Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 08-01-2011

 

 

 

 
Η αποστολή του Αστέρα για Τούμπα
Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος (5.15 μ.μ.) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:

Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Γκόραν Ρούμπιλ, Σωκράτης Φυτανίδης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Ντάνιελ Ορόθκο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Κρις, Κώστας Φορτούνης, Ροτζέριο Μάρτινς, Βλάντισλαβ Ιβάνοφ, Σάββας Τσαμπούρης, Τσικόντζι Ουντότζι, Τάσος Μπακασέτας, Σεμπάστιαν Καρέρα και Εμμάνουελ Φρανκού.

Συγκριτικά με το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας ο Γκόραν Ρούμπιλ και ο Βλάντισλαβ Ιβάνοφ, ενώ έμειναν εκτός ο τιμωρημένος Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο και ο Χρήστος Πιπίνης.


 

 

Έκανε καλό ποδαρικό στο 2011... Αρκαδικός-Αμύντας 80-74 (39-36)
Ο Αρκαδικός έκανε καλό ποδαρικό στο 2011 κερδίζοντας τον Αμύντα 80-74 διατηρώντας «απόρθητη» για πέμπτο συνεχόμενο αγώνα την έδρα του φέτος, χάρη σε ένα ξέσπασμα που έκανε στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα.

Από το 41-42 που βρέθηκε να χάνει στις αρχές της περιόδου (με καλάθι του Βιδάλη), ο Αρκαδικός βελτιώθηκε κατακόρυφα στην άμυνα, σοβαρεύτηκε στο παιχνίδι του, βρήκε λύσεις στην επίθεση και κάνοντας ένα σερί 20-4 πήρε προβάδισμα δεκαπέντε πόντων (61-46) λίγο πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελευταία περίοδο του παιχνιδιού, ο Αμύντας έκανε μία αντεπίθεση, μείωσε μέχρι τους έξι πόντους (73-67), αλλά στο τέλος ο Αρκαδικός βρήκε τις λύσεις και κατάφερε να πάρει το έκτο φετινό ροζ φύλλο αγώνα.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Αρκαδικό, η οποία τον διατήρησε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα συνέχισε την παράδοση που τον φέρνει να κερδίζει στα πρώτα παιχνίδια κάθε χρονιάς (με εξαίρεση τον περσινό αγώνα με Δάφνη).

Διαιτητές: Παναγιώτου, Κοτσίμπος, Πίγκας
Δεκάλεπτα: 22-26, 39-36, 61-48, 80-74
Αρκαδικός (Σμυρνιώτης): Τσιότρας 3 (1), Γκιζογιάννης 12 (1), Παπαδάκης 19 (1), Αντωνιάδης 2, Κόκκαλης 4, Πρόδρομου 5 (1), Μπρόζος 16 (2), Μόρφης 7, Γιαννουλάκος 1, Κατιάκος 11 (1).
Αμύντας (Σορώτος): Ζούπας 4, Μπάρμπας, Βιδάλης 10 (1), Μπούτρος 5, Σαμοθράκης 15 (3), Παγώνης 13 (1), Δορκοφίκης, Παπαργυρόπουλος 5 (1), Κουκουνιάς, Βαρδαβάς 22.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα