Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 17-12-2010

 

 

 

 
Εγκαίνια σπηλαίου Κάψια
Τα εγκαίνια του σπηλαίου Κάψια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 2.00 μ.μ. από τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτριο Ρέππα.

Οργάνωση: Δήμος Μαντινείας
Συνδιοργάνωση: ΤΕΔΚ Αρκαδίας, ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Δ. ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ, Τ.Δ. ΚΑΨΙΑ

 

 

 
Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ γιορτάζει τον Προστάτη της ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ
Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 το πρωί στο Μητροπολιτικό Ι.Ν. του Αγίου Βασιλείου, η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ γιορτάζει τον Προστάτη της, ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ (Μητροπολίτη Ζακύνθου).

Θα λάβει χώρα Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ Αρτοκλασίας και θα ψάλει το μικτό τμήμα της Χορωδίας Τρίπολης.

 

 

 
Ενημερωτική συνάντηση "Η ομαλή μετάβαση των μαθητών από το Δ.Σ. στο Γυμνάσιο"
Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 11.30 π.μ. πραγματοποιήθηκε στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης - έπειτα από πρόσκληση του Διευθυντή του Σχολείου, κ. Κόλλια Ανάργυρου και του συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου - επιμορφωτική - ενημερωτική συνάντηση για τους γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα: «Η ομαλή μετάβαση των μαθητών από το Δημοτικό Σχολείο στο Γυμνάσιο, με έμφαση στους τομείς της πολύπλευρης κοινωνικοποίησης και της μαθησιακής αποτελεσματικότητάς τους».

Βασικός εισηγητής της επιμορφωτικής - ενημερωτικής συνάντησης ήταν ο Προϊστάμενος του τμήματος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Α/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Πελοποννήσου, κ. Αθανάσιος Γιαννίκας και η υλοποίηση της συγκεκριμένης επιμόρφωσης εντάσσεται στο πεδίο της πρωτοβουλίας που έχει αναπτύξει η Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης και τα αντίστοιχα τμήματα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Α/θμιας και Β/θμιας, η οποία έχει ως βασική και στοχεύουσα συνιστώσα την προώθηση πνεύματος αμφίδρομης συνεργασίας και ουσιαστικής διαλεκτικής επικοινωνίας, τόσο με τα μέλη των πρωτογενών παιδαγωγικών ομάδων, όσο και με τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

 

 
Πρόσκληση για επιτροπή ενάντια στα Διόδια
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προς
όλους τους μαζικούς φορείς της Πελοποννήσου,
Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης,
Αυτοδιοικητικές παρατάξεις και κινήσεις

Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» προσκαλούμε όλους τους πολίτες και τους φορείς της Πελοποννήσου, που θέλουν να συμμετέχουν στο κίνημα κατά των διοδίων, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010, στις 10.30 π.μ., στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, Ελ. Βενιζέλου 39, Τρίπολη, για να συγκροτήσουμε «Επιτροπή κατοίκων και φορέων Πελοποννήσου ενάντια στα Διόδια».

Τρίπολη, 10 Δεκεμβρίου 2010

 

 

 
Καταγγελία ΕΚΑ για βουλευτή Παπαχρίστο
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1939
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 39 ΤΗΛ. 222218
22100 ΤΡΙΠΟΛΗ
FAX: 2710 - 238755
Αρ. πρωτ: 7079/ Φ 42
Τρίπολη 16-12-2010

ΠΡΟΣ: - Πολιτικά κόμματα
- Βουλευτές Ν. Αρκαδίας
- ΜΜΕ

Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας καταδικάζει την ωμή βία ενάντια στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του λαού, που πλήττει τη Δημοκρατία.
Πρέπει όμως να γνωρίζουν οι εκπρόσωποι του λαού ότι η αδικία, η πείνα , η εξαθλίωση της κοινωνίας εκτρέφει βία και εγκληματικότητα.
Θυμίζουμε στους εκπροσώπους του λαού ότι η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε ομόφωνα το Ν.1876/90 και η σημερινή πλειοψηφία της Βουλής, χωρίς διαβούλευση με τους κοινωνικούς φορείς τον κατάργησε. Είναι ή δεν είναι αυτό πλήγμα της Δημοκρατίας.

Κύριοι βουλευτές,

Το πολίτευμα της χώρας είναι κοινοβουλευτική δημοκρατία;

Εξαίρεση αποτελεί ο Βουλευτής Πρέβεζας κ. Παπαχρήστου Β., που έσωσε τα αυτονόητα, και απέδειξε με την πράξη του ότι υπάρχουν άνθρωποι, ανεξαρτήτως θέσης, που έχουν ιδανικά και τα θέτουν πάνω από το εγώ και το εμείς, και που τιμούν με τις πράξεις τους την εμπιστοσύνη αυτών που τους ανέδειξαν εκπροσώπους τους στη Βουλή των Ελλήνων.

Η ιστορία θα καταγράψει ενόχους και συνενόχους.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΡΟΥΜΑΣ ΑΡ     ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡ

 

 

 
Η αποστολή του Αστέρα για Ν. Σμύρνη
Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (5.15 μ.μ.)

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:

Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Σωκράτης Φυτανίδης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Ντάνιελ Ορόθκο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Κρις, Κώστας Φορτούνης, Λιονέλ Ρίος, Ροτζέριο Μάρτινς, Σαλίμ Αράς, Τσικόντζι Ουντότζι, Τάσος Μπακασέτας, Σεμπάστιαν Καρέρα και Εμμάνουελ Φρανκού.


 

 

Ο Αρκαδικός απέκτησε τον Γκιζογιάννη
Ο Αρκαδικός απέκτησε τον Σωκράτη Γκιζογιάννη, που θα ενισχύσει την ομάδα στις θέσεις των φόργουορντ. Ο Γκιζογιάννης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1982, έχει ύψος 2.00 και διαθέτει πολύ καλά αθλητικά προσόντα, αλλά και εξαιρετικό σουτ.

Ο Γκιζογιάννης ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ σε ηλικία 12 ετών από την ομάδα της Μαλεσίνας, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 1999, χρονιά που μεταπήδησε στην ΑΓΕΧ. Στην Χαλκίδα έζησε για πέντε χρόνια, συνδυάζοντας το όνομα του με τις διαδοχικές ανόδους της ομάδας από την Γ’ Εθνική στην Α2 κατηγορία.

Ο Γκιζογιάννης αγωνίστηκε με την ΑΓΕΧ στην Γ’ Εθνική κατηγορία (1999-2000), στην Β’ Εθνική (2000-2001) και τρεις σαιζόν στην Α2 (2001-2004). Το καλοκαίρι του 2004 μεταγράφηκε στον Μακεδονικό, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Α1 κατηγορία έχοντας συμπαίκτη του, τον Γιάννη Αντωνιάδη που συναντά και φέτος στον Αρκαδικό.

Το καλοκαίρι του 2006 μεταπήδησε στον Ιωνικό Λαμίας (Α2) και ακολούθησαν ο ΑΓΟΡ (Α1-2007), Δάφνη (Α2-2008) και Τρίκαλα (Α1-2009), όπου έπαιζε πέρσι και είχε συμπαίκτη τον Γιάννη Προδρόμου, τον οποίο ξαναβρίσκει στον Αρκαδικό.

Ο Γκιζογιάννης θεωρείται ως μία πολύ καλή μεταγραφή, αφού γνωρίζει καλά τις κατηγορίες υψηλού επιπέδου, καθώς μετράει τέσσερις χρονιές στην Α1 κατηγορία (με Μακεδονικό, ΑΓΟΡ, Τρίκαλα) και πέντε χρονιές στην Α2 με (ΑΓΕΧ, Ιωνικό Λαμίας και Δάφνη).

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα