Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 25-11-2010

 

 

 

 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  «ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ»
Οι αλλαγές και η παράταση του προγράμματος παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η «Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων» μέλος του ΕΦΕΠΑΕ Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007-2013 και της υλοποίησης του ΕΠΑΝ ΙΙ, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Την έναρξη των εργασιών έκανε ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γεώργιος Καραγιάννης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε το Διευθυντή της Διαχειριστικής κ. Αλέξανδρο Παράσχη, τον ομιλητή της εκδήλωσης κ. Βασίλη Αΐβαλή και τους παρευρισκομένους για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, ανέφερε ότι οι αλλαγές του προγράμματος τονώνουν την επιχειρηματικότητα.

Ο κ. Βασίλης Αΐβαλής, υπεύθυνος στη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για το πρόγραμμα «Μεταποίηση σε Νέες Συνθήκες», αφού ευχαρίστησε το Επιμελητήριο Αρκαδίας για την άμεση και ουσιαστική ενημέρωση που προσφέρει στους επαγγελματίες παρουσίασε τις αλλαγές του προγράμματος τονίζοντας τα κυριότερα σημεία όπως:

1. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται με το συνολικό ποσό των 200.000.000,00€ (Δημόσια Δαπάνη), το οποίο κατανέμεται κατά 70% για τις υφιστάμενες πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις, κατά 20% για τις υφιστάμενες μεσαίες επιχειρήσεις και κατά 10% για τις νέες και υπό σύσταση επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους.

2. Στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλουν από μία πρόταση:
• Υφιστάμενες πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό χώρο στους τομείς της μεταποίησης και των υπηρεσιών που δρουν υποστηρικτικά σε αυτές.
• Νέες και υπό σύσταση πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον ελληνικό χώρο στους τομείς της μεταποίησης και των υπηρεσιών που δρουν υποστηρικτικά σε αυτές.

3. Ενισχύονται έργα προϋπολογισμού ύψους επένδυσης από 30.000,00 έως 400.000,00€ (μη περιλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις και από 100.000,00 έως 800.000,00€ (μη περιλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για τις μεσαίες επιχειρήσεις.

4. Το συνολικό ποσοστό ισοδύναμης Δημόσιας Χρηματοδότησης αυξάνεται στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας τουλάχιστον κατά 5% και μέχρι του ορίου 50% για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Νέα καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν διευκρινιστικές απαντήσεις από τον εισηγητή στα ερωτήματα που τέθηκαν από τους παρευρισκομένους.

Υπενθυμίζεται ότι οι προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω των δικτυακών τόπων του ΕΦΕΠΑΕ και του ΥΠΟΙΑΝ: www.ypoian.gr, www.ggb.gr, www.antagonistikotita.gr, www.espa.gr, www.ependyseis.gr/mis και www.efepae.gr. Οι Προτάσεις (Φάκελοι Υποψηφιότητας) πρέπει υποχρεωτικά να υποβληθούν και σε έντυπη μορφή (ένα αντίγραφο), το αργότερο σε επτά (7) ημέρες (ημερολογιακές) μετά την καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων, σε έναν από τους εταίρους του ΕΦΕΠΑΕ, ανάλογα με τον τόπο υλοποίησης της επένδυσης, με βάση την περιφερειακή αρμοδιότητά του καθένα, καθώς και στα συνεργαζόμενα με τον ΕΦΕΠΑΕ Τραπεζικά Ιδρύματα, Επιμελητήρια και Αναπτυξιακούς Φορείς, που αναφέρονται στο Παράρτημα VI του οδηγού του προγράμματος.

Για επιπλέον πληροφορίες απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Τηλέφωνα: 2710 227141. Υπεύθυνη κα. Σακελλαρίου Σοφία.
 

Φωτο: από αριστερά, Ο υπεύθυνος της Διαχειριστικής κ. Αϊβαλής, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Καραγιάννης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Τμήματος του Επιμελητηρίου κ. Κατσικερός, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΑ και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου κ. Θεοδωρόπουλος.

 

 

 
Εβδομάδα ελεύθερης πρόσβασης στις υπηρεσίες της δημόσιας υγείας
Με την ευκαιρία της κήρυξης της εβδομάδας 22-28/11/2010 ως "εβδομάδας ελεύθερης πρόσβασης στις υπηρεσίες της δημόσιας υγείας" από την Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΓΝΕ), η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Νομού Αρκαδίας πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010, ώρα 13.00 το μεσημέρι, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας (οδός Φιλελλήνων 8, 1ος όροφος.

Θέμα "η πορεία της Δημόσιας Υγείας στην Αρκαδία. Η περίπτωση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου".

 

 

 
Ερωτήσεις βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για το δρόμο Παραδείσια-Τσακώνα-Καλαμάτα
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους κ.κ. Υπουργούς:
- Οικονομικών
- Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας
- Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Θέμα: «Κινδυνεύει να μην ολοκληρωθεί το έργο Παραδείσια-Τσακώνα»

Οκτώ χρόνια μετά την κατάρρευση του δρόμου των 12 χλμ. Παραδείσια-Τσακώνα του οδικού άξονα Τρίπολης-Καλαμάτας, οι εργασίες αποκατάστασής του κινδυνεύουν να «παγώσουν» με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του έργου.

Σύμφωνα με καταγγελίες των φορέων της περιοχής από τον Ιούνιο έχει σταματήσει η χρηματοδότηση του έργου από πλευράς του αρμόδιου Υπουργείου.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποπεράτωση του έργου, μετά από 3 διαδοχικές αλλαγές ημερομηνιών παράδοσης (αρχικά το 2008, μετά το 2009, στη συνέχεια το 2010), τώρα είναι προγραμματισμένη για τα τέλη του 2011! Επιπλέον θέλουμε να σημειώσουμε ότι ο χρόνος των 8 ετών για έργο αποκατάστασης είναι πρωτοφανής, με συνέπεια οι χρήστες του δρόμου να υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία στο άθλιο οδικό δίκτυο που υπάρχει σήμερα στο τμήμα Παραδείσια-Τσακώνα.

Κατόπιν τούτων, ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:

1) Για ποιο λόγο υπάρχουν καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του έργου αποκατάστασης του οδικού δικτύου στο τμήμα Παραδείσια-Τσακώνα;
2) Υπάρχουν εγγεγραμμένα στον προϋπολογισμό του 2011 τα χρήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου;

Οι ερωτώντες βουλευτές
Λαφαζάνης Παναγιώτης
Αμμανατίδου-Πασχαλίδου Ευαγγελία


ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς:
τον κ. Υπουργό Οικονομικών

Θέμα: «Αποζημιώσεις ιδιοκτητών κτημάτων για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Τσακώνα-Καλαμάτα»

Στον υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομο Τρίπολης-Καλαμάτας που γίνεται με σύμβαση παραχώρησης από την εταιρεία Μωρέας Α.Ε. εντός του νομού Μεσσηνίας, ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής «Ιδιοκτητών Περιοχής Θουρίας-Σπερχογείας» κ. Στάθης Γεωργακίλας και οι ιδιοκτήτες των οποίων απαλλοτριώνονται τα κτήματά τους για την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν ότι δεν εφαρμόζονται οι ισχύοντες νόμοι. Συγκεκριμένα, καταγγέλλουν ότι ενώ η νομοθεσία ορίζει ότι όταν βγει η απόφαση από το Πρωτόδικο Δικαστήριο θα πρέπει να καταβληθεί το 60% των χρημάτων της απόφασης του Πρωτόδικου Δικαστηρίου, αυτό δεν εφαρμόζεται. Μέχρι σήμερα έχουν καταβληθεί οι αποζημιώσεις στους ιδιοκτήτες μόνο για τα «επικείμενα» παρότι τα έργα προχωρούν κανονικά.

Επίσης, καταγγέλλουν ότι η εταιρεία Μωρέας Α.Ε. εκβιάζει τους ιδιοκτήτες να αποδεχτούν την αποζημίωση για τα «επικείμενα» χωρίς να έχει βγει η πρωτόδικη απόφαση του Δικαστηρίου και τους απειλούν ότι αν δεν αποδεχθούν την αποζημίωση που τους δίνει η εταιρεία θα καταθέσουν αυτά τα χρήματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, βέβαια αυτή η απειλή στερείται νομικής βάσης.

Επιπλέον, οι παρόδιοι ιδιοκτήτες διαμαρτύρονται και ζητούν να γίνει άρση της απόφασης για την αυτοαποζημίωση αφού ο δρόμος είναι κλειστός αυτοκινητόδρομος, συνεπώς δεν έχει καμία έννοια η συγκεκριμένη διάταξη.

Κατόπιν τούτων ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1) Θα εφαρμοστεί και πότε η κείμενη νομοθεσία που ορίζει ότι πρέπει να καταβληθεί στους ιδιοκτήτες, των οποίων απαλλοτριώνονται τα κτήματα, το 60% της αποζημίωσης που έχει ορίσει το Πρωτόδικο Δικαστήριο;
2) Θα παρέμβετε προς την εταιρεία Μωρέας Α.Ε. να σταματήσει τις απειλές και τους εκβιασμούς στους ιδιοκτήτες και να συμμορφωθεί με την κείμενη νομοθεσία;
3) Θα γίνει άρση της απόφασης για τις αυτοαποζημιώσεις;

Οι ερωτώντες βουλευτές
Λαφαζάνης Παναγιώτης
Αμμανατίδου-Πασχαλίδου Ευαγγελία

 

 

 
Η Αγωνιστική Συνεργασία για τα διόδια
ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ – ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ
ΟΧΙ στην τρομακτική αύξηση της τιμής τους κατά 133%!!!

Η κυβέρνηση του Μνημονίου και της Τρόικας αύξησε τα διόδια κατά 133%, με αφορμή την παράδοση 35 χιλ. νέου δρόμου. Από 2,70 ευρώ που πλήρωναν τα Ι.Χ. από την Μεγαλόπολη έως την Κόρινθο μέχρι τον Σεπτέμβριο, πληρώνουν σήμερα 6,30 ευρώ. Ο δρόμος γίνεται πολύ ακριβός, αφού ένα ταξίδι από την Καλαμάτα στην Αθήνα με επιστροφή στοιχίζει σήμερα για τα Ι.Χ. 18,40 ευρώ!!! και βέβαια ετοιμάζουν κι άλλους σταθμούς διοδίων.

Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» καταγγέλλει:
• Το ξεπούλημα των εθνικών μας δρόμων στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.
• Την τρομακτική αύξηση της τιμής των διοδίων κατά 133%.
Καλούμε όλους τους κατοίκους της Πελοποννήσου και όλους τους διερχόμενους οδηγούς να μαζικοποιήσουν το πανελλαδικό κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ».
• Γιατί είναι προκλητικό την ώρα που κόβουν μισθούς και συντάξεις, διαλύουν το κοινωνικό κράτος και την ασφάλιση, αυξάνουν δραματικά την ανεργία και οι μικρομεσαίοι και οι αγρότες αδυνατούν να επιβιώσουν, να έχουν το θράσος να επιβάλλουν τέτοιες τρομακτικές αυξήσεις στα διόδια.
• Γιατί πληρώνουμε υπερβολικά υψηλά τέλη κυκλοφορίας για άθλιους δρόμους.
• Γιατί έχουμε ήδη πληρώσει πολλές φορές για τις απαλλοτριώσεις και την κατασκευή του εθνικού οδικού δικτύου.
• Γιατί τα διόδια και οι νέοι σταθμοί αυξάνονται διαρκώς και θα αυξάνονται αν δεν αντιδράσουμε.
• Γιατί αρνούμαστε να δεχτούμε την παράνομη παραχώρηση των δημόσιων δρόμων στο διεθνές και ντόπιο κεφάλαιο και στις τράπεζες.
• Γιατί αρνούμαστε τις μπάρες στους δρόμους και στη ζωή μας.

ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
Απαιτούμε:
• Ασφαλείς δρόμους, χωρίς διόδια για όλους.
• Κατάργηση όλων των διοδίων
Αγωνιζόμαστε για να παραμείνουν χιλιοπληρωμένοι εθνικοί δρόμοι δημόσιο κοινωνικό αγαθό και ελεύθεροι για όλους.
Αγωνιζόμαστε να καταργηθούν οι αποικιακές συμβάσεις που υπέγραψε η προηγούμενη κυβέρνηση και διατηρεί η σημερινή, με τις παραχωρησιούχες εταιρείες που τοποθετούν διόδια μετωπικά και πλευρικά, όπου και όσα θέλουν και αυξάνουν κάθε τόσο τις τιμές τους.
Καλούμε τους πολίτες να αντιδράσουν, αρνούμενοι να πληρώσουν.

Καλούμε τους πολίτες την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στις 4 μ.μ. στα διόδια της Νεστάνης να προχωρήσουμε σε συμβολική κατάληψη των διοδίων και «απελευθέρωση» για τα διερχόμενα οχήματα.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ.
ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ – ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ»

 

 

 
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκλέγονται της «Παγγορτυνιακής Συμμαχίας Πολιτών»
Από τον συνδυασμό «Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών» οι είκοσι Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκλέγονται στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γορτυνίας είναι οι παρακάτω:

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΚΟΝΤΟΒΑΖΑΙΝΑΣ)
ΒΟΓΙΑΝΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΤΡΙΚΟΛΩΝΩΝ)
ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ (ΤΡΟΠΑΙΩΝ)
ΓΚΙΩΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΛΑΓΚΑΔΙΩΝ)
ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΒΥΤΙΝΑΣ)
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΡΟΥΠΗ ΜΑΡΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΗΡΑΙΑΣ)
ΖΟΥΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΑΓΓΕΛΗ (ΤΡΟΠΑΙΩΝ)
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΗΡΑΙΑΣ)
ΚΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΗΛΙΑ (ΚΟΝΤΟΒΑΖΑΙΝΑΣ)
ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΜΗΝΑ (ΚΛΕΙΤΟΡΟΣ)
ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ-ΚΑΧΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (ΤΡΟΠΑΙΩΝ)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΚΛΕΙΤΟΡΟΣ)
ΠΑΠΑΝΑΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΟΥ (ΗΡΑΙΑΣ)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΗΡΑΙΑΣ)
ΠΥΡΠΥΡΗΣ ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ του ΠΑΝΟΥ (ΚΛΕΙΤΟΡΟΣ)
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ (ΒΥΤΙΝΑΣ)
ΣΤΟΥΓΙΟΥ-ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ (ΤΡΟΠΑΙΩΝ)
ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ (ΒΥΤΙΝΑΣ)
ΤΣΑΦΑΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ)
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ (ΤΡΟΠΑΙΩΝ)

 

 

 
Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα
Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα της Κυριακής (15.00) με την Ξάνθη, με τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Βλάχο να βλέπει τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό παρά τη συνεχή βροχόπτωση κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο, τακτική και ανάπτυξη παιχνιδιού και ολοκληρώθηκε με «οικογενειακό διπλό».

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα ο Αρτούρας Ριμκεβίτσιους, ενώ θεραπεία έκανε ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι.

Η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι της Κυριακής θα συνεχιστεί την Παρασκευή το πρωί (10.00 π.μ.) και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, όπου αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση ο Βαγγέλης Βλάχος θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με Ξάνθη

Εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα της 12ης Αγωνιστικής με την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010, θα προπωλούνται από:
α) Την Μπουτίκ της ΠΑΕ 10.00 π.μ. – 5.00 μ.μ. την Παρασκευή 26/11/2010.
β) Το εκδοτήριο της Πλατείας Πετρινού το Σάββατο 27/11/2010 11.00 π.μ. - 3.00 μ.μ.
γ) Στα εκδοτήρια του γηπέδου, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 από τις 11.00 π.μ έως την έναρξη του αγώνα στις 3.00 μ.μ.

Τα εισιτήρια σε όλες της θύρες κοστίζουν 20€.
Στη Θύρα 2 Τμήμα Α εκδίδονται και παιδικά/φοιτητικά/στρατιωτικά εισιτήρια με αξία 10€.

Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.

Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα.
Σε κάθε ταυτότητα μπορούν να εκδοθούν έως δύο(2) εισιτήρια.
Ώρα έναρξης αγώνα : 3.00 μ.μ.
Ώρα ανοίγματος Θυρών : 1.00 μ.μ.


 

 

Στο Λαύριο παίζει ο Αρκαδικός
Σε μία από τις πιο δυνατές έδρες της Α2 κατηγορίας παίζει το απόγευμα του Σαββάτου (17.30) ο Αρκαδικός, που αντιμετωπίζει την ισχυρή ομάδα του Λαυρίου.

Ο Αρκαδικός θα ολοκληρώσει αύριο το βράδυ την προετοιμασία του για αυτό το παιχνίδι και θα αναχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου (1 μ.μ.) για το Λαύριο.

Στη διάρκεια της προετοιμασίας για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σμυρνιώτης μαζί με τους συνεργάτες του Μπάμπη Αλεξόπουλο και Γιάννη Καστρίτη έχει αναλύσει στους παίκτες του τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των αντιπάλων, επισημαίνοντας πώς πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες τελευταία φορά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας την περίοδο 2008-2009. Ο Αρκαδικός είχε κερδίσει στις 21 Δεκεμβρίου 2008 στο Λαύριο με 80-72 και είχε ηττηθεί στις 26 Απριλίου 2009 στην Τρίπολη με 84-86.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα