τους απασχολούν.

 

 

 
Ερώτηση βουλευτών ΠΑΣΟΚ για τις τιμές των αγροτικών προϊόντων
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ:
Τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστα Σκανδαλίδη

ΘΕΜΑ: «Διεύρυνση της ψαλίδας των αγροτικών προϊόντων μεταξύ των τιμών παραγωγού και καταναλωτή»

Όλοι βιώνουμε τις εκρηκτικές διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα με τις υπέρογκες τιμές που είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν οι καταναλωτές στα βασικά είδη διατροφής τους, την ίδια στιγμή που το όφελος για τους παραγωγούς, οι οποίοι προμηθεύουν την αγορά, μειώνεται συνεχώς.

Σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά συγκυρία η ψαλίδα τιμών παραγωγού - καταναλωτή σε μια σειρά βασικών προϊόντων διατροφής, παρά τις διαχρονικά διακηρυγμένες προθέσεις από τις πολιτικές ηγεσίες, διευρύνεται συνεχώς όπως επιβεβαιώνει και η πρόσφατη έρευνα της ΠΑΣΕΓΕΣ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της μελέτης, η ζημία για τους έλληνες παραγωγούς είναι διπλή, καθώς από τη μια αναγκάζονται να πωλούν με μικρότερο κέρδος την ίδια στιγμή που, ελέω… μεσαζόντων, πηγαίνοντας στο «ράφι» για να προμηθευτούν προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως το ψωμί και πολλά άλλα, «χρυσοπληρώνουν» τη διαδρομή μεταξύ χωραφιού ή στάβλου και του ραφιού.

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι οι παραγωγοί να είναι διπλά ζημιωμένοι, από τη μία ως αγρότες - κτηνοτρόφοι και από την άλλη, μαζί με όλους τους Έλληνες πολίτες, ως καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την έρευνα της ΠΑΣΕΓΕΣ, παρατηρείται δυσθεώρητη διαφορά τιμών στα δημητριακά (από 500% έως 1.550%), στα ζυμαρικά (760%), στο κρασί (750%), στο ρύζι (660%) και ακολουθεί μια σειρά προϊόντων με άνοιγμα ψαλίδας από 170% έως 530% (όπως π.χ. το νωπό κοτόπουλο, τα πορτοκάλια και οι πιπεριές).

Tο κύριο πρόβλημα εστιάζεται στην κερδοσκοπία, τις αδιαφανείς συναλλαγές, τον αθέμιτο ανταγωνισμό και τον οικονομικό εκβιασμό των μεγάλων αλυσίδων λιανικής πώλησης.

Αποτέλεσμα όλων αυτών των πρακτικών είναι οι έλληνες καταναλωτές να πληρώνουν ακριβότερα, ενώ ταυτόχρονα οι Έλληνες παραγωγοί κερδίζουν λιγότερα.

Η έλλειψη αγοραστικής δύναμης από το καταναλωτικό κοινό και η συνεχώς αυξανόμενη ύφεση καθιστούν αναγκαία τη λήψη άμεσων και αποφασιστικών μέτρων, προκειμένου να συγκρατηθούν οι τιμές των προϊόντων και να προστατευτεί ο καταναλωτής από φαινόμενα αισχροκέρδειας. Ήδη διαπιστώνεται ότι τα συναρμόδια υπουργεία καταβάλλουν σημαντική προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ,
ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:

1) Ποια επιπλέον μέτρα προτίθενται να λάβουν τα συναρμόδια Υπουργεία για τη μείωση της ψαλίδας των τιμών ανάμεσα στον παραγωγό και τον καταναλωτή, την προστασία του καταναλωτή και τον εξορθολογισμό των τιμών των προϊόντων;

Αθήνα, 10.1.2011

Οι ερωτώντες Βουλευτές

1. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
2. Κατρίνης Μιχάλης
3. Καρτάλης Κωνσταντίνος
4. Οικονόμου Αθανάσιος
5. Σαλαγιάννης Νικόλαος
6. Γρηγοράκος Λεωνίδας
7. Γιαννακοπούλου Νάντια
8. Σπηλιόπουλος Κωνσταντίνος
9. Νασιώκας Έκτορας
10. Αντωνίου Τόνια
11. Γιαννακά Σοφία
12. Μίχου Μαρία
13. Σκραφνάκη Μαρία
14. Κουτμερίδης Ευστάθιος
15. Περλεπέ Σηφουνάκη Αικατερίνη
16. Αμοιρίδης Ιωάννης

 

 

 

 
Προγράμματα ανέργων και Εργαζομένων Ιδιωτικού Τομέα
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευομένων για Συμμετοχή στα Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης Εργαζομένων Ιδιωτικού Τομέα και ανέργων απολυμένων.

Το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, στα πλαίσια της υλοποίησης του εγκεκριμένου προγράμματος «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για το Ανθρώπινο Δυναμικό του Ιδιωτικού Τομέα», το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» της προγραμματικής περιόδου «ΕΣΠΑ 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και κατά 20% από εθνικούς πόρους υλοποιεί τα παρακάτω προγράμματα:

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ -  ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ
Εισαγωγικές γνώσεις Πληροφορικής 50
Βασικές - Συμπληρωματικές Γνώσεις στην Πληροφορική 50
Εξειδικευμένες Γνώσεις στην Πληροφορική 100
Εκμάθηση Αγγλικής Γλώσσας, επιπέδου Α2 60
Εκμάθηση Αγγλικής Γλώσσας, επιπέδου Β1 60
Εκμάθηση Γαλλικής Γλώσσας, επιπέδου Α2 60
Υγιεινή και Ασφάλεια στους Χώρους Εργασίας 30

Οι εκπαιδευόμενοι με την επιτυχή παρακολούθηση των προγραμμάτων θα λάβουν από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων «πιστοποιητικό επιμόρφωσης» ή «πιστοποιητικό δια βίου εκπαίδευσης» ανάλογα με τις ώρες παρακολούθησης, όπως προβλέπεται από το άρθρο 9 του Νόμου 3369/2005.

Για τα προγράμματα πληροφορικής οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης «Βασικών Δεξιοτήτων Πληροφορικής».
Για τα προγράμματα Αγγλικών-Γαλλικών οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να συμμετάσχουν σε εξετάσεις απόκτησης διπλώματος αναγνωρισμένου από το ΑΣΕΠ.
Οι άνεργοι θα εξακολουθήσουν να έχουν την κάρτα ανεργίας τους και κατά την διάρκεια των προγραμμάτων. Αν προσληφθούν σε θέση εργασίας μπορούν να εξακολουθήσουν να παρακολουθούν το πρόγραμμα.

Απαραίτητα δικαιολογητικά
1. Έντυπη αίτηση για συμμετοχή τους στο πρόγραμμα
2. Σύντομο Βιογραφικό με συνοπτική περιγραφή των σπουδών και των επιμορφωτικών προγραμμάτων, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που κρίνουν οι ίδιοι απαραίτητο
3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο Ταυτότητας
4. Βεβαίωση ότι απασχολούνται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (μόνο για τους εργαζόμενους)
5. Φωτοαντίγραφο Τίτλου Σπουδών
6. Για τους ανέργους αναλυτική κατάσταση ενσήμων από το ΙΚΑ ότι είχαν εργαστεί ή βεβαίωση από τον προηγούμενο εργοδότη τους.

Οδηγίες Υποβολής Αιτήσεων

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από τις 12/01/2011 και λήγει στις 21/01/2011.
Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να προμηθευτούν την έντυπη Αίτηση Συμμετοχής από τo ΙΝΕ/ΓΣΕΕ στην παρακάτω διεύθυνση όπου κατατίθενται οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά συμμετοχής

ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, Σπάρτης 8, 22100 Τρίπολη, τηλ. 2710-243345
Υπεύθυνοι προγραμμάτων: Αθανάσιος Παπαδολιάς & Νίκος Αποστολόπουλος

 

 

 
ΠΕΡΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΝ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ακαδημίας 12, 221 00 Τρίπολη
Τηλ. 2710234363, FAX 2710231113
http://elmearkadias.blogspot.com

Τρίπολη 11 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣ: Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου

ΚΟΙΝ.: 1. Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας
2. Σχολικές Μονάδες Νομού Αρκαδίας
3. Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης
4. Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Με αφορμή το πρόσφατο Δελτίο τύπου της ΟΛΜΕ για τις καταργήσεις – συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων και το ξεκίνημα των νέων Καλλικρατικών Δήμων, ελάχιστες μέρες πριν τα Υπηρεσιακά Συμβούλια συζητήσουν τα κενά και τις υπεραριθμίες των σχολικών μονάδων που εισηγούνται οι Διευθυντές, επισημαίνουμε πως δεν έχει ξεκινήσει επίσημα ο διάλογος, δεν έγινε καν η έναρξη μιας ανοικτής, ειλικρινούς και γόνιμης διαδικασίας. Για άλλη μία φορά και για άλλο ένα θέμα εκπαιδευτικής φύσης οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται αποκλεισμένοι από τις αποφάσεις που παίρνονται. Δυστυχώς ο διάλογος που έχει εγκαινιαστεί μέσω της διαβούλευσης του opengov είναι ελλιπής διότι αποκλείει άμεσες και αμφίδρομες συζητήσεις μεταξύ αυτών που θα πάρουν την απόφαση και αυτών που θα ζήσουν μ’ αυτή. Η συζήτηση περί καταργήσεων – συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων στο Νομό μας έχει ξεκινήσει άτυπα και ανοργάνωτα. Πολλές φήμες και αναλύσεις από πηγές, που δεν μπορούμε να μπούμε στη διαδικασία της αξιολόγησής τους, επιδρούν αρνητικά σε οποιαδήποτε απόφαση ή σκέψη για διάλογο πάνω σ’ αυτό θέμα.

Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας πάντα ήταν και είναι υπέρ του Διαλόγου μεταξύ της τοπικής κοινωνίας, των συλλόγων διδασκόντων εκπαιδευτικών, των συλλόγων γονέων, των δεκαπενταμελών μαθητικών συμβουλίων, των συνδικαλιστικών ενώσεων, των Δήμων, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των κεντρικών Υπουργείων Παιδείας και Εσωτερικών. Όλοι αυτοί οι εμπλεκόμενοι φορείς έχουν ως επίκεντρο τις εκπαιδευτικές ανάγκες του μαθητή και όλα τα υπό συζήτηση θέματα αφορούν το μαθητή. Το να αγνοεί κανείς την εκπαιδευτική κοινότητα που γνωρίζει καλύτερα από τον διοικητικό μηχανισμό τα προβλήματα θα έχει ως αποτέλεσμα την προχειρότητα των αποφάσεων με κλείσιμο ή συγχωνεύσεις σχολείων και φυσικά την ένταση εντός της εκπαιδευτικής κοινότητας. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου παίζει το ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ Υπουργείου και σχολικών μονάδων και ενεργοποιεί με τις εισηγήσεις της τη Δημοτική και Περιφερειακή σχολική επιτροπή. Θεωρούμε ότι ο ρόλος σας είναι κρίσιμος όσο και ουσιαστικός.

Γι’ αυτό σας προτείνουμε άμεσα να ξεκινήσετε έναν ανοικτό και ειλικρινή διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, που το αποτέλεσμά του θα είναι δεσμευτικό για τις σχετικές ενέργειες στο Νομό Αρκαδίας. Σ’ αυτό το διάλογο:

1. Να αποσαφηνιστούν τα κριτήρια που μία σχολική μονάδα δεν μπορεί να είναι αυτόνομη (αριθμός μαθητών, απόσταση από άλλο σχολείο, περιοχή που καλύπτει σε εκπαιδευτικές ανάγκες, είδος σχολείου που υπάρχει στο Δήμο κ.λ.π.)

2. Να διευκρινιστεί για ποιες σχολικές μονάδες υπάρχει θέμα κατάργησης ή συγχώνευσης.
 
3. Να δοθεί χρόνος για να εκφραστούν οι νέοι Δήμαρχοι και τα τοπικά συμβούλια των Καλλικρατικών Δήμων. Να ζητηθεί και η γνώμη των Συλλόγων Διδασκόντων των σχολικών μονάδων, όπως επίσης και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

4. Να αναλυθεί σε βάθος χρόνου το αποτέλεσμα από τη μεταβολή στη σχολική μονάδα για τους μαθητές και την κοινωνία.

Το συμφέρον των μαθητών μας για τα επόμενα χρόνια στο Νομό μας δεν πρέπει να κριθεί από 1 ή 2 πρόσωπα ούτε να στηριχτεί σε μία βιαστική απόφαση 2 σελίδων τον Αύγουστο του 2011.

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ
Ο Πρόεδρος    Ο Γ. Γραμματέας
Δημήτριος Καντζάβελος    Ιωάννης Κρατημένος

 

 

 
Έγκριση ένταξης έργων στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για το Π.Γ.Ν.Τ.
Ο Υφυπουργός Οικονομίας – Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Παναγιώτης Ρήγας, με την υπ’ αριθμ. 58915/ΔΕ – 7588/23-12-2010 απόφασή του ενέκρινε την ένταξη στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2010, στη ΣΑΜΠ – 026/3, την μελέτη προσθήκης Εργαστηρίων – Αιμοδοσίας – Χειρουργείων – Μ.Ε.Θ. – Ψυχιατρικού Τομέα και Μαγνητικού Τομογράφου στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης (κωδικός/MIS 2010ΜΠ02630002 – Προϋπολογισμός 1.350.000,00 € - Πιστώσεις 270.000,00 €).

Έτσι με την ένταξη αυτή δύναται να χρηματοδοτηθεί η ανωτέρω μελέτη, προκειμένου να υποβληθεί προς έγκριση, ώστε να εκτελεσθεί το ανωτέρω έργο στα πλαίσια υλοποίησης του ΔΕΠΙΝ 2007 – 2013.

Της έγκρισης αυτής είχε προηγηθεί επιστολή του Διοικητή του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλου, προς τον κ. Υφυπουργό, που μεταξύ άλλων ανέφερε:

"Η σχετική μελέτη έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ΣΑΜΠ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και για να ολοκληρωθεί, χρειάζεται χρηματοδότηση, προϋπολογισμού δαπάνης 1.350.000,00 €.
Για την εκπόνηση της παραπάνω μελέτης, παρακαλούμε να προχωρήσετε στην χρηματοδότηση.
Μετά την ολοκλήρωση και έγκριση της μελέτης, το Νοσοκομείο μας θα υποβάλλει σχετικό φάκελο, για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2007 – 2013.
Με την βεβαιότητα ότι θα τύχουμε του αμέριστου ενδιαφέροντός σας, γνωρίζοντας το πάθος σας για την περιφερειακή ανάπτυξη, παρακαλούμε να αξιολογήσετε θετικά το αίτημά μας (χρηματοδότηση μελέτης), καθ’ ότι το συγκεκριμένο έργο συμβάλλει στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας και στην βελτίωση παρεχομένων ιατρικών υπηρεσιών σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου."

 

 

 
ΟΜΙΛΙΑ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Οι αγρότες και της Πελοποννήσου, όπως και όλης της Ελλάδας, βιώνουν μια τραγική οικονομική κατάσταση. Συγκεκριμένα:

1) Βιώνουν τη συνεχή μείωση του εισοδήματός τους. Το 2010 σε σχέση με το 2009 μειώθηκε περαιτέρω το εισόδημα των Ελλήνων αγροτών όταν την ίδια περίοδο οι αγρότες στις 21 από τις 27 χώρες της Ε.Ε. είδαν να αυξάνεται το εισόδημά τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι το εισόδημα των ελαιοπαραγωγών είναι μειωμένο κατά 33% σε σχέση με το 2006.

2) Τα καρτέλ λυμαίνονται την αγορά και οι αγρότες και οι καταναλωτές υποφέρουν.

3) Η Ε.Ε. μειώνει τον προϋπολογισμό το 2011 για τη γεωργία.

4) Έρχονται «μαύρες μέρες» για τη νέα ΚΑΠ μετά το 2013, διότι οι προτάσεις της Κομισιόν μιλάνε για συρρίκνωση του κοινοτικού προϋπολογισμού, επομένως οι συνέπειές του θα είναι καταστροφικές για την ευρωπαϊκή και ελληνική γεωργία.

5) Βιώνουν αύξηση του κόστους παραγωγής και

6) Έχουμε μείωση της παραγωγής με συνέπεια τη διαρθρωτική εξάρτηση της χώρας.

 

 

 
Ξεκίνησε η προετοιμασία για ΑΕΚ
Μετά το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει ο Βαγγέλης Βλάχος στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για τον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στην Τρίπολη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση το πρωί, ενώ το απόγευμα επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές θα παίξουν φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα των νέων. Από την πρωινή προπόνηση απουσίασε μόνο ο τραυματίας Σαλίμ Αράς, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα.

Φορτούνης, Σκόνδρας με εθνική νέων

Με τον Κώστα Φορτούνη να αγωνίζεται στο βασικό σχήμα και το Νίκο Σκόνδρα να παίζει για είκοσι λεπτά, η Εθνική Νέων επικράτησε της ΠΓΔΜ με 2-1 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Καστοριά.

Ο Φορτούνης δέχθηκε μια κλωτσιά στον μηρό και αντικαταστάθηκε στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο μέσος του Αστέρα εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας το οποίο ήταν καθησυχαστικό ως προς την σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Τρίπολη προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς της ομάδας και να διαπιστωθεί εάν θα προλάβει να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ. Οι δύο νεαροί παίκτες του Αστέρα είχαν πολύ καλή παρουσία και άφησαν ικανοποιημένο τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Λεωνίδα Βόκολο. Ο Σκόνδρας παρέμεινε στην Καστοριά, αφού υπάρχει αύριο και δεύτερο φιλικό παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα