Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 29-12-2010

 

 

 

 
Στην Πελοπόννησο η τελευταία περιοδεία των Οικολόγων Πράσινων για το 2010
Αύριο για το τρένο σε Καλαμάτα και Πύργο

Η επικείμενη διακοπή των δρομολογίων του σιδηροδρόμου θα βρίσκεται στο επίκεντρο της αυριανής περιοδείας των Οικολόγων Πράσινων στη Μεσσηνία και την Ηλεία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Γιάννης Παρασκευόπουλος, μαζί με τους εκλεγμένους πράσινους περιφερειακούς συμβούλους Λάμπρο Μπούκλη για την περιφέρεια Πελοποννήσου και Κώστα Παπακωνσταντίνου για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα δώσουν συνεντεύξεις Τύπου αύριο Πέμπτη 30.12:
• Στην Καλαμάτα, στις 12 το μεσημέρι στο σταθμό του ΟΣΕ
• Στον Πύργο, στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του σιδηροδρομικού σταθμού.

 

 

 
Απολογισμός Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων για το 2010
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα δεσμεύθηκε για την προώθηση, με απόλυτη διαφάνεια, της ανάπτυξης των υποδομών στη χώρα μας. Ο Υπουργός Δημήτρης Ρέππας, δημοσίως είχε δηλώσει σε Συνεντεύξεις Τύπου, ότι «κάθε μέρα, ανακαλύπτουμε και ένα νέο πρόβλημα» και είχε ζητήσει από τους δημοσιογράφους «να μας κρίνετε στο τέλος του 2010».

Κλείνοντας λοιπόν το 2010, σας γνωστοποιούμε περιληπτικά, σε γενικές γραμμές, τις βασικότερες πρωτοβουλίες που ανέλαβε και υλοποίησε το Υπουργείο: Περισσότερα...

 

 

 
Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για τον ΟΣΕ
Προς τον κ. Υπουργό
-Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

ΘΕΜΑ: Οι μάσκες έπεσαν για τον ΟΣΕ. Η κυβέρνηση δεν είχε σχέδιο «αναβάθμισης» του, προς όφελος της κοινωνίας, παρά σχέδιο εκποίησής του.

Η κυβέρνηση μετά την ψήφιση του ν. 3891/10, προχώρησε ήδη στη δραστική περικοπή δεκάδων περιφερειακών δρομολογίων και στην ανακοίνωση της συρρίκνωσης κατά 2/3 του σιδηροδρομικού δικτύου, (παρά της εξαγγελίες της ότι δεν θα έκλεινε ούτε 1 χλμ σιδηροδρομικής γραμμής), ενώ ανακοίνωσε υπέρογκες αυξήσεις στα εισιτήρια και στα τιμολόγια των εμπορευματικών μεταφορών, από 1/1/2011 που υπερβαίνουν το 50%.
Περισσότερα...

 

 

 
Δήλωση για απελευθέρωση ενέργειας
Οι φτωχοί αρχίζουν να πληρώνουν ακριβά την «απελευθέρωση» της ενέργειας και θα πληρώσουν πολύ ακριβά την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

Προκαλεί για μια ακόμη φορά τους φτωχούς η κυβέρνηση του μνημονίου και η διορισμένη απ’ αυτήν διοίκηση της ΔΕΗ με την απόφασή τους από 1η Ιανουαρίου 1.600.000 νοικοκυριά που καταναλώνουν μέχρι 800 KWh, δηλαδή οι φτωχοί, θα πληρώνουν παραπάνω το ρεύμα κατά 13%. Όλοι όσοι από την πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας είδαν τους μισθούς και τις συντάξεις τους να μειώνονται και άλλοι να μένουν άνεργοι θα επιβαρυνθούν 13% για να έχουν «φως», διαφορετικά θα μείνουν στο σκοτάδι ή στο λυχνάρι. Αυτό τους λέει ουσιαστικά η κυβέρνηση και η διορισμένη από αυτήν διοίκηση της ΔΕΗ.

Η «απελευθέρωση» της αγοράς ενέργειας την οποία «διαφήμιζαν» όλοι οι νεοφιλελεύθεροι ότι είναι για το καλό μας έδειξε τα πρώτα δείγματά της. Πρέπει να απαιτήσουν όλοι οι φορείς της αυτοδιοίκησης να ανακληθεί η κοινωνικά ανάλγητη και προκλητική αυτή απόφαση, όπως και η απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης που αυξάνει το ΦΠΑ στα ηλεκτρικά τιμολόγια από 11% στο 13%.

Οι πολίτες και πρώτα απ’ όλα οι φτωχοί πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Πόσο ακριβότερα θα πληρώνουν το ρεύμα αν προχωρήσει περαιτέρω η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ;

Γι’ αυτό πρέπει να αγωνιστούμε να μην προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και να ανατραπούν αυτές οι πολιτικές που θέλουν να ξαναγυρίσουν τον φτωχό κόσμο να φωτίζεται με το λυχνάρι.

29-12-2010
Ο επικεφαλής του συνδυασμού
«Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ

 

 

 
Δύο προπονήσεις σήμερα
Δύο προπονήσεις περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Αστέρα, με το Βαγγέλη Βλάχο και τους συνεργάτες του να δίνουν έμφαση το πρωί σε ασκήσεις ταχύτητας και φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα είχε τακτική στο γήπεδο και πολλές ασκήσεις με μπάλα.

Το αυριανό πρόγραμμα θα αφιερωθεί στις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις της ομάδας, που θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωί στο γήπεδο και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα. Δεν προπονήθηκαν σήμερα οι Κρις (λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί) και οι Φορτούνης, Αράς που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.


 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα